Aspirante optimiste > 20 ani (572)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Nico ai avut noroc cu medicii care v-au ajutat! Nu te mai gandi acum, stiu c-ati trecut prin momente grele, dar concentrati-va asupra sefului si a ta

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pune sotul maine.sunt varza/mila si indurare!
sebi are masura 0 la pampers, before new born.ma distreaza ideea.
pe 19 sept era termenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Ingeras da,asa e cu vestitul barza

ce am facut eu este first response... despre care stiu ca sunt foarte bune.. kiar mai bune decat surecheck

didi multa bafta la testare!

nico astept cu nerabdare poze cu bebelu vostru

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput

Of mai Nico, dar gandeste-te ca ce-a fost mai greu a trecut, acum totul va merge spre bine! Peste o saptamana e 19 , ai avut un bebe harnic care a vrut sa va cunoasca mai repede! A, si cred c-a vrut sa poti si tu sa mananci.. chiar daca numai anumite mancaruri, mai bine decat perfuzii, nu?

in devenire

Mergi la inceput

Ingerash multumesc pt incurajare! Eu am luat sure check c-aveam de ales intre asta si clear blue. Daca e ceva ar trebui sa iasa oricum pt ca am cam 5 zile de intarziere!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

didi stiu de surecheck ca se pozitiveaza mai greu.. dar daca ai intarziere ar trebui sa iasa..

pe mine a inceput sa ma doara burta ca la ciclu.. doare rau

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."

Mergi la inceput

Of Ingerash, ia un no-spa, nu lua medicament de durere ca cine stie, am mai auzit fete cu dureri d-astea si era bebe

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! va pe toate. eu am facut azi un test ca sunt in a 5 zi de intarziere. testul era Minut. Au iesit doua linii dar a doua se vede foarte slab. Ce stiti de testele acelea? sau ce imi recomandati? ma gandeam sa mai fac unul peste 3 sau 4 zile. am avut de ales intre: Barza, Surececk, Femina, Minut, Clear Blue. Care sa il iau data viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

am uitat ceva: Felicity condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo cred ca pot sa te felicit!! felicitari!!!! spune mi ti-a iesit imediat a 2-a liniuta??? sper ca nu peste 10 minute. la minut am facut si eu prima data parca si eram cu 5 zile inainte sa vina si a iesit a 2-a liniuta slaaaaabbbbb pozitiva. pune o poza cu testul sa vedem si noi!!

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput