Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)
Raspunsuri - Pagina 12
kllemi spune:
angi
si la noi tot, cred, ca peste vre-o 2-3 ani se va intampla sa aibe Amaia camera ei
...aaaaa....adica sper...pina atunci.. 
![]()
babytza oooffff...saracutzu'tare greu trebuie sa va fie la amandoi....insanatosire grabnica..... cand plecati???

nerantula sanatate muuulta 

Amaia cam stranuta de cateva zile, si acum cred ca sa intamplat minunea sa vina si mucii 
....ori noaptea asta va fi alba, ori de maine sa te tzi maraieli 
si medicamente, evident....deja ma uit la ea si am impresia ca vb. pe nas 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Nerantula cand am facut analizele la medlife (sambata) mi-au aparut analizele dupa 3 ore pe pagina de net. Am recoltat la 10 si la 13 erau gata.
La spitalul de infectioase (ala de langa Sp, Colentina ) e posibil sa scoata si mai repede.
Sanatate multa 
Am vazut ca m-ati intrebat cand plecam si am uitat sa va raspund : sotul pleaca duminica dimineata cu masina, iar eu cu copiii joi la 15:10 parca.
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Nerantula cand Daria a avut enteroviroza, am fost la camera de garda la Emilia Irza si la analizele de sange rezultatul a fost gata in jumatate de ora, iar la scaun in cateva ore.....
Imi inchipui cat poate sa-ti fie de greu [:-(], nu stiu cum sa te incurajez.... sper doar ca lui Gruia sa-i fie mai bine si atuci va fi mai bine si pentru tine.
Eu zic ca, colostrul tau este minunat pentru el, insa saracul nu poate face minuni sa tina si de foame si de sete si de imunitate.....nu? Adica vreau sa spun ca nu este de ajuns, ii mai trebuie ceva ajutor si din hrana solida! Ma gandesc ca este imperios necesar sa descoperiti de ce nu papa Gruia nici la varsta asta! Habar n-am cum, dar un dr bun sigur va sti!

babytza sper sa se faca repede bine soricelul, ce putin mai aveti pana plecati....
Mimihoo spune:
buna fetelor,
cu suzeta sunt si eu impartita, desi mi-as dori sa o lase. Ea doar doarme cu ea sau i-o mai dau cand o apuca vreo criza aiurea de plans.
cu pp/kk, imi spune cand face ...cateodata si o intreb "vrei sa mergi la baie? raspuns Nu. Cateodata mai zice si da dar isi da seama pe drum si protesteaza vehement.
cu ramasul in patul ei peste noapte, ma tot gandesc cum sa procedez ca tare mi-as dori sa o dezvat
anamona, la Sofia nu prea merg remediile homeopate de tuse/muci. Schema pt. Rosu in gat a mers de minune. eu stiu ca belladona se da in cazut febrei umede (cand transpira copilul) si aconitum in cazul febrei uscate.
babytza, o imbratisare calda! asa a avur Sofia in august, rosu in gat cu febra 40 si a trecut cu panadol si eritromicina. Sanatate multa si spor!
Ada, si eu vroiam sa intreb de ce lapte de capra, dar bine ca ai pus link-ul, ma bag la citit!
Paula, multzam fain! Da, sigur ca ne vedem la sedinta :;
Pio 
Nerantula, Sanatate multa lui Gruia, Chiar astazi l-am vazut si ma bucuram ca este in regula. Dragul de el!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
Babytza, la Medlife care ai fost? Grivita? Trebuie trimitere, ceva, un consult la ei la pediatru? De unde stiu ce sa cer sa ii faca?
Nocom, la fel, trebuie trimitere de la MF?
Paula, ce bine era daca stiai cum se cheama supozitoarele alea! Am incercat in toate felurile sa-i dau niste hidrasec si nu am reusit, la fel nici cu smecta
, trebuie sa ma resetez! Febra a ajuns la 39.8, am reusit sa-i dau cu forta seringa de nurofen, a mai scazut un pic, nu i-am mai luat-o, cred ca e pe la 38.3 ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
claudinna spune:
pentru toate lumea!
Nerantula, nu te mai gandi la supozitoare atata timp cat are diaree
sper ca azi sa fie mai bine puiul!
important acum este sa fie bine hidratat
luminita2008 spune:
buna dimineata,
mimihoo, multumesc! vad ca merge bine cu aerosoli. azi i-am dus la cresa, ieri nu mi-au mai tusit aproape deloc.
andy_g, ange
, multumesc!
laura
, hai, cu timpul o sa te obisnuiesti, o sa fie mai bine!
preety, succes cu cresa!
monyca, noi nu, eu ii decalotez la fie care baie, adica in fiecare seara. sunt in proportie de 90% decalotati.
dya, aerosoli nu facem neaparat ptr muci, ci ptr tuse. dexa si ser.
babytza, sanatate multa soricelului!
sa stapanesti sanatoasa laptopul si sa scrii muuulte mesaje pe forum!
nerantula, si eu zic sa nu-i dai supozitoare, daca face scaun moale. cu lingurita nu vrea siropelul? ai mei cand refuza seringa, pun continutul in lingurita si asa il vor. sanatate multa!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Lumi, ce ai vrut sa zici cu "chiar si fetele de la conta"? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
neah, n-avea nicio legatura cu tine sau cu profesia in sine. cu fetele din dep nostru de conta, eu interactionez rar, ca nu e cazul. si totusi, mi-au simtit lipsa iar eu m-am simtit tare bine!

Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
eu am descoperit ieri ca hunii mei stau la aspirat. nu stiu de unde schimbarea, acum nu mai plang, isi baga singuri instrumentul ala in nasuc si rad. mare lucru!
de cateva zile am inceput si trecerea treptata pe Nestle Junior 2+. vad ca il accepta fara probleme, e in proportie de 80% inlocuit deja.
cat despre mine, oficial, de miercuri nu mai beau pepsi. neoficial, mi-am mai luat ieri o sticla de 0,5
, dar asta numai pentru ca am avut o noapte grea rau, si-mi picau ochii in gura. tot neoficial, cred ca experimentez un fel de sevraj, am patit ceva asemanator si cand m-am lasat de ness, inainte sa ramand gravida. am dureri musculare si palpitatii
. sper sa treaca repede, mare porcarie cu pepsi asta.
asa ca dya, daca o sa fim vecine, eu te acompaniez cu un ceai
.
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
preety spune:
Nerantula la medlife pentru internare daca ai trimitere ai reducere aproape 30% la tariful de spitalizare...
In rest la camera de garda te poti duce oricand fara nici o trimitere... acum... ideea cu trimiterea este ca accepta sa o duci in caz de internare in 24 de ore de cand te-ai internat ca sa poata aplica reducerea, deci practic, nu trebuie s-o ai in momentul in care ajungi la ei.
Babytza va pupam si va uram numai bine!
Lumi nu aveti si voi nevoie pe acolo de vreun economist?!!! ![]()
![]()
In rest... a doua zi de cresa si cam atat.
Blog de incepator
Poze!
Ticker Sorina Gabriela