noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 11
tnicoleta spune:
Nico Bia vrea cadou baby Amore, costa cam 200 de lei, poate il conving pe sot sa o luam. Anul trecut si-a dorit foarte mult sa primeasca roata olarului, pe care a primit-o de la mosul de la mine de la munca, de cadoul de acasa nu a fost foarte incantata. In rest, am comandat cartile pentru nepoti si or sa mai fie ceva dulciuri. Eu am placerea sa iau toturor cate un cadou, si am 10 nepoti plus Bia. Si, unde mai pui ca pe 26 dec este ziua soacramii. Adultii sar de pe lista
La multi ani! sarbatoritelor de azi
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
nma spune:
Eiii, nici nu stiu cate cadouri am de pregatit . La adulti cumpar ceva simbolic; un sampon, spunat sau crema pt fete, un vin bun pt baieti. Nu poate sa vina Mosu fara cadouri la adulti . In Ajun in jurul bradului vom fi 8 adulti si 6 prichindei. Plus ca trebuie sa pregatesc cadourile si pt nepotelele de aici (craciunul in facem la socrii). Imi place tare sa pregatesc cadourile, pacat ca sunt putin banutii.
Pe langa ce aduce Mosu noi vom pregati si cate un cadou si il lasa sub brad.
Nico
tnicoleta spune:
Nico De acord, asa faceam si eu, luam cadouri si pentru adulti. Dar bugetul limitat nu imi mai permite.
Stii, acum cateva zile m-am uitat cu Bia la un Craciun inregistrat. Avea Bia 1 an jumate si mi-am chemat fratii la mine, plus soacramea si tatal meu. Ne-am simtit asa de bine impreuna, copii ne-au facut o serbare, papica si vinul bun ne-au binedispus, si apoi nebunia desfacerii cadourilor. A fost super. Din pacate, acum ca stau la soacramea, nu am loc sa mai fac asa ceva. Mi-am schimbat si strategia, plec in vizite si ma intorc acasa doar ca sa dorm.
spor la cumparaturi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
nma spune:
Nicoleta eu nu pot sa nu pun ceva si pt adulti chiar daca e criza si stau rau tare cu banii . Nu pot pt copii.
Ca sa intelegi de ce, iti povestesc cum a fost anul trecut de Mos Nicolae. A venit Mosu noaptea si a lasat langa ghetutele copiilor cate doua pachetele pt fiecare: o canuta Milka plina cu bunatati si o ciznulita rosie plina si ea cu dulciuri. plus cate o nuielusa. Sti care a fost reactia lui Alex? " Mami, Mosu a pus gresit canile, aste sigur sunt pt tine si tati". M-a lasat fara cuvinte . A spus ca Mosul aduce la toata lumea nu doar la copii asa ca incerc sa pun cate ceva la toata lumea.
Noi ne strangem toti la socrii si e tare frumos. Dupa ce placa Mosu mergem la sat la rude sa primim colindatorii si sa colindam si noi.
Mi-ar placea si un Craciun linistit acasa dar parca nu asi strica totusi traditia familiei. Mergem la socrii de 10 ani .
Nico
tnicoleta spune:
Buna fetele
Sa aveti un sfarsit de saptamana forumos si Mosul sa va aduca multe cadou. Printre ele o sa fie sigur: sanatate, iubire si fericre.
eladea2005 spune:
seara buna si de la noi!
LA MULTI ANI TUTUOR SAGETUTELOR, SI IN SPECIAL CLAUDIEI, SA FITI IUBITE, FERICITE SI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE UN AN VIITOR MULT MAI BUN SI MAI LINISTIT!
vad ca vorbiti de cadouri... la noi e cea mai 'grea' luna, bietul sot are 2 zile de nastere mari si late plus Mosii... asa ca...
urmeaza ziua lui Eric, i-o tinem la un club pt copii, vor fi 10 copilasi(plus 4 mititei)....asa ca drept cadou i-am luat un laptop cu Karaoke pt 3+... si spiridusul Duni care spune povesti...deocamdata... ca trebuie sa luam si din partea ambelor perechi de bunici cate ceva...adica ei ne dau banii noi cumparam, ceva de genu...
ca si cadou ma mai gandesc la un set de tobe, la o masuta cu scaunel si tablita magnetica cu litere si cifre, la ceva masinuta cu telecomanda, sau banc cu scule pt copii...acu sa vedem...
apoi vine ziua mea, desi tot zic ca nu vreau nimic, va trebui sa-mi iau ceva, ca sotul ma tot bate la cap...
bine ca e Filip mic si nu cere nimic...inca...da oricum o sa-i luam si lui ceva cadou de Mos...
noi cumparam cadouri pt parinti si frati, asa am procedat si anii trecuti, speram sa putem si anul asta macar cate ceva sa le luam...
va pup! sa aveti o duminica frumoasa!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_27 spune:
Hm, vorbiti de cadouri?
La noi se simte in buget orice cheltuiala, asa ca incerc sa ma reorientez.
Pentru z, am gasit un tren super, cu sine si tot tacamul, pe Aldi, la 20 de euro, 80 de piese, ma ajuta cineva din Germania, altcineva de-aici ca sa ajunga la noi.
Pentru soata, pusesem ceva deoparte sa-i iau un aparat de ras nou, dar l-a curatat cel vechi, dupa ce a trebuit sa scot banutii, ca ajunsesem la zero. A zis ca apreciaza gestul. I-am facut 2 torturi unul dupa altul, 4 zile tot torturi am avut, deci cadoul lui a fost rezolvat.
Mie... astept, m-as cadorisi cu ceva de pe Sideris, au ceva fonduri de ten faine, mai vad.
Prieteni... le fac decoratiuni handmade, am ceva hartie glasata, deja am decorat geamul din camera lui z, nu merita banii autocolantele.
Sau, pentru prietene, am gasit tot pe-un site un borcanas umplut in straturi, cu ingredientele pentru fursecuri. Cine vrea, il pastreaza asa, de decor, cine nu, le poate face, adauga doar apa. Am folosit ideea si anul trecut pentru cateva persoane, trebuie s-o caut si pt anul asta.
Si... nu mai stiu, si o cutiuta frumos ambalata cu fursecuri cred ca e un cadou potrivit, sau biscuiti sau turta dulce decorate in ton cu sezonul.
Cand s-a putut, in anii trecuti am luat cadouri imense, pentru toata lumea, si bunici, si nasi, dar, acum, gasim alte solutii. Si-mi dau seama ca daca as avea acum cu ce, sau la anul, nu m-as mai arunca cum am facut-o. Cei dragi si prieteni de suflet se bucura la orice, sa fie venit din inima.
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI STEFANIA!!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE NOROC SI BUCURII!!!
MAMI, FELICITARI PT PRINTESICA TA!SA VA BUCURATI DE EA PANA LA ADANCI BATRANETI!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...