Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

cosmi nu ai voie la butoi, hai nu fi supi, am invinge noi infertilitatea asta odata

Kitty si bella sper ca dupa tratament sa aveti imediat cele II liniute

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

bebelu foarte bine-ti sta gravidutza
rochia gri in special ti-a stat super

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Ms bella de sfat,dar e prima data la dr. asta si ma inteleg bine cu ea. Pana nu imi face analize saraca da cu presupusu.

bebelu iti sta bine bine bine bine ffff bine cu burtica! ptiu ptiu sa nu fi de deochi.

Am venit abea acum de la interviu, m-au pus sa dau psihologicul si astept sa ma sune daca il trec evident . Mama mi-a spus ca daca m-a trimis direct la psihologic e de bine. App ma angajez la puls

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor...am mai intrat si eu putin...dar vorbiti nu gluma...in primul rand vreau sa o felicit si pe Ramo pentru reusita, sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos si la termen
Am admirat si pozele tale Bebelu...atat de frumosi sunteti impreuna, tu si sotul tau va potriviti de minune, atat de multa caldura, liniste si calm degaja privirile voastre...iar in ceea ce priveste reusita rapida de a ramane insarcinata.....este si ormal ca doar sotul tau este cel mai aproape de Dumnezeu.....am si eu o intrabare cum este sa fi casatorita cu un preot?.....
Va doresc o seara minunata fetelor...mai stau putin prin zona.....abia acum o ora am ajuns acasa...am umblat toata ziua cu fina dupa voal si accesoriile de prins in par....bine ca am gasit ceva....cred ca ma paste si o raceala...deja sunt infundata si am inceput sa tusesc...ma duc sa imi fac un ceai cu lamaie si miere de albine...revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Ms bella de sfat,dar e prima data la dr. asta si ma inteleg bine cu ea. Pana nu imi face analize saraca da cu presupusu.

bebelu iti sta bine bine bine bine ffff bine cu burtica! ptiu ptiu sa nu fi de deochi.

Am venit abea acum de la interviu, m-au pus sa dau psihologicul si astept sa ma sune daca il trec evident . Mama mi-a spus ca daca m-a trimis direct la psihologic e de bine. App ma angajez la puls

si eu m-am inteles bine cu prima dr....tot asa am facut analize tot ce trb(dar nu am fost prea multumita de tratament,metforminium 3 luni care ma terminat fizic si psihic si vroia sa imi faca si stimulari inainte de hsg si am zis ca ea si am facut ca mine :D), da dupa ce am incercat si la dr.puia am simt mai aproape de minunea de a fi mamica

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

da bella vedem ce zice si ea .. si in functie de cum ma simt mai vorbim.
Am o intrebare z1 cand e? atunci cand curge mult ? sau abea cand curge ? La mine de cand am vazut pata pe chilot nu a mai curs deloc . Scuze de detali dar sunt nelamurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

alina z1 este cand incepe sa curga...mult.ce ai tu deocamdata este spotting.

Mergi la inceput

ce e ala ? mie mereu incepea sa curga din prima zi o gramada CE COMPLICAT E ORGANISMUL UMAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

da bella vedem ce zice si ea .. si in functie de cum ma simt mai vorbim.
Am o intrebare z1 cand e? atunci cand curge mult ? sau abea cand curge ? La mine de cand am vazut pata pe chilot nu a mai curs deloc . Scuze de detali dar sunt nelamurita

poate a simtit bine dr????poate ai un fluturas in burtica?
acum nu vreau sa te descurajez dar uneori si eu am avut asa in prima zi, cateva picaturi de cele mai multe ori maro si dupa gata,da a doua zi recupera :(
totusi iti tin pumnii sa fie un

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

alina spotting=adica doar niste pete,nu este menstruatia.poate e si acum ai nidatia...doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput