De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)
Raspunsuri - Pagina 16
hannen spune:
m-am plictisit ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.
eu n-am nevoie sa`mi dai tu dreptate,tu sau altcineva,vroiam doar sa nu ma acuzi de chestii pe care nu le-am gindit(aka,io sfinta calare pe piedestal care vrea sa lapideze sarmana femeie care s-a sexat)
Whatever happens don`t let go of my hand!
buflea spune:
Normal ca n-o sa te convinga nimeni si ca parerile tale sunt cele mai bune pentru tine ... sa vezi ale mele ce "adevar absolut" ascund .
Dar, incearca sa gandesti putin mai flexibil, iesi din zona ta de confort, nu ca sa procedezi asa, dar cine stie ce mai apare cand o sa fie copiii tai la varsta sexatului ... apropo, care e varsta sexatului in lumea ta, ca pana si aici s-au schimbat normele ...
Revin, cine stie ce mai apare, ce tavane, ce pozitii, ce Viagre, ce lanturi, ce catuse, ce si cati parteneri ... lucrurile astea care tin de satsifactia individuala interioara au nevoie de libertatea de alegere individuala si nu de constrangeri legale, religioase, sociale.
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen m-am plictisit ca vorbim impreuna si ne intelegem separat. eu n-am nevoie sa`mi dai tu dreptate,tu sau altcineva,vroiam doar sa nu ma acuzi de chestii pe care nu le-am gindit(aka,io sfinta calare pe piedestal care vrea sa lapideze sarmana femeie care s-a sexat) ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
pai nu te acuz eu,o faci singura cu succes.si cred ca te-ai plictisit ca nu am cazut in extaz in fata ideilor tale.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Luna1 spune:
Tot aici sunteti?
Mai ce sa zic, eu cu poligamia legalizata nu sunt de acord. Ca daca acum mai gasesti barbati care au coloana vertebrala atunci chiar nu cred ca mai gasesti pe principiul "mai imi iau una mai tanara ca tu te-ai invechit".
Inteleg unde bate Hannen si intr-o lume ideala poate ar functiona. Insa lumea nu e ideala. Am intalnit musulumani care, cu toate ca puteau fi poligami cu acte in regula alegeau tot calea adulterului caci deh, era mai ieftin. Iar mie una imi place sa stiu sigur ca, legal, nu trebuie sa imi impart barbatul cu nimeni. Adulterul e alegerea personala a sotului meu si stie consecintele unui astfel de act.
Pe de alta parte nu inteleg (prea mult) adulterul. Poate pentru ca nu mi-a fost dat sa-l inteleg. Sunt pentru experimentare dar cum sa spun, avem ceva timp inainte sa ne asumam responsabilitatea unei casnicii si a copiilor, ne casatorim spre 30 ani deci timp berechet.
Da, cand ma casatoresc iau in considerare mai multe calitati si potriviri de caracter, nu numai atractia sexuala. Insa pentru mine atractia sexuala a fost acolo in top alaturi de alte criterii de "selectare". Asta a doua oara dupa ce mi-am luat teapa prima oara. Am cinsiderat ca viata sexuala e cel putin la fel de importanta precum telurile comune.
Astfel ca uite espritu, nu port burka, dar nici nu mi-e dat prea des sa admir fese si bicepsi, asta pentru ca inca zambesc prosteste cand ma gandesc ce a mai zis al meu acum 2 ore, sau ce mi-a mai trims pe mail, sau cum ne tachinam la telefon.
Ne cunoastem de 7 ani si uite ca tot avem ceva scantei. Camd sa mai admir bicepsi? Si in plus mie totdeauna flirtul mi se pare periculos. Asta o stie si sotul meu si e de aceeasi parere. Un simplu flirt poate duce mult prea departe. Asa ca daca imi vine cheful de exersat nurii, o fac cu sefii mei trecuti de o varsta pe care ii stiu cum saliveaza in taina, dar cu care stiu ca nu as face nimic nicicand, ca nu exista nimic sa ma atraga la ei.
Si nu, nu sunt invidioasa ca are o casnicie fericita Ivone dupa ce a inselat, nici nu mi-e greata/scarba de ea si nici nu cred ca ar trebui sa mearga cu jalba in bat la sot. Ci nu inteleg cum vine asta cu pasiunea nebuna versus ce ai acasa. Pentru mine sa insel din pasiune nebuna ar insemna ca acasa o fac in pozitia misionarului total lipsit de pasiune. Altfel de ce as cauta in alta parte ce am acasa? Asta nu inteleg.
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui espiritu
pai nu te acuz eu,o faci singura cu succes.si cred ca te-ai plictisit ca nu am cazut in extaz in fata ideilor tale. I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
mda,cum ziceam
hannen spune:
Luna,pai eu vorbeam de calea corecta ,nu de calea usoara(adulterul)
Corect vaz ca nu le da mina unora,ca`i greu...asa ca apeleaza la metoda "fara responsabilitati" insa eu nu ii consider musulmani.Un om care incalca poruncile ,nu este credincios .
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Astfel ca uite espritu, nu port burka, dar nici nu mi-e dat prea des sa admir fese si bicepsi, asta pentru ca inca zambesc prosteste cand ma gandesc ce a mai zis al meu acum 2 ore, sau ce mi-a mai trims pe mail, sau cum ne tachinam la telefon. Ne cunoastem de 7 ani si uite ca tot avem ceva scantei. Camd sa mai admir bicepsi? Si in plus mie totdeauna flirtul mi se pare periculos. Asta o stie si sotul meu si e de aceeasi parere. Un simplu flirt poate duce mult prea departe. Asa ca daca imi vine cheful de exersat nurii, o fac cu sefii mei trecuti de o varsta pe care ii stiu cum saliveaza in taina, dar cu care stiu ca nu as face nimic nicicand, ca nu exista nimic sa ma atraga la ei. Si nu, nu sunt invidioasa ca are o casnicie fericita Ivone dupa ce a inselat, nici nu mi-e greata/scarba de ea si nici nu cred ca ar trebui sa mearga cu jalba in bat la sot. Ci nu inteleg cum vine asta cu pasiunea nebuna versus ce ai acasa. Pentru mine sa insel din pasiune nebuna ar insemna ca acasa o fac in pozitia misionarului total lipsit de pasiune. Altfel de ce as cauta in alta parte ce am acasa? Asta nu inteleg. |
ti-am subliniat cate ceva.poate le recitesti si iti dai seama cam ce ai zis :)
daca nu intelegi pasiunea nebuna inseamna ca nu ai avut-o niciodata.acasa poti sa ai si sex pe tavan in pozitia floricica asta nu inseamna ca s-au stins toate simturile.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Luna1 spune:
Eu cred ca tu nu intelegi ceva espritu: am trait si traiesc pasiune nebuna ACUM cu sotul meu. Da, ce sa zic, o fi iesit din comun sa te urci pe pereti de pasiune cu sotul in dotare, oi fi eu mai norocoasa.
Si ma rog ce ar trebui sa inteleg din ce ai subliniat? Ca nu imi cumpar reviste cu bicepsi si tricepsi sa admir? Si ca nu intorc capul pe strada e nasol? Sa ma apuc? Da, am doi tataie la serviciu care saliveaza, stiu asta, ii atzatz cand am chef de o gluma si gata. Insa nu as face-o daca tataie astia ar avea bicepsi si tricepsi de admirat. Pentru ca, spuneam mai in urma ca la mine nu apare pasiunea asa, mergand pe strada. Pasiunea apare cand port discutii, cand flirtez, cand dau ochii peste cap, cand el imi sopteste la ureche un secret etc etc.
Imi cer scuze daca am zis vreo prostie.
Hannen asa este, cum sunt multi de se dau crestini si nu sunt, asa sunt multi de inteleg doar ce vor ei din islamism. Si crede-ma iti inteleg inversunarea, avem o familie de prieteni musulumani si sunt pansament de pus la rana. Si nu, el n-are 4 neveste, au o familie frumoasa, ce sa zic, ajungi sa faci atunci diferenta intre fanatism si islamism. Pacat insa de cei care comit crime in numele religiei (oricare ar fi aceea, cruciade, jihad etc).
elaga spune:
O prietena a facut acest pas. Motivele obisnuite, nu era apreciata de sot, se cam plictisea si tot asa. Dupa o relatie zbuciumata cu amantul, timp in care si-a facut mii de reprosuri, a incheiat relatia extraconjugala, se pare ca amantul era mai canalie decat sotul, si si-a refacut foarte frumos casnicia. Cazul ei e unul fericit.
hannen spune:
Luna,asta e deja dialogul surzilor.altfel nu stiu cum sa`i zic daca unii oameni zic ca NU si altii incearca sa`i convinga ca DA...e grele maica,e grele.