De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

haoleu.....mila,indurare, ladies...ca unele mai "are" si interdictie la

Gabriela
26 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

nimic,nimic,sa te vedem suferinda intinzindu`te pe jos si implorind...
woa,ce sadica is.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si mie mi se pare amuzant ca Ivonne (scuze daca am scris gresit) e aplaudata , dar daca era vorba de un barbat era crucificat.

Si sunt de acord cu ea , nu vad de ce ar fi bine sa le spuna sotului si sotiei inselate de aventura aia , ca sa le strice viata? A fost, a trecut, e gata.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

haoleu.....mila,indurare, ladies...ca unele mai "are" si interdictie la

Gabriela

nimic,nimic,sa te vedem suferinda intinzindu`te pe jos si implorind...
woa,ce sadica is.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Culmea ironiei e ca atunci cind cineva zica ca "practica a demonstrat ca omul nu este o fiinta monogama" nu zice nimeni nimic,nici la gazeta sa se rida forumistii nu vezi (formularea/concluzia) insa cind altii zic "barbatul nu e monogam si religios i s-a oferit o solutie tocmai pt. a nu comite adulter,tocmai pt. a`si asuma responsabilitatea faptelor/placerilor ..."(Pai nu`i normal asa,vrei doar placere fara responsabilitati?)Ei,atunci imediat esti luat in ris si pus la coltul vesel...

Nu e ironie, este o diferenta de nuanta.
´´Omul´´ este si barbat si femeie. De aia nu a sarit nimeni in sus.Sunt bagati in aceiasi oala.
Pe cand daca spunem ´´barbatii nu sunt monogami, de aceia au dreptul dat de religie(drept care implica si responsabilitati) sa aiba mai multe sotii´´-atunci o dam la o parte pe femeie, es sta pasiva in viata sotului care isi poate aduce in casa inca una ca ea. Prima sotie nu se va impaca cu gandul ca societatea va avea, datorita faptul ca sotul ei s-a casatori cu cealalta, mai putine cazuri de avort, bts sau alte complicatii.Cu ce o incalzeste pe ea treaba asta?

Despre asta e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu vreau sa discut despre religie ,insa gresesti.Sotul nu`si va aduce in casa inca una,dar daca e musai o va duce intr`o casa a ei,separata.asta este solutia pt. a evita desfraul si dramele urmate de el.
Femeia nu e ceva pasiv in viata sotului,insa femeia e ceva mai "delicata" si nu asa albinutza din floare in floare(cel putin Dumnezeu ii acorda statutul asta.Normal ca daca ea vrea sa arate ca "poate",treaba ei)
Normal ca eu nu astept ca tu sau altcineva sa inteleaga acest punct de vedere,insa exista si este acceptat de multe femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Irinouka si el era insurat iar ea e fericita in casnicie. Foarte fericita. Si ma bucur sincer pentru ea. Ma intreb insa frecvent ce se alege de ei daca se trezesc cu o scrisoare anonima intr-o zi, daca bate cineva la usa si informeaza sotul, daca ii da cineva telefon sotului. Si au si copii. Daca mie mi-e frica pt ea atunci ea ori nu are deloc constiinta ori nu doarme noaptea.

da-mi voie sa iti spun ca cine ar face asta ar fi mai cretin decat orice oligofren in viata.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Irinouka si el era insurat iar ea e fericita in casnicie. Foarte fericita. Si ma bucur sincer pentru ea. Ma intreb insa frecvent ce se alege de ei daca se trezesc cu o scrisoare anonima intr-o zi, daca bate cineva la usa si informeaza sotul, daca ii da cineva telefon sotului. Si au si copii. Daca mie mi-e frica pt ea atunci ea ori nu are deloc constiinta ori nu doarme noaptea.

da-mi voie sa iti spun ca cine ar face asta ar fi mai cretin decat orice oligofren in viata.

Perfect de acord cu tine. Ce pot sa iti spun e ca invidia e mare, prietena mea e frumoasa, inteligenta (desi din punctul meu de vedere n-a trecut testul, daca tot trebuia sa o faca nu trebuia sa o faca sub nasul sotului), cu o casnicie superba acum. Tipul care dorea sa dea totul in vileag la nunta era unul care a dorit cativa ani sa o "abordeze" si pentru ca el n-a avut succes a vrut sa ii faca "un bine". Ala n-a facut-o insa stii cat de naspa suntem noi femeile la invidie si suparare? Hehehe, de cate cazuri de astea n-am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

dar anumite derapaje sunt inevitabile intr-o relatie de durata si nu alea sunt problemele existentiale cand vine vorba de relatia de cuplu. Si aici ma refer la ambele sexe.

Nu zau, sunt inevitabile? Poate pentru tine/

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Cat despre femei...sunt anumite lucruri care trebuie bifate in viata asta. Printre ele: sa faci sex cu mai mult de un barbat (nu in acelasi timp) si sa traiesti o atractie sexuala nebuna, d-aia de te face sa-ti pierzi mintile. Idealul e sa se intample amandoua inainte de casatorie, dar daca nu se poate...

Pai da frate, poti sa te sexezi cu tot mapamondul, care e problema? Dar de ce pana mea te mai casatoresti daca asta iti e dorinta, sa te sexezi cu cit mai multi?

Si se presupune ca al de l-ai luat de barbat ar fi pasiunea aia sexuala nebuna. Ca daca nu e si cu pasiune sexuala, ajungi fix la solutia lui Ivon.

eu cand am zis ca fierbeti de invidie ca femeia s-a sexat(ca sa ramanem in trend) si nu are nici probleme.
cata frustrare jezzz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Hannen, nu stiu daca sunt offtopic sau nu, dar voiam sa te intreb, de ce Islam-ul accepta poligamia doar in varianta un barbat cu 4 neveste...de ce nu s-ar putea si invers? Adica, 2, 3 , 4 barbati sa se intretina pe ei si o singura femeie, cu toate cele aferente "convietuirii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Parerea mea e ca religia nu are ce cauta aici (aici adica la topicul asta si in general in viata sexuala). Daca ar fi dupa religie am face sex doar in pat, pozitia misionarului, lumina stinsa si doar cand vrem sa facem copii. Cel putin asa a incercat biserica sa aseze lucrurile in ultimii 1500 ani.

P.S. vorbesc dpdv al crestinismului, nu am citit coranul (l-am spilcuit de cateva ori, il am acasa)

Mergi la inceput