Am o galeata de merisoare, ce fac cu ele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu, nu...Olina, agrisele sunt www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/agrise_pe_ramura_ Ribes_uva-crispa .jpg" target="_blank">astea.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La noi merisoarele se pun in borcane, se toarna obligatoriu apa de izvor, nu alt tip de apa, si pune capac si gata. Se servesc indulcite un pic pe post de muraturi. Eu le dau copiilor cand sunt raciti. Isi revin imediat.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Imi pare rau, nu merge linkul de mai sus, il scriu si incercati daca il copiati pe o pagina noua:
http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/agrise_pe_ramura_(Ribes_uva-crispa).jpg

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

nici la mine nu merge linkul, mihaela, insa sunt sigura ca merisoarele sunt cele despre care vorbesti tu ( si cred ca si anca)

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

noi folosim catina, merisoarele, afinele nature - le congelez in pungulite si le pun in fresh-uri pt ca sa ne bucuram de toate vitaminele lor:-)))
Sau, am facut din catina+merisoare+miere bio+lamai - combinate, puse la borcan si luam cu lingura dimineata si seara pt cresterea imunitatii. Vitamine naturale

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si de unde le cumparati/adunati ca am citit ca recoltarea lor se face in septembrie, octombrie iar eu n-am vazut in piata asa ceva, doar catina?. Iar agrisele cele mici si rosii stiu ca apar prin iunie-iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

la Cluj sunt merisoare(afine rosii) si catina in piata! cum de nu sunt la Bucuresti?
la munte langa Cluj este plin de merisoare

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Deus, in Bucuresti nu se gasesc, caci astea sunt fructe de padure, deci le cam gasesti "la munte", cum ai spus si tu.eu aveam o cunostiinta , care ii ducea mereu mamei ei, in Bucuresti, afine, mure, merisoare, coarne......de aici, din zona noastra(eu locuiesc intr-o zona muntoasa), caci acolo nu stia de unde ar fi putut sa-si procure proaspete.la noi anul acesta preturile variaza intre 7 si 12 lei, depinde de unde le cumperi, adica direct de la culegatori, sau de la centrele de recoltare.la fel se intampla cu ciupercile de padure.

foarte faina ideea cu conservatul la congelator sau in siropuri, diferite combinatii pt copii(de fapt pt toata familia).

eu tocmai am primit un sirop de soc, facut in casa, pt Denis.

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Da, de la munte le am.
Deus, super ideea cu pus miere-n varf si la borcan, pana la urma nu mai raman de dulceata sau sirop ca pun la borcan, altele la congelat...
Deus, le tii in camara? Stau? Sau sa le fac loc in frigider?

Cristina, sa-l beti cu placere! Eu ador sa ma intorc de la tara, ba c-un sirop de brad, ba cu unul de trandafir, ba cu-o dulceata de corcoduse, ba cu galbiori (astia-s un fel de bureti), ba cu merisoare...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eunice, mi-a mai spus cineva ca stau pur si simplu doar cu apa pe ele. Cat timp? Unde?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput