Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 20
AlinaBu spune:
ce bn e de mine ca ma duc abea in feb
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
anda15 spune:
Buna, fetele
Eu is cam suparat

ca mi-a iesit o mutatie la analizele de trombofilie si se pare ca na, cam de asta am pierdut cele 2 sarcini, dar sigur o sa-mi zica medicu saptamana viitoare ce si cum .
Partea buna e ca exista tratament si, cum zic fetele de la trombofilie, se poate rezolva daca s-a descoperit problema.
Va 
AlinaBu spune:
tinem pumni ca totul sa fie bine 
gabyv spune:
Anda, imi pare rau, bine ca se rezolva cu tratament...
poti sa imi zici asa in mare ce tip de analiza este? poate cer si eu una inainte ...
si apoi mai citesc si la cap trombofilie
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ramo_b spune:
'neata gagici! ce mai faceti?
la toate.
Gaby cred ca ai luat Diane35, nu? Oricum eu m-am simtit bine de la triregol si dupa ce o sa vina bebe tot din ala vreau sa iau.
Dupa Ac da, eu am facut 2 luni pauza. Dar ti-am mai zis ce a zis medicul: in prima luna e probabilitatea de 30% sa ramai insarcinata, in a doua 60%, iar in a treia 90%. Asa ca daca eu m-am lasat in mai, in august era 90% sa vina bebe. si uite ca a avut dreptate.
Va
pe toate.
Eu am renuntat la cafea dar un ceai beau cu voi ca si asa sunt racita. ![]()
gabyv spune:
ramo
,
nu, am luat karissa, tocmai mi-a amintit Alina. Eu de la triregol am pus pe mine 10 kg
, dar dr imi spusese ca e normal, pt ca deja eram plinuta, deci predispusa, acum nu mai sunt asa convinsa...
felicitari ca poti renunta la cafea, eu nu pot, poate sa trec pe decaf.
, daca o fi 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
ramo sa te iei de manuta cu april si sa deschideti odiseea mai-iunie
. gabi a zis ca a luat karissa
.
Cum e la scoala ? cum sunt copii ?![]()
didi32 spune:
Felicitari April! Cosmi o treci tu la titlu?
Alina du-te la medic si vezi exact ce se-ntampla ca poate totusi nu-s uratii. E ciudat totusi. A, mi-am adus aminte c-am avut o colega mai demult care-a avut asa si era sarcina. Tot asa nu stia ce-i cu ea de i-a venit asa putin. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune.
Eu nu cred c-ajung totusi azi la analize c-a intervenit ceva. O sa ma duc dimineata inainte sa vin la birou.
Anda, exista tratament, eu citesc si paginile de la FIV si fetele de-acolo merg la o d-na dr Uscatescu de la Fundeni care le trateaza. Cred ca si la capitolul cu trombofilia gasesti multe informatii.
in devenire
AlinaBu spune:
didi nu vreau sa imi fac sperante ca e bebe. Cu 2 teste de sarcina negative nu cred ca e. Unu in z41 si unu in z50, deci sansele sunt minime. oricum sper azi la eco sa aflu mai multe