noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 13
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI! sarbataritilor din ultima vreme
Si... scuzati ca nu nominalizez, dar sunt foarte ocupata la munca.
Noi ne pregatim de serbare. De fapt pentru doua. Una pe 17 la gradinita si a doua pe 18 la dansuri. Ieri au primit si invitatiile pentru serbarea de la dansuri, sa poata invita si alte persoane in afara parintilor. Of, ce ma fac eu cu micuta emotiva, iar o sa zica ca are ceva care se misca in burtica .
Si in alta ordine de idei a reusit sa raceasca, cred ca a luat-o de la mine. Azi nu am dus-o la gradi.
Nico sa va fie de bine petrecerile, pe langa tot efortul depus, cred ca te-ai simtit bine alaturi de prieteni.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
Nico stai linsitita...ma bucur ca te-ai gandit la noi...
uauuuuu, da te-ai sarbatorit si tu, nu gluma... si la noi asa e...mai ales de cand s-a nascut Eric...e ziua lui, apoi a mea...asa ca 3 zile tot primim cadouri, felicitari, invitati...
maine avem petrecerea, am emotii dar abia astept...
o sa va las pozici...dupa...
va pup si weekend fain tuturor!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
nma spune:
Nu mai vine nimeni cu o , un sau . Nici ceva nu ar strica .
La multi ani sageti dragi!
Noi ne pregatim de serbari . Azi are Alex la after, luni Andra la gradi si marti Alex la scoala.
Azi va fi mai mult o petrecere decat o serbare. Copiii vor canta ceva in germana si engleza. Alex face germana de putin timp asa ca nu ma asteptsa spuna mare lucru .
Voi cum stati cu serbarile?
Nico
tnicoleta spune:
Buna fetele
Nico Succes la serbari. Lasa ca o sa spuna si el ceva pe acolo.
Si Bia are azi serbare la gradi si maine la dansuri. Daca la gradi mai merge, la dansuri are emotii. Partea proasta e ca la dansuri i-a chemat cu doua ore mai devreme ca sa faca repetii si probalil ca la serbare vor fi deja obositi si plictisiti, da nu vrea sa mearga mai tarziu. E, acum vom vedea.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
nma spune:
Ce ma enerveaza pe mine persoanele astea pline de zel . Parca copiii sunt niste marionete.
Urasc serbarile unde sunt aliniati copiii, stresati sa spuna poezia corect sau sa execute dansul perfect.
Alex mi-a spus dimineata ca el stie 3-4 cuvinte la germana dar eu sunt convinsa ca serbarea va fi frumoasa, el se va distra de minune.
Andra habar nu am ce rol va avea la serbare, stie toate colindele, poeziile dar cand imi recita spune cate ceva din fiecare . Ii place as isi lase amprenta.
Nico
tnicoleta spune:
Buna fetele
Ce mai faceti?
Nico Eu nu sunt perfectiunea intruchipata si, desi imi place sa vad cum un copil face lucrurile cat mai bine, imi dau seama ce stresant este pentru el sa i se tot repete ca se poate si mai bine.
Gata, am avut si noi serbarile. Mai avem petrecerea copiilor la mine la servici, miercuri.
La gradi, ne-au colindat copii in stil traditional, cu colinde, dans si plugusor. Pe mine m-a bufnit plansul cand am auzit copii ce frumos ne colindau. Nu mi-a placut la sfarsit cand a venit Mosul, ca s-au adunat toti baietii langa el iar educatoarea nu a intervenit sa ii puna sa stea frumos, desi era langa ei.
La dansuri alta serbare, pe care au facut-o ca un mini-spectacol, cu pauze si prezentator. Grupa Biei a deschis si a inchis serbarea cu dans. Toti copii au dansat frumos si s-au straduit sa nu greseasca. Mi-a placut si ca Mosul care a venit, a dansat meniaito alaturi de copii. Toti au primit diplome de participare si au fost fericiti, iar Bia a picat franta, dupa 2 ore de derdelus, 2 ore antrenament si 2 ore de spectatol. Dar cel putin i-a placut si s-a distrat.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Sunteti cu treaba? Eu am avut ajutor azi la bucatarie. Maine exploatez prin casa.
Din partea noastra Sarbatori fericite, brad bogat si multa sanatate.
iulia-stefy spune:
Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!