Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)
Raspunsuri - Pagina 10
preety spune:
Ange, Piolica, Alexa si mami va multumesc si voua...
Sorina doarme de la 1.30... nici n-a simtit ca nu stau langa ea... oare ce or fi facut aia cu ea la cresa?!!!![]()
Mimihoo am schimbat prefixul... normal ca e un soc!!! 
Blog de incepator
Poze!
Ticker Sorina Gabriela
AlexaM spune:
Buna fetelor,
Are cineva nr de tel al Nerantulei? Daca da va rog sa trimiteti si la mine un sms la 0721252953, pleeease!!! Sau un PM.
Mersi mult!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
21+ 
dyanira spune:
La multi ani boboceilor nascuti astazi!!!si cu intarzaiere LA multi ani Elsa!!!
La multi ani preety!!!
Am citit pe fuga e tare greu si la job in fiecare zi si acasa cu toata treaba nu mai ramane timp de nimic.
Andy.g fff frumoasa pterecerea!!
Lumi tare as vrea sa fim vecine sa stam zilnic la un pepsi de vorba!!!
Cu ce faceti aerosoli pt muci??Ca si Deiu are de ieri azi il bag si eu cred pe aerosoli.
Preety bafta la cresa.E bine daca nu a plans la inceput.Sunteti la cresa de stat??
Monyca noi de la 1 an nu am mai umblat pe acolo nici pana atunci nu am insistat tare de tot Deiu e partial decalotat.
Laura cam asa ma simt si eu.Ce e mai rau e ca am aproape in fiecare zi de la 8 si asta nu imi place deloc ca dupa 2 ani mi-e greu rau sa ma trezesc la 7 dimineata...
Pio sa va fie de bine sederea in Romania.
Nerantula multa sanatate va doresc si tie multa putere.
Babytza
cand plecati?
Kllemi felicitari pt reusita ai fata mare ce mai...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mimihoo spune:
Pio, i-am luat si haina si palaria de ploaie de la Z, cele cu buline ... arata de-ti vine s-o mananci :)
Sofia este bine, niste muci aposi si tuseste din cand in cand. Am vreo 3 planuri in cap pentru ea si nu am inima sa le incep, pp/kk la reductor wc, scos suzeta, dormit in patul ei toata noaptea. greu!
O zi frumoasa si multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Mimihoo dar de ce vrei sa ii scoti suzeta??
Contrar binevoitorilor din jur(vezi babele din bloc si rudele care vin o data la 3 luni) care tot comenteaza la greu eu nu vreau sa ii scot suzeta nici macar nu incerc mi se pare ca i-as face un mare rau el e inca tare atasat de ea.
Si la fel ii dau in continuare din biberon ca si asta ii place la nebunie.
Eu zic ca atunci cand nu le va mai vrea va sti sa spuna si sa renunte singur.
Sper ca nu te-ai suparat ca eu mi-am spus doar parerea
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
preety spune:
Dyanira da, la cresa de stat... Pupesc si multumesc de urari.
Blog de incepator
Poze!
Ticker Sorina Gabriela
kllemi spune:
Va multumesc din suflet ptr. aprecieri 

mimiho nici eu nu am de gand sa ii refuz suzeta, mai ales ca in momentele grele de plins este singura alinare.....dar ideea este ca deocamdata ii place extrem de mult, nici nu o ia somnul fara ea.....iar gura lumii ptr. mine este ca: cainii latra, ursu trece 
dya mda, am fata mare, ma cam sperie gandul asta 
![]()
preety ce e aia atata somn, alta problema cu care ma confrunt tot de ceva timp asta este de ceva mai mult, nu doarme mai muilt de o ora si jum. pe zi
..ma termina azi de ex: cred ca nu a fost decat o ora 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Pio, i-am luat si haina si palaria de ploaie de la Z, cele cu buline ... arata de-ti vine s-o mananci :) Sofia este bine, niste muci aposi si tuseste din cand in cand. Am vreo 3 planuri in cap pentru ea si nu am inima sa le incep, pp/kk la reductor wc, scos suzeta, dormit in patul ei toata noaptea. greu! O zi frumoasa si multa sanatate! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
super, si Elsa are la fel! :) Sint super frumoase, insa palaria este f mare, si a voastra e la fel?
Pupici. Multa sanatate!
angelynna82 spune:
nici eu nu i scot suzi momentan, este singurul lucru care o linisteste
pp/kk, a facut in ultimele zile la reductor (mie si nu stiu cum sa spun ca tare imi este frica ca nu mai face
)
dormit singura: pt moment nu se poate pt ca nu am camera pt ea, abia peste 2-3ani
Piolica bine ati revenit din concediu 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Klemmi felicitari Amaliei
, uitasem sa iti spun
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica