Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani tuturor boboceilor!
reusesc sa tin pasul din ce in ce mai greu, servicioul asta ma termina si fizic si psihic, basca a inceput sezonul gripelor si inevitabil s-a prins si de mine niscavai vurusi pe care i-am dus si acasa....

Thea a racit a treia oara in ultima luna, primele dati s-au lasat doar cu mucisori dar acum a facut si temperatura, insa nu mare, pana in 38. E prima oara cand patim asa ceva asa ca m-a pe nepregatite. Nu am apucat sa o duc la doctor (nici nu a fost cazul pentru primele 2) asa ca am tratat-o dupa ureche cu pastilutele de la Hylands combinate cu allium cepa si belladona (secretii nazale si temperatura - CH5 odata la 1-2 ore iar hylands la 4 ore).

Dupa 3 zile de tratament, nasul ii este infundat si ii mai curge sporadic cam la o ora, se inneaca cu mucusori si tuseste iar temperatura azi i-a fluctuat, dar doar pana in 38.

As vrea sa intreb mamicile cu experienta in homeopatie, daca i-am dat administrat ce trebuie si daca mai trebuie modificat ceva.
La doctor homeopat nu reusesc sa ajung, la cel alopat mergem maine dimineata sa verificam daca reusim sa scapam de infectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Ada V-ati distrat nu gluma la Mamaia
Lasa ca va reveniti voi..important e ca a meritat!
Mai zi-ne si noua care sunt beneficiile laptelui de capra..ca eu stiu ca e mai bun...dar nu stiu de ce

Eu stiu doar ca laptele de capra este mai usor suportat de om, fata de lapte de vaca....

Altfel, uite un articol oarecare...
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=S%C4%83n%C4%83tate&s_id=59120&a=citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nerantula, te inteleg perfect. Imi amintesc de mine insarcinata si Stefan cu enterocolita timp de o saptamana iar eu racita bocna si sotul in delegatie. Se poate si mai rau asa ca fruntea sus si tine-te bine ca o sa treaca. Trebuie sa platim cumva si bucuriile pe care le avem cand avem doi copii. Refacere rapida si sanatate lui Gruia! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi suntem cu rosu in gat. Am fost la dr ca de sambata noapte imi tot face febra si nu stiam ce are. Acum cand am venit de afara, avea 39,9. L-am bagat sub dus calai si am bagat un novocalmin ca pe nurofen si panadol e de sambata noapte. Acum are 38.
Maine ne iese rezultatul la coproparazitologic si miercuri la cultura. sper sa nu mai iasa nimik.

claudia doar pentru david imi trebuie procura de la tati. Pentru Tina nu mai am nevoie ca iese pe pasaportul italienesc si consulul a spus ca nu mai are nevoie de nimik in conditiile astea. Am vorbit si la noi in frontiera si mi-au cofirmat ca nu mai avem nevoie de procura. Éra si cazul , am facut zeci de procuri pana acum la fiecare iesire a fetei din tara....mi-au ajuns...

Monica nu am facut niciun bagaj Maine ne apucam

Am primit laptop de sotul Nu mai iau calculatorul mare in Suedia, am si eu jucaria mea

Pio

Va pup, ma duc sa pap si la nani , ca dimineata s-a trezit de la 6

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cand imi mai venise inima la loc ca dupa-amiaza a fost mai bine, chiar a si mancat cativa dumicati de carnita si 3 ousoare de prepelita, pe seara iar s-a inmuiat rau, inca 3 scaune lichide, abia a baut 3-4 lingurite de apa, am incercat sa-i dau smecta cu seringa, e drept ca foarte concentrat, a vomat in jet tot , temperatura 38.8, nu am mai apucat sa-i dau nurofenul, ca a adormit la san in suspine, uraste de moarte seringa acum . I-am pus sosetele cu otet, geamul deschis, i-am pregatit intr-o lingurita belladona ch30, ii dau cand se mai trezeste ... sper sa nu ajungem la perfuzii

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 4 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

pretty si mimihoo
Sunteti tinere mamicilor ...viata incepe sa aiba farmec cu adevarat abia de la 30 de ani..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

La multi ani tuturor boboceilor!
reusesc sa tin pasul din ce in ce mai greu, servicioul asta ma termina si fizic si psihic, basca a inceput sezonul gripelor si inevitabil s-a prins si de mine niscavai vurusi pe care i-am dus si acasa....

Thea a racit a treia oara in ultima luna, primele dati s-au lasat doar cu mucisori dar acum a facut si temperatura, insa nu mare, pana in 38. E prima oara cand patim asa ceva asa ca m-a pe nepregatite. Nu am apucat sa o duc la doctor (nici nu a fost cazul pentru primele 2) asa ca am tratat-o dupa ureche cu pastilutele de la Hylands combinate cu allium cepa si belladona (secretii nazale si temperatura - CH5 odata la 1-2 ore iar hylands la 4 ore).

Dupa 3 zile de tratament, nasul ii este infundat si ii mai curge sporadic cam la o ora, se inneaca cu mucusori si tuseste iar temperatura azi i-a fluctuat, dar doar pana in 38.

As vrea sa intreb mamicile cu experienta in homeopatie, daca i-am dat administrat ce trebuie si daca mai trebuie modificat ceva.
La doctor homeopat nu reusesc sa ajung, la cel alopat mergem maine dimineata sa verificam daca reusim sa scapam de infectii.

despre hyland..nu prea stiu sa iti spun cum actioneaza ca nu am testat..doar din ce am citit sunt concetratii destul de mici din mai multe remedii

allium cepa..se foloseste la secretii curgatoare..apoase...eventual insotite si de stranuturi

belladona ..recomandata mai ales in febra mare de la 39 in sus (cu miini picioare, reci, fatza/limba rosie, git rosu aprins, amigdalite, otite)

in caz de raceli clasice cu febra moderata noi de obicei luam Pulsatilla ..ch200..cite 2 bilutze odata la 4/6 ore in functie de cit de severa e raceala...si doar un remediu odata (asta e lege la homeopatul nostru)

sper sa te ajute informatiile astea!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Eu stiu doar ca laptele de capra este mai usor suportat de om, fata de lapte de vaca....

Altfel, uite un articol oarecare...
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=S%C4%83n%C4%83tate&s_id=59120&a=citeste

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

multumesc mult, Ada!

bun laptele asta! merita incercata o cura de aia..poate mai intineresc nitel!

Mergi la inceput

Sanatate multa boboceilor bolnaviori si mamicilor putere si incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna seara bobocime!

Urez si eu cu intarziere "La Multi Ani" tuturor boboceilor si mamicilor care s-au aniversat in perioada asta!
Eu sunt prinsa rau la munca ziua, seara cu copilul... va suna familiar nu?

Nerantula nu stiu unde ai putea sa faci analize de sange si sa iti dea rezultatul pe loc (doar exudatul stiu ca se poate la Medicover). Dar sa stii ca poate fi o simpla viroza respiratorie. Am patit-o cu Mihnea asta-vara in concediu:temperatura 38,5-39,4 (cu/fara antitermice), in primele zile a vomitat, dupa care a inceput diareea. I-am pus niste supozitoare pentru temperatura/deshidratare si un ercefuryl sirop pentru stomac (nu mai stiu cum se numeau supozitarele, erau un nume turcesc). In a 5a zi, dupa ce i-am luat sange sa ii fac analizele au aparut bubite pe piele, a mai facut o zi febra si pe urma gata. Sper sa scapati si voi usor!

Mimihoo,
ne vedem maine la sedinta? am emotii, prima sedinta cu parintii

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput