Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b!(574)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelu86 spune:
vezi ce zice azi...k dc iei duphaston acu si nu e bb, nu mai vine menstruatia, decat dupa ce le intrerupi.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
AlinaBu spune:
ok ms mult de sfat 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
april_25 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Acum am ajuns acasa si am intrat fuguta sa va spun ca rezultatul testului de luni este 150,8. Si scrie ca valorile normale pentru o sarcina de 4 saptamani sunt 9,5 - 750. Deci ma incadrez, nu? Acum este oficial....sunt GRAVIDUTZA!!!
(Stiu ca voi mi-ati spus si m-ati felicitat toate si va multumesc, dar deh...sunt toma necredinciosul
)
Sunt asa de bucuroasa....
. Acum astept rezultatul de azi, pe care mi-l vor da maine. Sper sa fie totul in regula!
Imi pare rau ca nu am apucat sa va citesc, dar trebuie sa ma pregatesc sa plec la doctor, apoi la scoala, deci ne auzim dupa ora 5.
Am o intrebare totusi. Parca bebelu tu stiai la ce valoare de hcg s-ar auzi inimioara, nu? Sper ca nu sunt
si confund. Daca am confundat va rog sa ma iertati, dar sunt tare aeriana.
Va pup pe toate, fara exceptie! 

bebelu86 spune:
April felicitari pt val dela beta
deci ai asa..dupa ce depaseste beta 1000=1500 se vede la eco..
iar ca sa auzi si inimioara trebuie sa depaseasca 10.000.
calculeaza si tu cu aproximatie..dublu la 48 ore..si vezi cam cand sa mergi la medic..
eu asa am facut.
oricum abia sapt viitoare sa mergi decat sa-ti confirme sarcina..
acu clar e super dvrm. nu se vede nimic

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
AlinaBu spune:
iau si eu un pupic de molipseala pana una alta. FELICITARI
.
La 4 saptamani nu se aude inimioara, mai trebuie sa astepti vro 2 -3 saptamani. Tin pumni ca bHCG sa se dubleze 
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris bellasamoyedpoti sa ne dai reteta ta naturista completa ce si cum le iei, multumsc frumos cosmi ai fost la dr.? ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
neta feletlor...(un pic mai intarziat)
eu iau Vitex 3/zi- inainte de mese
female hormonal blend 6/zi ininte de mese
fertility blend 6/zi ininte de mese.
pastilele sunt de la secom si se gasesc in plafar si chiar si la farmaciile normale. Luam si eu BU da m-am saturat de ea, prefer sa inghit un pumn de buline :D
aspiranta la bebik
gabyv spune:
Neata 
Vezi April, era
si tu care nu credeai 
Ms, Alina, mi-ai adus aminte era Karissa 
cosminuta, dar tu ai clar ovulatie acolo, nu stiu de ce nu ti-a marcat-o FF

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
npc gaby.
Ce liniste este pe aici 
gabyv spune:
daaa, e liniste azi... se vede ca a inceput scoala![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

sa fiu