Aspirante optimiste > 20 ani (572)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
ramo_b baga ceaiuri de lamaie cu miere
eu zic sa iei paracetamol (din ala simplu) doar dc incepi sa faci febra si ti-e ffff rau.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
gabyv spune:
felicity, dar tu n u erai in concediu? sau deabia te-ai intors?
daca, da, povesteste cum a fost ...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
felicityhope spune:
oh gaby
numa weekend lung nu a fost sa fie. mi-a murit tata simbata trecuta,am plecat de urgenta in tara. nu sunt inca om -uite ca scriu si pling
bebelu86 spune:
felicity condoleante.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
gabyv spune:
offf, Felicity...Condoleante!!!
Suntem alaturi de tine!!!
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
p@ulici spune:
Felicity imi pare tare rau, condoleante.
Bebelu multumesc de urari insa la mine nu e cazul.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
andr@ spune:
felicity condoleante 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
Ingerash_Mic spune:
felicity condoleante
gaby o sa vad ce voi face..
sper sa vina pana la urma.. nu sunt nici prima si nici ultima cu asa ciclu.. am vazut si mai si.. si pana la urma au ramas insarcinate deci orice e posibil ![]()
paula nu pot spune ca sunt probleme financiare, toate analizele ma costa 1000 de lei... o sa le fac pe rand.. dar sa treaca ciclul asta.. ma gandesc ca urmatorul ciclu va fi mai bine.. sper..
[probleme financiare nu sunt deocamdata... sotul meu lucreaza 2 luni cu o luna (2 luni pe mare, o luna acasa) si deocamdata e bine.. doar ca se aude ca pana in primavara vaporul pe care pleaca nu va mai functiona.. asteapta s aplece la ulrima tura.. si banii pe care ii avem de luat trebuie sa ne ajunga pana prin martie-aprilie.. eu nu lucrez, m-am inscris la scoala (postliceala farmacie) k poate am alte sanse.. asta asa ca o mare paranteza.. ]
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
gabyv spune:
Ingeras, dar eu nu spuneam ca nu poti sa ramai...doar ziceam sa faci un control in plus ca sa fii tu linistita si sa stii ca e bine... cu pcos e normal sa ai ciclu f lung. Am o pritena cu pcos care incearca de ceva vreme sa ramana insarcinata, dar ea nu mai are de 6 luni ciclu... plus ca ea nu vrea sa mai mearga la doctor...stii fiecare stiie ce vrea si ce e bine pt ea... ziceam si eu asa...