De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

espritu,eu nu am sa fac niciun report,tine insa de bunul simt sa nu`ti jignesti partenerii de dialog doar pt. ca iti place sa te joci cu ccc cuvintele .
ai terminat de disecat toate forumistele care au avut ceva de zis impotriva adulterului si am ramas eu singura ne-analizata?
Din pacate nici nu te-ai obosit sa citesti ceea ce ma "framinta" pe mine,ceea ce oricum nu erau cele de care ma acuzi tu.

ari,ai dreptate insa se mai intimpla si derapaje.Gata,am terminat cu religia.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

espritu,eu nu am sa fac niciun report,tine insa de bunul simt sa nu`ti jignesti partenerii de dialog doar pt. ca iti place sa te joci cu ccc cuvintele .
ai terminat de disecat toate forumistele care au avut ceva de zis impotriva adulterului si am ramas eu singura ne-analizata?
Din pacate nici nu te-ai obosit sa citesti ceea ce ma "framinta" pe mine,ceea ce oricum nu erau cele de care ma acuzi tu.

ari,ai dreptate insa se mai intimpla si derapaje.Gata,am terminat cu religia.

iti repet : daca te consideri jignita ai dreptul sa te exprimi.si eu as putea intoarce foarte usor cuvintele tale considerand ca m-ai facut nesimtit sau in cel mai bun caz lipsit de bun simt.
tot ce am vazut eu a fost un fel de lapidare la adresa acelei femei.
si subliniez asta de la inceputul acestei asa zise dispute.
de fapt chiar de la inceputul acestui topic exprimarea a fost clar tendentioasa "despre damele ce si-au inselat, isi inseala, sau se gandesc sa-si insele "jumatatea".".

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

hai ca nu ajungem la niciun consens ...
Dar am o curiozitate, daca sotia/partenera ta ar face acelasi lucru tot la fel de tare ai sustine`o?

Si ca sa nu raman cu senzatia ca ma exprim chiar defectuos de nu intelegi ce am vrut sa zic,o singura curiozitate am avut si anume "psihologia" celei care insala(daca poate fi numita asa).
Majoritatea forumistelor asta au vrut sa inteleaga si normal ca fiecare argumenteaza dupa propriile`i valori.
Acum tu ne acuzi de lapidare.Ce sa`i faci,nu putem sa discutam calme la o cafeluta despre "cu cine ti`ai mai inselat barbatul".
Mai avem de invatat,ori progresat(dupa unele opinii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu
eu cand am zis ca fierbeti de invidie ca femeia s-a sexat(ca sa ramanem in trend) si nu are nici probleme.
cata frustrare jezzz!!!

, ,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui espiritu
eu cand am zis ca fierbeti de invidie ca femeia s-a sexat(ca sa ramanem in trend) si nu are nici probleme.
cata frustrare jezzz!!!

, ,

Cred ca asta era o gluma! Sau nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hannen, te citesc si zambesc. Mi se pare foarte interesant ca tolerezi poligamia, adica "adulterul" barbatului, gasindu-i scuza responsabilitatii materiale, dar nu o poti tolera pe a femeii.
Vorbim de dorinta de a experimenta cu mai mult de un partener in viata (femei si barbati) nu de responsabilitati materiale ...
Dar ca sa alunec pe aceasta cale, ai dreptate ca fiecare nevasta are casa ei, dar in general, casele sunt una langa alta in ceea ce se numeste "compound" ... chiar am citit recent o biografie a unei tipe care s-a nascut si a crescut intr-un harem, impreuna cu 35 de frati si surori, mama naturala si inca 6 mame vitrege ... si am gasit viata haremului extrem de diferita de "normele" noastre - mi-e putin teama sa-ti dau amanunte ca iar poate te apuca ameteala de indignare

Revenind, da, ca ne putem adapta sau nu, societatea se schimba - am citit vorbele tale si cred ca asa se exprimau si femeile victoriene cand tinerele au inceput sa dea jos perucile si sa scurteze fustele, sau bunicile secolului trecut cand a aparut revolutia sexuala ... aoleu maica, o sa ajungem la pierzanie si o sa se faca coada la poarta iadului. ce sa mai discutam de bunica mea care cand a aflat ca am plecat singura cu un baiat la mare a spus "a innebunit lumea maica" - mi-a fost teama sa ii spun ca "baiatul" era "fata"

Mergi la inceput

Citat:

hai ca nu ajungem la niciun consens ...
Dar am o curiozitate, daca sotia/partenera ta ar face acelasi lucru tot la fel de tare ai sustine`o?

Si ca sa nu raman cu senzatia ca ma exprim chiar defectuos de nu intelegi ce am vrut sa zic,o singura curiozitate am avut si anume "psihologia" celei care insala(daca poate fi numita asa).
Majoritatea forumistelor asta au vrut sa inteleaga si normal ca fiecare argumenteaza dupa propriile`i valori.
Acum tu ne acuzi de lapidare.Ce sa`i faci,nu putem sa discutam calme la o cafeluta despre "cu cine ti`ai mai inselat barbatul".
Mai avem de invatat,ori progresat(dupa unele opinii)

oh well ca vad ca te roade.da,chiar m-a inselat.acum vine stupefactia : E IN VIATA!!!.nu-i asa ca nu ai fi crezut?
acum serios,clar ca nu mi-a cazut bine si stii de ce?fiindca eu ii spusesem de la inceputuri ca daca e sa faca vreodsata ceva sa o faca discret.
noi nu ne-am despartit ca m-a inselat daca asta era problema.noi am avut alte probleme mai adanci decat o noapte de amor.

Mergi la inceput

dar ce crezi espritu,ca ma asteptam sa o fi omorit?
doamne fereste, eu am inceput sa ma plictisesc

Mergi la inceput

Citat:

dar ce crezi espritu,ca ma asteptam sa o fi omorit?
doamne fereste, eu am inceput sa ma plictisesc

am glumit dar vad ca esti prinsa de subiect
te-ai plictisit ca nu ti se da dreptate?

Mergi la inceput

buflea,eu am terminat discutiile religioase (asa ni s-a sugerat si cred ca e corect).Despre 6 neveste nu ma bag,nu cunosc,nu`i islamic.Si nici compund-urile...daca asa a trait o tipa asta nu inseamna ca asa procedeaza toti.Vezi,deja ai luat`o drept regula "casele is una linga alta".

Mergi la inceput