noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 12
nma spune:
La multi ani fete dragi!
Dragaica sa ai parte de tot ce e mai frumos .
Multumesc mult pt urari. Am petrecut si eu trei zile. Am suflat in lumanari in fiecare seara. Probabil sa nu uit cati ani am facut . Aseara am vrut sa nu mai aprind lumanarile dar nu m-au iertat copiii .
A fost frumos, dar parca a trecut repede. E tare bine cand toti prietenii se aduna.
Anca tare bune ideile de cadou. Probabil o sa le aplic si eu.
Andreea da cumperi cadouri nu gluma . Noi anul asta ne limitam la mai putin. Sincer nu stiu cum o scot la capat fara datorii.
Nico
eladea2005 spune:
NICO, ANDREEA,
LA MULTI ANI DRAGELE MELE...SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI..ZILE SENINE SI FERICIRE, LA MULTI ANI SA TRAITI!!!
MULTA SANATATE SI BUCURII DE PE URMA PUIUTILOR VOSTRI!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
gabi66 spune:
Multumesc!Cam tarziu, dar...mai bine mai tarziu....de mult nu am mai fost de dc, s-au racit relatiile intre oameni, nu mai este timp si atunci m-am lasat si eu mai pagubasa.
Din cate observ perste tot criza se tine tare, dar isi va da ea drumul
Multumesc inca o data si va doresc multa, multa sanatate tuturor sagetatoarelor si nu numai......
nma spune:
Lacramioara, LA MULTI ANI! Sa ai parte de tot ce e mai frumos .
Am ratat bunatatile de ieri dar ma servesc azi . Domnisoara mea s-a trezit ieri noapte urland de durere, pe la ora 4 dimineata. Am crezut ca are otita asa ca nu am mers la birou. De acasa nu prea am sanse sa intru pe DC.
Pana la urama nu stiu de ce mi-a plans fata, am mers la pediatru si nu are nimic. Poate si-a agatat cercelul.
Nico
nma spune:
Gabi poate reusesti sa intrii mai des .
De realatiile dintre oameni sunt multe de spus. Parca s-a comprimat timpul. Eu nu stiu cum sa ma mai organizez. Chiar m-am bucurat ca de ziua mea am reusit sa ma intalnesc cu toti prietenii. E tare placut sa poti sta la taclale pana tarziu. Din pacate de multe ori vorbim mai mult la telefon.
Nico
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
va serevsc pe ultima suta de metri cu un pahar de sampanie(fara alcool)si cu o felie de tort...
astazi facem 3 anisori!!!!!!!!!! drept urmare, ne-am hotarat sa ne facem copil cuminte, sa ascultam de mami si de tati, sa dormim bine si fara treziri si sa papam tot ce ne da mami... haha, asta e scrisoarea mea catre Mos Craciun de fapt...sunt dorintele mele...doar ca nu prea se pupa cu ale lui...
anyway, sa fim sanatosi...sa ne bucuram de cei dragi, mai ales de comorile noastre...ca timpul zboara si e pacat...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Sara!
La multi ani, Eric!
La multi ani, evenstar!
La multi ani, Luminel!
Va ofer o fierbinte
Va multumesc mult pentru urari. E tare bine sa vezi ca cineva s-a gandit la tine.
nma spune:
Andreea m-am gandit ieri la puiul tau drag dar nu am scris nimic, sunt cu capul in nori rau . De fapt cred ca sufar de oboseala cronica, mi-ar trebui macar o luna de concediu .
LA MULTI ANI ERIC! Sa cresti mare, sanatos, frumos, si cuminte daca se poate. Sa le umpli imimile cu bucurie lui mami si tati alaturi de fratiorul tau .
Si pt ca m-am uitat la mesajele mai vechi vad ca nu am scris nimic nici pt Sara .
LA MULTI ANI SARA! Anca sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si cuminte . Parca aveati in plan si un fratior, nu?
Nico
nma spune:
Lacri cum a fost de ziua ta?
La mine a fost primul an cand petrecerea a tinut 5 zile . Adica zilnic musafiri, mese incarcate si muuult tort. A fost si primul chef in casa noua asa ca toti prietenii au fost prezenti.
Nico