Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
martutza spune:
Sunt total pe dinafara la subiectul gradinita deoarece Victor nu va merge la gradi pana in aprilie.Motivul este teama mea de a nu ajunge la probleme psihologice.Poate exagerez dar incepand cu 1 oct va interveni prima schimbare majora in viata lui:-schimbarea domiciliului.Am reusit acum 1 luna sa ne luam apartament (la Lujerului pentru cele care vor sa ne viziteze
) si deja avem discutii si lacrimi ca el nu merge fara mamaie si tataie la "casa noastra cea noua". Apoi in noiembrie (in jur de 15-18 ) vine si "bazdaca" pe lume si va avea o rivala.De doua saptamani sunt in prenatal (nu mai rezistam la 10-11 ore de munca plus 2-3 pe traseu dus-intors)si deja a "a pus monopol pe mine"-orice face trebuie sa vad si sa aprob eu: mancare cu mami;pipi cu mami;baie cu mami; de adormit nu adoarme pana pe la ora 23 si asta dupa ce imi zice de vreo 10 ori ca el nu poate adormi ca e fericit ca stau cu el 2 ani si ca am concediu.Si apoi noi inca avem problema cu kk motiv pentru care, in functie de eco si rezultatele de sapt viitoare de la analize vom primi concluzia:e chestie organica sau psihologica.Daca e sa ajung la psiholog cu el sper sa se rezolve pana in noiembrie si sa numai faca pe el.Pipi cere si noaptea si ziua,numai are pampers din ianuarie si, totusi, la kk nu sta pe wc (cu reductor portocaliu cu Winnie-ca asa a fost comanda) mai mult de 5-10 min.Dupa ce se da jos se ascunde in casa si face in chiloti.
Acasa facem impreuna activitati : colorat,pictat,modelat plastilina,invatat cantece sau poezii sau incearca sa invete sa cante la tobele pe care i le-m luat de ziua lui.
Stau cu el cat pot de mult afara sa vada ca alti copii de varsta lui merg la gradi pentru ca nu fac in chiloti si "de aia i-a primit", incerc tot ce pot sa-l ajut dar numai stiu cum.Daca ma ratoiesc la el si il cert se strange si nuami face cate 2 zile;a ajuns si la 5 zile dupa care i-am bagat supozitor 
Vreau sa felicit mamicile pentru taria de a rezista la prima zi de gradi (am citit aproape tot si m-am gandit la voi )si proaspetele mamici de bb2: SA VA TRAIASCA.
Despre durerile de picioare IOANA la fel mi-a zis si mie pediatra, ca sunt de la crestere.Victor are hipocalcemie (analzie de sange facute de 2 ori
ca masa e nebuna si nuami are incereder in laboratoare (eu ba am ba n-am hepatita;acu n-am
) si 103 cm;dr mi-a dat Osteocare 10ml in 2 prize timp de 10 zile din sept pana in aprilie inclusiv.
mergem la pipi
revin
asaaa
Siuta...pentru imunitate noua ne-a dat Septilin 2 tablete/ zi sau 10ml/zi timp de 3 luni.Sa staapaniti sanatosi apartamentul.Noi de la bloc am zis ac ne mutam peste vreo 5-6 ani direct l acasa ca m-am saturat de blocuri si mai ales de vecinii de la bloc.Nu a fsot buget acum si de casa si masina noua ca asta ne doream de fapt ![]()
Ar mai fi de povestit chestii amuzante din viata noastra de zi cu zi dar acum trebuie sa iesim la plimbarea de seara (pentru mine sa nu ma ingras- al el am luat 25 kg acum am luat aproape 11 pana ieri) .. si el sa nu se plictiseasca).a
Si Victor a avut o amigdalita dar cu Fluidol, Nurofen, Stodal pilule si Tantum Verde am pus-o la punct.
Sanatate la bolnaviori.
Nora sa te faci bine sa pleci in concediu cu mami si tati
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Marta ma bucur asa mult ca ai scris!te pup si nastere usoara!
Poze de la activitatea de azi de aici
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
martutza spune:
Mady am ramas placut impresionata.
Mi-a placut ideea educatoarelor,zambetul de pe fata lor la final si rezultatul muncii copiilor
Felicitari
asa ceva mi-ar placea si mie pentru Victor.doar cu patuturile nu sunt impacata.Victor doarme tot in pat cu mine (ca avem doar o camera unde stam) si doarme de-a latul pe un pat de 160cm si tot nu are loc ![]()
Sanatate mamei tale si putere sa treaca cu bine acest hop iar tie nervi tari 
ma duc ca am si pe nepoata mea la mine (cea terorista de 4 ani jumate nu cea cuminte de 5
)si deja am avut Mos Craciun cantaret in casa (noi strangem incet-incet lucrurile si din pacate sunt la indemana copiilor anumite obiecte) si un glob de iarna spart cu zapada imprastiata prin toata casa, un Victor nervos ca i-a fost distrus globul (si nu vreti sa stiti cum face cand e nervos
) , o nepoata crispata si eu in pragul nebuniei cu aspiratorul in mana in mijlocul dezastrului. 
Noroc ca a venit sotul si m-a eliberat o jumate de ora sa mananc un mar, sa fac un dus si sa ma relaxez putin pe net ![]()
Apropo...fata mea tot nu are nume
atat de mult voiam baiat ca nu gasesc nimic pe placul meu si care sa placa si sotzului si in plus se mai baga si "musca in lapte" de Victor ca lui nu-i plac toate numele alese de mine si chiar zice ca unele sunt caraghioase 
Apropo ai vostrii ce debit verbal au? Al meu ma innebuneste.Uneori il rog sa taca si el 5 min si nu reuseste.Tot timpul are de spus sau de intrebat ceva.Si e capoooos.Of Doamne.Daca ma intreaba ceva si raspunsul nu ii e pe plac se tziganeste cu mine de-mi vine sa-i suflu doua peste cur.Eu incerc sa-i explic si el zice:"nu e asa,creierul meu stie mai bine, e....." si-si expune el varianta.
Ce-mi place la el e ca est eun mare crai.Ma complimenteaza mereu cand ma machez ("ce buze frumoase ai mami" sau "imi plac ochii tai cand te dai cu mov" ), are grija sa-mi pun bijuterii si daca nu-i plac imi zice clar "asta nu se potriveste". Intr-o zi m-a sunat mama la serviciu, pentru mine sa sune mama e alarma de grad 0 (m-a sunat cand a avut rotavirus si am ajuns la spital, cand si-a spart capul si cand a facut 40), deja inghetasem cand am zis "alo" si ce credeti ca ma intreaba:
mama: "auzi tu ai luat catalogul Oriflame?"
eu:"nu, de ce?"
mama:"pai vrea Victor sa se parfumeze cu un parfum de barbati din catalog"
eu: "ala e Avon si e pe masa"
mama: "stai ca vrea Victor sa vb cu tine"
eu in culmea fericirii "ce faci iubirea mea?"
Victor: "mami unde e catalogul cu buline parfumate?
eu desumflata:"pe masa"
Victor:"a, da...l-a gasit mamaie,te pup,paa" si zbang cu telefonul in nas. Si eu care credeam ca ii e dor de mine
Nu ma mai intind la vorba ca trebuie sa-i culc si sa ma odihnesc si eu. Maine ii duc la cules de prune la C-lung Muscel (la tata la tzara) sa ramana sotzu sa care parchetul la apart ca vine meshteru si vreau sa ne mutam odata, asa ca ne sacrificam si plecam surorile cu copii cu masinile la curte si barbatii raman sa dea o mana de ajutor.
Sper sa ma intorc intrega la minte.
desi colegii de la birou au zis ca daca eram intreaga nu rezistam 2 ani jumate cu ei si colaboratorii nostrii 
o seara frumoasa si un weekend minunat
va pupam
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Marta ce dor imi era de mesajele tale lungi!Pup Victoru care e un dulcic! Grija cu patul mi-am facut-o si eu ,ca si noi dormim intr-un pat maaare si cu canapea langa si lui ravzi tot nu ii ajunge....dar la gradi a invatat cat ii este patul,a zis doamna ca se fataie de la un cap la altul,dar cam atat....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
martutza spune:
Daca aveti timp si chef am pus cateva poze de anul asta de la ziua lui, de la varicela din aprilie
, de la mare si de pe cheile Valsanului de acum 1 luna
va pupam
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Neatza....
????
Eu sunt racita cobza...imi curge nasul,ma dore capul...si am atata treabaaaa....offf!
O zi usoara!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
ralualexandrei spune:
Mady sanatate multa si...paracetamol
.
Marta faine poze
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
madybulancea spune:
Marta super pozele!
Fetele care aveti piese de la lego?cum sunt?se pot construi case si masini asa cum arata? www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-Generice-1071/LEGO-Creator-2030/4439/Creator-Cutie-mare-Creator.html" target="_blank">ca aici
Razvi are niste masinute de la maga bocks si ii place sa le asambleze, si ma gandeam sa ii iau o cutie de-asta ca vine si iarna si o sa stam mai mult in casa....roxi parca la rares intr-o poza am vazut ceva asemanator...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
tzuna spune:
MADY- frumos gardul, ce sa spun....
MARTUTZA- cand incepi sa primesti vizite? ca lucrez la Lujerului.
Ma bucur ca ai mai scris, sau ca am citit eu, si iti urez sarcina usoara si de acum.
martutza spune:
Tzunasper ca pana pe 07 oct sa fie casa finalizata si sa fim mutati in weekend-ul respectiv.Te sun si te astept cu drag impreuna cu Maria
Ralualexandrei- mersi; si pe voi va astept ca stiu ca stati prin zona.Apropo cu ce ai pictat curcubeul la copii? Eu am comanda sa pictez un copacel cu un cuib de pasari in el si daca nu am cum cred ca voi cumpara centimetrul din Parktiker in forma de copac;e cu personaje din Winnie si costa cam 70-80 lei;nu stiu cu vopsea cum ies la bani, nervi si ...mai ales rezultat...varianta easy e centimetrul asta ...
Madyincearca ceai de echinaceea cu lamaie cu miere - fierbi 1 lamaie in 1 l apa si scazi la jumatate,strecori si oparesti 1 lingurita de echinaceea cu lichidul obtinut(e si mai bun ceaiul pentru imunitate care contine echinaceae,cimbrisor, salvie si busuioc) ;dupa 5-7 min strecori si indulcesti cu miere si de 3ori/zi cate 8 picaturi de albastru de metil pe o lingurita de zahar (vezi ca o sa faci pipi verde
); eu pe Victot cu astea l-am "repus in circulatie "in 2 zile .Dupa dezinfectia cu albastru de metil nu bei si nu mananci 20-30 min. Sanatate.
Noapte buna si vise placute
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor