Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Martutza eu am comandat direct de la furnizor galetuse mici de vopsea gata colorata(la 2kg daca tin eu bine minte),le am in beci asa ca daca vrei ti le pun la dispozitie(iesi mai ieftin asa ca sunt gratis)Am exact culorile curcubeului asa ca-mi spui ce culori vrei si se rezolva.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Ne mai tineti minte? Am doi baieti, Mihai si Stefan. Suntem bine, sanatosi. Nu am mai scris ca nu am timp deloc. Muncesc mult si ajung in fiecare zi la ora 20 acasa. II spal pe baieti, le dau sa manance, ii culc si se face ora 22. Important este ca nu v-am uitat si ma gnedsc la voi. Mihai este bine, a inceput gradinita al 2 an. L-am mutat de unde era, dra nu a avut nici o problema de acomodare. Cu racelile stam bine, nu i-am dat niciodata nimic de imunizare si nici nu ii dau. Mihai nu a luat niciodata antibiotic la tuse, i-am facut aerosol cu ventolin si in 3 zile nu mai are nimic. Stefan e tare scump, e un pupacios. Sunt topita dupa ei cum se iubesc. Daca vedeti cum se pupa, cum isi intind boticurile sa se pupe, se apara unul pe altul, sunt copii buni. Am sa le fac poze sa ii vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

MAdy, Amalia are lego de ala. Piesele sunt super mici. Deocamdata l-am pus deoparte ca ea nu are rabdare sa le construiasca, si seenerveaza, ca nu le poate pune, apoi ca nnu le poate desface...
In general daca iti arata masina pe cutie ai inautru tot ce-ti trebuie pentru masina. Cele duplo sunt un pic mai mari si zic eu mai usor de lucrat cu ele.
Noi am gasit asa www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct&pid=49204§ion=pop_trio" target="_blank">ceva. Se joaca toata ziua cu el. E usor de desfacut si de construit.

Felicitari celor care au fost sa curete deseuri!!!DAca ar fi lumea responsabila nu ar mai fi nevoie de asemena campanii. Of, oare cand o sa schimbe mentalitatea oamenilor?
Oricum, bravo, si jos palaria!!!

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Offf de ce e asa liniste pe aici?????????pe unde umblati???

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady noi avem multe lego duplo, astea is mai mari.
Lego pt copii de la 4 ani is miiiiici mici, are si de-alea dar i-am facut noi masinute si bla bla. singur nu prea reuseste si acu cu horica nu o sa i le las prea la indemana, is f periculoase la cat is de mici
Sanatate

Bravo celor care au participat la curatarea patriei noastre dragi.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata!

E u sunt la servici, cu o durere de cap, de la o criza (mai mica totusi) de bila...

Marta bine ati revenit, cu tot cu pitici si burticute! Sarcina usoara in continuare si sa va iasa planurile cu casa asa cum va doriti voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput