De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Luna, Espiritu cred ca incearca sa-ti spun ca tu oricum flirtezi, dar n-ai incredere ca daca ai face-o cu un barbat sexy ai putea sa te abtii.
Cred

Espiritu, dupa ce am tot admirat ce spui si m-am amuzat nitel, sper ca nu strici totul sustinand ca daca ai fantezii cu Richard Gere inseamna ca ti-ai inselat consortul.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Luna,asta e deja dialogul surzilor.altfel nu stiu cum sa`i zic daca unii oameni zic ca NU si altii incearca sa`i convinga ca DA...e grele maica,e grele.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Ei eu inca astept sa ma convinga espritu ca n-am trait pasiunea nebuna, traiesc doar o iluzie, aceasta pasiune nebuna nu poate fi traita cu sotul in dotare dupa cate inteleg eu.

Mai culmea e ca nu m-am casatorit virgina, asa ca am mai experimentat si eu, nu sunt usa de biserica (bine, adevarul ca nici desfasuratoare cu nume de barbati n-am) deci nu sunt chiar asa naiva sa nu stiu cum e cu pasiunea nebuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Luna, Espiritu cred ca incearca sa-ti spun ca tu oricum flirtezi, dar n-ai incredere ca daca ai face-o cu un barbat sexy ai putea sa te abtii.
Cred

Espiritu, dupa ce am tot admirat ce spui si m-am amuzat nitel, sper ca nu strici totul sustinand ca daca ai fantezii cu Richard Gere inseamna ca ti-ai inselat consortul.

***Fur is for petting**

aaaaa, m-am prins acum. Ei deci am explicat bine, nu flirtez cu fluturatori de bicepsi si tricepsi pentru ca pe mine ma conduce inima mai, tocmai asta incerc sa zic, ca eu nu ma arunc pe orice detinator de bicepsi ci trebuie sa ma abureasca rau ala. Si cum am vazut ca jocurile astea aburitoare pot duce departe n-as vrea sa ma trezesc ca, desi am tot ce imi trebuie, fug in lume cu vreunul de recita frumos. Ca deh, nici al meu nu e Jesus, mai are si el mici lipsuri (de ex nu stie sa faca surprize, iar mie imi plac surprizele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Cred

***Fur is for petting**

ai punctat exact XIO.dar stii bine ca nu Gere e problema .
eu ma refeream de asemnenea si am mai sustinut asta ca a insela nu inseamna musai sex/dragoste.
poti fi departe de sot/sotie si fara a face sex.si practic tot aia e.
in acest caz ar avea vreo relevanta sexarea?
Luna nu te-am acuzat nici o secunda ca nu ar fi cum spui tu dar ti-am subliniat pasajele fiindca singura ai recunoscut ca ai nevoie uneori de niste barbati carora sa li se scurga ochii.
dar stii si tu la fel de bine ca se poate ivi oricand un fat frumos din asta care cu mestesug sa iti infranga rezistenta.nu e imposibil.
e suficient sa te prinda intr-un moment propice si sa il speculeze.dar deja o dam in tehnica .
eu doresc tuturor ca partenerii de viata sau de moment sa le satifaca dorintele si nevoile si aici nu ma refer doar la dorinte si nevoi trupesti.
nu am nimic cu nimeni(ar fi chiar culmea!!!!) .

later edit
in seara asta e ultimul post.plec sa dansez in Cismigiu :)
I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

dar stii si tu la fel de bine ca se poate ivi oricand un fat frumos din asta care cu mestesug sa iti infranga rezistenta.nu e imposibil.
e suficient sa te prinda intr-un moment propice si sa il speculeze.

