Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)
Raspunsuri - Pagina 7
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Se pare ca sunt prima care vin cu vesti din prima zi de gradinita. Ce sa va spun sunt super relax, fata mea mi-a facut cu mana, mi-a dat pupici si mi-a zis ca pot sa ma duc la munca ca ei ii place la gradi. Sper sa o tina. Am stat vreo 5 min. pitulita ca sa nu ma vada si deja incepuse sa se joace cu copiii care nu plangeau. Ce sa zic sper sa o tina tot asa, am tot vorbit cu ea in fiecare zi si i-am explicat ce va face acolo si in plus a fost incantata de "doamna" cred ca si asta a ajutat-o ca a cunoscut-o dinainte si a vazut clasa si tot.
Bafta tuturor azi! Tin pumnii.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Roxana_G spune:
Neata si saptamana usoara mamicilor! Mult succes micilor gradinari si scolarei pe unde e cazul! 
Sabina Y
sa fii sanatoasa si fericita!
Multa sanatate bolnaviorilor, sa auzim numai de bine de acum!
Eu la munca, azi uitasem ca am sedinta la prima ora, am ajuns cu chiu cu vai. Copiii la gradi, dupa weekendul de joaca la Bran. Bobo e mare si frumos, dar cap capsator. Pe Alex a speriat o cu muscatul, insa Andrei face militarie cu el (ca sa nu zic ca il cam ciomageste de i-a prins Bobo frica). Andrei e vesel si jucaus, ii place mult la munte. A devenit foarte vorbaret, pronuntia s-a imbunatatit asa dintr o data, de m-a socat. Sunt foarte putine cuvinte pocite acum, de regula cele care incep cu "c".
Cam asta de la noi. Pupici si numai bine. Si un gand bun pentru Sabina de la Viena.
crishtina spune:
Noi incepem de miercuri, 15 sept. Speram sa fie bine si sa invete si limba repede sa nu se simta strain. Ca asta e cea mai mare bariera zic eu.
Si apoi o sa ne mutam. Nu departe, la 100 m de unde stam aici, mai comoda casa insa pt copii ![]()
Cu Nicole mergem spre bine cred. Bea lapte formula(am gasit unul ce ii place putin) cu paharul cam 50 ml, iaurt, cereale/crema de orez tot cu lapte formula. Deocamdata e bine. Daca tot nu o sa ia cu biberonul nu ii scot masa de seara si ce mananca noaptea asa repede...mai amanam cat se poate.
Sabina, asteptam vesti bune!
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Sabina spune:
La multi ani floricica delicata Natalia!!!
Cristina, da tu cum te simti asa, daca alaptezi mai putin, iti mai e asa rau?
Cred ca poti continua asa inca cateva luni daca te simti mai bine, ce ia in formula ziua mi se pare arhisuficient si decat sa bagi biberon...o sa vezi ca pe la un am si 2, 3 luni o sa bea din pahar lapte mult mai mult .
eu am experienta cu Sofia cu bibe, a fost greu sa-l scot, iar la Gh une nici n-a vrut sa auda de bibe ce bine e:)
Deci, cum a fost la gradi? Am aflat oar e curajoasa Adelina pana acuma.
M-am uitat si la poze, din Spania cu Erina si familia, de la party, ale Magdei, Emmei.
Aia mica si albastra :)m-am ingrasat raaaau, umflat mai degraba, am ditamai burta .....si nu mai stiu sa ma imbrac:
ce zici de variantele leggings mai solizi, bluza lunga sau rochita o palma peste genunchi si pulpverele alea lungi pe deasupra, in pcioare in functie de frig cizme pana la jumatatea gambei (la mine, pt ca altfel chiar arat f grasa) sau pantofi cu talpa mai grosuta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Si eu cu vesti de la gradi:Mihnea superfericit,nu intelegea el de ce plang copiii,s-a uitat putin la ei si a plecat la jucarii.M-am intors dupa 15',era tot la joaca,nu avea treaba ca nu sunt eu acolo.
Era un baietel care jelea rau:,,unde e mamica meaaaaaa????''

Ti se rupea sufletul,nu alta!!!
Pupici si revin mai tz!!!!

Sim!!!!!!!
Sa fii vesela si optimista,asa cum te stiu!!!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sabina un
mare cat Casa Poporului,da?Imi pare cool cum vrei sa te imbraci,eu zic ca merge asa
Erina
merveilleux!!!!!!!!!Ce calatorie virtuala am facut cu voi!Sunteti minunati!
Si pantofiorii Pablosky
Are si Mihnea vreo 3 perechi,achizitii noi si sunt f incantata de ei!Cat a costat o pereche acolo?
Pupam PN!!!!!!!
Cumatra,v-ati benchetuit?
Ce tare Andrei!Vreau si eu!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Ma apuc de ceva treaba prin casa,ca nu am stare pin' la pranz cand ma duc sa-l iau!
Offffff!!!Da-ti popoul mai incolo de pe bancuta,sa incap si eu...![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
valentina_22 spune:
'neata fetele!
M-am adunat si eu de pe drumuri!
Gradinarii mei au intrat fara emotii in prima lor zi de gradinita. Cu fata nu-mi bateam capul, pentru ea e ceva banal,insa Andrei este incepator si imi faceam tot felul de scenarii despre cum va reactiona el. Cum socoteala de casa nu se potriveste cu cea din targ, baietul meu drag si scump, a intrat cu dreptul in campul muncii, nu a plans, se uita doar cu mirare la noii sai colegi care supinau dupa parinti. Vedem noi dupa amiaza daca se mai da viteaz.![]()
A... era sa uit, am ras cu lacrimi de la prima ora. Andrei este mare fan BenTen si musai rucsacelul de gradi l-am luat cu eroul preferat. Din scara blocului si pana in poarta gradinitei a purtat mandru noul sau ghiozdan, chiar daca la un moment dat a cazut usor de vreo doua ori, din cauza greutatii(de fapt un rand de schimburi, incaltamintea de interior si sticluta de apa) pe care o ducea in spate.![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia eu stiam ca papa de toate si bine, dar cum spui si tu ca orice copil are mese si mese. Eu sper ca David sa fie mincacios si sa accepte mai ales legume multeeee si variate. |
Da, de papat de toate chiar papa de toate. Si papa binisor, mesele nu sunt un chin. Dar se putea si mai bine. De, niciodata nu suntem multumite,noi, mamele.
Sunt convinsa ca David o sa fie un mancacios!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La multi ani
Natalia Ioana, delicata de toma_lly
Ana de anamica!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)