Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 21
anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Anda, imi pare rau, bine ca se rezolva cu tratament... poti sa imi zici asa in mare ce tip de analiza este? poate cer si eu una inainte ... si apoi mai citesc si la cap trombofilie www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby, eu am facut saptamana trecuta la Synevo profil trombofilie II si sindrom antifosfolipidic(le gasesti detaliat pe site-ul de la Synevo, dar si pe prima pagina de la topicul Trombofilia, o cauza a infertilitatii). Mie mi-a iesit proteina S sub limita inferioara putin(si am inteles ca asta scade mult in sarcina) si a iesit pozitiv heterozigot mutatia factorului V Leiden.Adica e o pb de coagulare a sangelui

Sunt scumpe analizele dar au meritat toti banii, macar acuma stiu ce am de facut
bellasamoyed spune:
fetele da cafea fara cofeina ai voie in sarcina? nu stiu daca as putea sa renunt la viciul de dim :D....ma duc cu ochii aproape inchisi la expresor:))
aspiranta la bebik
roxy_s spune:
neata fetele
april bine ca te-ai linistit. pai cu testul ala atat de evident si tu nu credeai?

la toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
anda15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Anda, exista tratament, eu citesc si paginile de la FIV si fetele de-acolo merg la o d-na dr Uscatescu de la Fundeni care le trateaza. Cred ca si la capitolul cu trombofilia gasesti multe informatii. in devenire |
Offf, Didi, eu sunt din Timisoara si nici macar in tara zilele astea asa ca mi-ar fi tare greu sa ajung la dna dr. Uscatescu. Mi-ar fi placut ca am auzit ca e experta in trombofilii obstreticale da sper sa gasesc si in Timisoara un hematolog+ginecolog bun care sa ma ajute sa tin o sarcina cu tratamentul adecvat.
Acuma tot ce as avea nevoie e sa se intample din nou minunea
Tot astept CM de ieri da si asta face glume acuma cand l-am laudat ce punctual e
, da vine ca-l simt pe aproape
gabyv spune:
Bella, am intrebat si eu dr, pt ca nu ma pot imagina fara o cana de cafea in mana de la ora 7 la 10
... a zis ca e ok si o cana mica de cafea normala, dar indicat ar fi totusi fara cofeina...aaa si a zis sa uit de expresor, numai la filtru normal ... asa ca eu am inceput de mai bine de juma de an sa nu mai folosesc expresorul...pacat de el, e si frumos si scump si pe deasupra imi placea cafeaua de la el![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
nici nu am filtru normal :)) e sa ajung eu la bebe ca poate o sa imi fie rau de la cafea si nu o sa mai beau deloc :D
aspiranta la bebik
mandreeac spune:
Ramo b si April , felicitariiiiiiiiiiii! Sa dea Domnul sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+
didi32 spune:
Si eu sunt dependenta de cafea 
si beau fiindca-mi place de mor!
Anda, vezi ca d-na Uscatescu corespondeaza si pe e-mail, poate poti sa-i trimiti analizele si sa vezi ce zice. Din moment ce altfel de control nu-ti face ea personal, nu vad de ce tb sa mergi pana la acolo. Zic si eu, sper sa nu vb niste prostii cat mine
in devenire
AlinaBu spune:
Fetelor avem o sarbatorita 

bibitica20 
Sanatate si tot ce iti dorestie 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
anda15 spune:
Didi, pai astept rezultatul pt inca 2 mutatii din pachetu respectiv si le-as trimite dnei doctor. Scrie la cap. trombofilie adresa ei de mail?