Aspirante optimiste > 20 ani (572)
Raspunsuri - Pagina 5
Ingerash_Mic spune:
gabyv nu m-am suparat pe tine
deci sunt si cazuri din astea mai ceva ca mine
am mers pe 13 iulie la medic ultima data.. si eu m-am cam saturat sa merg la doctor.. am mers in ultimul an la doctor cat nu am mers in viata mea ![]()
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
cos_minutza spune:
Buna ziua dragutzelor!!!
Ingeras te inteleg perfect doar si eu ma confrunt cu aceeasi problema,din pacate PCOS nu se trateaza chiar asa usor ca alte probleme

Felicity condoleante
Va
pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Ingerash_Mic spune:
cos_minutza
am citit... ma gāndeam ca eu sunt mai viteaza dar uite ca am ajuns la butoi ... si m-am scufundat pana peste cap in el 
cos_minutza spune:
Ingeras din pacate mai cadem si in butoi,dar ce sa facem...iesim din el cumva si mergem mai departe.Eu una am luat si Metformin,am facut si stimulare,zeci de mi de analize si totusi nu am ciclu regulat
Acum iau Euthyrox si Vitexul(care este natural,medicul a zis ca pot sa iau ca rau nu are ce face fiind din plante)Sper sa dea rezultate,daca nu laparoscopie scrie pe mine
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
buna seara fetele
ingerash acum am vazut PM-ul de la tine, vad ca ai avut ovulatie dar ff. tarzie, acum ma gandesc si la testul ala de acum cateva zile, de ce ar fi esit asa daca nu e 

cosmi 
fetele cu tetarea numai dati niciun semn?

didi32 spune:
Buna fetelor, cam slaba miscare pe-aici...raportez Z33, fara urati, fara semne de nici un fel, nu stiu ce sa mai cred.
Nico, bine-ai revenit, ma bucur asa mult ca totul e bine cu voi

Felicity, condoleante, suntem alaturi de tine si te-asteptam mai des
Ralu, cum te simti? Am vazut c-ai scris vineri ca te ia raceala, esti ok? Maine schimbi iar semnatura

multi tuturor!
in devenire
bebelu86 spune:
DIdi sunt bine..se pare k a fost alarma falsa..sper sa ramana asa.

poate s-a prins ceva ceva 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cos_minutza spune:
Didisor poate ne faci o surpriza

Draguta,Bebelu si tuturor multi 
Ingerash_Mic spune:
cos_minutza de la ciclul urmator voi lua si eu Vitex.. eu am mai luat evening primrose si branca ursului la celelalte cicluri.. si la acesta am luat dar la inceput.. apoi le-am lasat si am luat doar acid folic si supliment de vitamine pe baza di fier..
draguta acel test este Barza despre care am auzit mai mult de rau decat de bine.. am zis k poate la mine nu s-a inselat.. dar se pare ca da.. ![]()