Aspirante optimiste > 20 ani (572)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ingeras da,asa e cu vestitul barza

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Fetelor multumesc de incurajari, nu stiu ce sa cred. N-am chiar nici un simptom, as face dimineata un test sa vad ce zice. Daca nu e nici, nici, sun la dr sa fac o programare.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didi eu zic sa faci testul macar stii un lucru,tinem pumni stransi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Pai am luat un sure check , sta cuminte in sertar pana dimineata. Sa-i tineti

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

noi avem colici si sunt chioara de somn.pic.
eu am dat jos 11 kg.
bebe a pus 500 de gr.
revin cu precizari:scor apgar 6, diagnostic la nastere:dismaturie(31 de sapt, oprit din evolutie de 2 sapt), suferinta fetala cronica,uter mulat pe fat, hemoragie cerebrala de gr 1-2.
DAR NE-A AJUTAT DUMNEZEU SI AM TECUT PESTE CU BINE.

Mergi la inceput

didi,de la mine, pt tine

Mergi la inceput

Doamne Nico, nu inteleg tot din ce scrii tu acolo, dar suna groaznic! D-zeu v-a ajutat sa treceti cu bine peste asta, trebuie sa-ti revii si tu sa mai pui pe tine ca si-asa erai slabuta Dar una peste alta sunt vesti bune, Doamne ce bine!

in devenire

Mergi la inceput

Multumesc Nico, poate vin dimineata cu o veste buna! oricum, sunt calma fata de data trecuta cand mi-a intarziat

in devenire

Mergi la inceput

fetele mele, imi sunteti tare dragi si va multumesc din suflet nca o ata.
bebelu, sper ca fetita ta sa mosteneasca ochii tai.ai grija de tie.
anca,m-am gandit la fetita ta de sf maria,dar nu am avut net ca sa scriu.
andrea cum e sarcina?
pup toate fetele.
ies pt ca s-a trezit

didi, adica nu prea functiona nimic la bebe,cand s-a nascut, pt ca m-au lasat nemernicii atat fara lichid.
datorez faptul ca traiesc dr Constantinescu, dr Dana Bandrabur, dr Badiu(singurii care m-au ajutat), iar bebele meu , dr Ana Culcer. seful si trebuie sa ii dau sa pape.

Mergi la inceput

Nico si noi ne-am gandit muuult la tine si ne-am rugat sa fie bine! Cand ai timp si dispozitie ne pui si noua cateva poze cu printul vostru?

in devenire

Mergi la inceput