Eu de asta nu ma mai hazardez sa judec.... niciodata nu poti garanta ca tie nu ti se intampla.... Eu cred ca oricui i se poate intampla, chiar daca nu concepe asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutze spune:

pe mine m-a inselat fosta,de aceea acum e de domeniul trecutului("fosta").nu cred ca este atat de important actul sexual in sine(nu in general ci in cazul asta),vorba aceea"spalata e ca noua",ci DE CE O FACI?.daca e din curiozitate,atunci...sanatate,cu inima esti langa cel(cea)de acasa,dar daca o faci pt.ca simti ca partenerul de acasa nu mai este "jumatatea ta",atunci lucrurile se agraveaza.eu gandesc,simt,ca una dintre cele mai grave ofense pe care i le poti aduce unui barbat este aceea de a-l face sa se simta"a treia roata de la caruta",ofensa peste care eu n-am putut trece.din cate mai stiu despre barbati si uitandu-ma si la mine,pot trage concluzia ca daca peste multe aspecte neplacute ale vietii in cuplu,pot trece,peste ceeace am descris mai sus,NU TREC NICIODATA INDIFERENT DE CONSECINTELE GESTULUI MEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui olguta12

Mindy multumesc. Esti o dulce.
Nu ma refeream neaparat la "experiente personale"...doar in general.
Si sant mai mult ca sigura ca ai dreptate... Subiectul a fost citit de aproape 80 de persoane, si ai fost singura care a raspuns.
A fost si un mic "test"- eram curioasa de reactia tuturor.
Stii tu vorba... the more things change..the more they stay the same .

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

olguta, iti spun eu un motiv: atunci cand un barbat inceteaza sa isi faca sotia sa se simta atragatoare pentru el. Pe motiv ca, dupa casatorie, lucrurile devin mai calme si mai rare.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

ivona_st - esti tare

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Subscriu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

si, ca sa inchei, ceva imi spune ca nici io, nici accept nu prea le-avem cu platonicul...

He he...eram anul I de facultate si am nimerit in serie cu prietenul cel mai bun al iubitului pe care il aveam atunci (eram impreuna de 2 ani). Era prietenul cel mai bun al iubitului meu dar indeplinea conditia "fond de prietenie" care spuneam ca imi este necesara pentru a se ivi atractia sexuala, caci si inainte de a fi colegi de facultate ne vedeam seara de seara in gasca. Locuiam si in acelasi cartier, mergeam impreuna pe jos la facultate (cam 5 statii de autobuz). La cursuri stateam mereu in stanga lui. Avea o geaca de motor de piele care scartaia de fiecare data cand isi ridica mana sa schimbe randul. Si de fiecare data cand scartaia geaca aia mie mi se facea pielea de gaina si stomacul imi ajungea in gat. Ramanea mereu in urma si tot cursul il copia de pe foaia mea. Cu apropierea fizica de rigoare. Uneori, cand ajungeam la capatul randului mainile noastre se atingeau. Daca intarzia la curs stateam doar cu ochii pe usa de la amfiteatru, cand intra aveam fluturi in stomac. Nu eram doar indragostita, il iubeam. Si imi iubeam si iubitul. Nu s-a intamplat nimic. Am aflat mai tarziu ca dorinta a fost reciproca, de fapt am stiut de atunci. Relatia cu iubitul s-a terminat practic atunci desi a mai durat 2 ani. Eu n-as fi vrut sa-i spun nimic, dar a vrut sa ne logodim si nu am mai putut sa evit adevarul. Prietenul nu a mai venit la faculate, nici nu a terminat-o. Daca as fi avut mintea de acum nu as fi recunoscut nimic. Lacrimile baiatului pe care nu pot sa-l numesc inselat, pentru ca nu a fost asa, nu au meritat ca eu sa pot dormi bine noaptea. Si nici nu am dormit bine deloc, desi nu am gresit dupa nici o norma, fie ea cat de stricta.

activezi PM, pliz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Nu va dati cu parerea ( pareri de societate in schimbare si cu legi relaxate) despre cit de pacat este pacatul curviei.S`or fi schimbind legile omenesti si standardele morale ,insa Legea Lui nu se schimba niciodata!

Whatever happens don`t let go of my hand!

ai reusit sa ma sperii. sincer!

Mergi la inceput