Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Multumesc pentru urari fetelor!
Eu sunt supi, pentru ca nu mi-au dat rezultatul la beta...nu a fost gata. Trebuie sa mai astept pana maine....si e tare greu.
Alina, imi pare rau ca a iesit negativ....stim toate cat de greu este, dar luna asta o sa fie cu noroc. Ai sa vezi.
Ramo_b, felicitari!!!! Sarcina usoara si un bebe minunat la termen!!! Ma bucur ca suntem amandoua si abia astept sa vina si celelalte fete cu noi!
Bebelu, ma bucur ca te simti ceva mai bine.
Angie, imi pare rau de z1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

m-ai facut sa zambesc cu intrebarea " cati sunt ?"

O sa vad poate iau de luna viitoare ova-mit am vazut ca e acelas lucru

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Cred ca o iau razna pana maine. Acum ma gandesc sa nu trag a paguba, ca nu am lasat-o pe cos_minutza sa scrie.... Uf, cine ma mai intelege, ca eu sigur nu
Stiu ca este mult prea devreme, dar mi-am facut programare maine la control. Sper sa se vada ceva. As avea cam 4 saptamani si 4 zile maine.
Ma gandesc ca poate imi da ceva vitamine (am 48kg la 1,62),acid folic, sau no-spa in caz ca o sa ma doara...sper sa nu va capiez...dar sunt tare molesita...
Nu stiu cum poti tu ramo sa ai rabdare inca 2 saptamani, dar bine faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

april, mie mi se pare cam mult sa astepti atata pt niste analize asa simple si des intalnite...nu mai bine cauti un alt laborator care iti da raspunsul mai repede... aici sunt unele care dau raspunsul in 40 min...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Gabyv, si mie mi se pare mult. Dar la noi in pitesti cred ca synevo este cel mai bun. Si mi-au spus ca imi dau rezultatul in 2 zile lucratoare, adica astazi.Eu am mai facut analize la ei si dadeau rezultatul chiar mai repede, dar acum nu stiu ce au avut, parca vor sa ma tina pe jar

Mergi la inceput

april rabdare si nu te mai stresa ii faci rau lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ok, fetele ies, vb mai pe seara

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu mai pot intra diseara...plecam la socrii si ramanem la ei. Maine cum am vesti va anunt. Am programare pe la 11,20. Poate termin pana la 12, pt ca oricum la 12,20 trebuie sa plec la scoala.
Pana atunci Doamne ajuta si multi

Mergi la inceput

si eu ma duc sa ma pregatesc papa fetele Iti tin pumni april ca totul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

pup fetele cucuiete

alinush si angie imi pare rau pentru ziua 1 ce n-as da si eu sa vina si la mine o data ziua 1 asta asa din propria ei initiativa...

ramo bafta la doctor

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput