Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

da mi-a spus ca sunt mai plinuta , colul este inflamat , iar uterul pare gravid, dupa alte 2 -3 minute controland pe acolo si eu nu mai puteam de durere , mi-a spus ca simte ceva ca un bob de mazare un pic mai micut si dupa parerea ei s-ar putea sa fie bb. Dupa control mi-a spus cand ma duc la eco sa insiste pe zona ovarelor si a uterului. Ori mi-a spus asa sa nu ma sperie, ori nu stiu ce sa zic.
Daca nu ma tratez cu anticonceptionale cu ce ma pot trata? Mie mi-a vorbit de minim 6 luni de AC nu doar de 3.

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor am intrat putin pe la voi sa vad ce faceti si cand citesc.....ce vesti minunateeeeeeee
ramo iti doresc o sarcina frumoasa si usoara si un bebelus sanatos, si sa fie ce-ti doresti tu
ma bucur tare mult. hai fetelor, care mai urmeaza?

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Angie, de ce sa rateze 3 luni de incercari daca ia o luna de ac-uri?
Eu in loc de ac-uri, Alina as cere altceva... sa sa nu iei nimic, asta daca nu cumva o sa-ti arunce in fata pcos...
Dar nu te mai stresa, mai e pana vineri, acum concentreaza-te pe interviu

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

POCS mi l-a aruncat deaja in fata excluzand sarcina. A zis daca totusi nu e sarcina atunci e pocs. Am citit despre POCS dar nu m-am lamurit cica exista 2 cazuri si sper sa nu fiu cazu de infertilitate, adica sigur nu sunt ca am avut sarcina, dar mai sti ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu tu ai pus 10 kg deja??? oooo, dar nu arati
si eu beau numai apa minerala, aia plata o beau degeaba nu ma satur deloc.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Angie, de ce sa rateze 3 luni de incercari daca ia o luna de ac-uri?
Eu in loc de ac-uri, Alina as cere altceva... sa sa nu iei nimic, asta daca nu cumva o sa-ti arunce in fata pcos...
Dar nu te mai stresa, mai e pana vineri, acum concentreaza-te pe interviu

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mie mi-a zis dr ca o luna de AC = zero. Ori iei minim trei luni ori nimic. Eu i-am cerut dupa curetaj. Si mi-a zis ca daca vreau sa raman insarcinata cat mai curand sa ma linistesc ca nu-mi da AC pt o luna doua.

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

pai depinde ce diagnostic iti pune, de ex o prietena care se trata aici de pcos lua: clomid+ovistin+ovitrelle+utrogeston (asta de vazut cum se cheama in Ro) iar dupa 2luni a ramas insarcinata, desi avea 1 an de incerari nereusite.

Mergi la inceput

a fost un caz fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Clomid e f popular si aici. Induce ovulatia imediat. Riscul e de sarcina gemelara din cate stiu.

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Angie, dar tu ai cerut dupa ce ai pierdut sarcina, nu? pai sincer...nici eu nu cred ca se merita sa iei o luna sau doua, dar ... exista pastile micro-dozate, dupa care se reia imediat metabolismul. 2 sapt in cazul unei alte prietene- de la oprirea lor pana cand a ovulat si a si ramas...acum de verificat ca eu nu am ovulat inca si sunt CD 14.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Clomid e f popular si aici. Induce ovulatia imediat. Riscul e de sarcina gemelara din cate stiu.

Mamica de Sarah-Aimée

da, pai noi ii ziceam "cocktail ovulator" la cate chestii de ovulatie avea... am crezut ca face tripleti. Prima ei intrebare a fost...Cati sunt?

Mergi la inceput