De Ce Nu? Femeile Care Inseala (2)
Raspunsuri - Pagina 11
irinouka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luna1
Pai in primul rand nu stim ce motivatie a avut el, amantul. Noi stim motivatia ei si atat. Doar pentru ca n-a facut valuri incat sa auda barbatul nu inseamna ca nu s-a simtit superior incornoratului. Iar eu am spus clar, in aceeasi masura m-as simti si eu superioara nevestei aluia ca i-am sexat barbatul, pe cand ea dormea ca o garofita "in love" pana in maduva oaselor crezand ca domnul e in delegatie (sau mai stiu eu unde). As considera-o fraiera mai pe romaneste ca are asa mare incredere in masculul ei, care nu mai este numai al ei ci si al meu intr-o oarecare masura. Am o prietena care mi-a fost prietena buna si si-a inselat actualul sot inainte de nunta cu doi tipi. De primul stiu chiar de la ea, de al doilea am aflat de la altcineva. Tot din pasiune. Uite asa, ca vroia sa simta mai femeie decat era oricum. Ca tipii ii aduceau parfumuri scumpe, ii aprindeau tigara, o tratau ca pe o lady (inainte de sex si dupa). Ea se considera precum si Ivona noastra o femeie inteligenta cu capul pe umeri care facea sex din placere dar isi iubea la nebunie viitorul sot. Culmea e ca, la locul de munca (lucrau impreuna toti) stia toata lumea de aventura (de la el), nu pot zice ce mi-au auzit urechile despre ea, numai amaratul de viitor sot nu stia nimic si zambea fericit ca are cea mai perfecta femeie langa el. Acum ma intreb eu, care e respectul fata de sotul meu cand il insel sub ochii lui si afla si altii considerandu-l un pampalau? Si culmea e ca, cineva a mers la nunta ei dorind sa faca public totul (ca doar la nunta era si amantul, fiind coleg de serviciu). Noroc ca n-a avut inima sa o faca in final. |
a insela e urat. si sub demnitatea individului. si condamnabil, in speta de catre cei afectati. dar cine o face risca mai putin daca se incurca (,) cu cineva care are la fel de mult de pierdut in caz ca se afla. cum ii merge prieteni tale in casnicie?
Luna1 spune:
Irinouka si el era insurat iar ea e fericita in casnicie. Foarte fericita. Si ma bucur sincer pentru ea. Ma intreb insa frecvent ce se alege de ei daca se trezesc cu o scrisoare anonima intr-o zi, daca bate cineva la usa si informeaza sotul, daca ii da cineva telefon sotului. Si au si copii. Daca mie mi-e frica pt ea atunci ea ori nu are deloc constiinta ori nu doarme noaptea.
Lo_li_Ta spune:
Si eu ma intrebam de unde a rasarit verbul asta, a (se) sexa.
Nu prea pricep extremismul asta...cu "daca vreau o alta relatie", trec intai pe la tribunal. Pai d-aia se numeste "inselat". Ca de cele mai multe ori nu se vrea o "relatie", ci sex....sau sexare ca sa derivam de la verbul vostru
Nu inteleg de ce e asa de greu de acceptat ca exista oameni care pot sa delimiteze foarte bine sexul de casnicie. Nu sustin vietile duble, relatiile paralele si combinatiile de-a dreptul nesimtite (intre prieteni, neamuri, etc), dar anumite derapaje sunt inevitabile intr-o relatie de durata si nu alea sunt problemele existentiale cand vine vorba de relatia de cuplu. Si aici ma refer la ambele sexe.
Cat despre femei...sunt anumite lucruri care trebuie bifate in viata asta. Printre ele: sa faci sex cu mai mult de un barbat (nu in acelasi timp) si sa traiesti o atractie sexuala nebuna, d-aia de te face sa-ti pierzi mintile. Idealul e sa se intample amandoua inainte de casatorie, dar daca nu se poate...
hannen spune:
citat din mesajul lui accept92
Eu cred cu tarie ca in conditii de deplina libertate, in afara oricaror norme si religii, omul ar fi bun. Caci asta ii este tendinta si firea naturala. Constrangerile sunt cele care genereaza rautatea. Adica sunt deacord cu tine. |
Da mai ,oamenii sunt buni pacat cu religiile care`i strica
Whatever happens don`t let go of my hand!
irinouka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Irinouka si el era insurat iar ea e fericita in casnicie. Foarte fericita. Si ma bucur sincer pentru ea. Ma intreb insa frecvent ce se alege de ei daca se trezesc cu o scrisoare anonima intr-o zi, daca bate cineva la usa si informeaza sotul, daca ii da cineva telefon sotului. Si au si copii. Daca mie mi-e frica pt ea atunci ea ori nu are deloc constiinta ori nu doarme noaptea. |
luna, uneori timpul scade impactul unor astfel de dezvaluiri. parca tu povesteai despre cum ai aflat, dupa 16 ani, ca te insela iubitul de demult? sorry daca fac o confuzie. nu-i asa ca senzatia e cu totul alta decat daca aflai in perioada in care erati impreuna sau la scurt timp dupa aceea? bine, prietena ta si sotul ei sunt inca impreuna. dar ideea mea este ca una e sa afli pe moment, alta e sa afli cand s-a asternut ceva timp. desi tot te iau dracii si iti vine sa faci vreo nefacuta. :-) to cut a long story short, io cre' ca ea doarme f ok si si-a si scos din minte ce-a fost atunci. in niciun caz nu ii e frica acum daca atunci nu i-a fost.
io stiu un alfel de caz, asta apropo de incredere si once a cheater, always a cheater. o prietena stabilise deja data nuntii cand si-a isnelat viitorul barbat cu o fosta flama. s-a dus apoi la al ei, i-a sus tot si s-a rugat de el cu cerul si cu pamantul sa o ierte. i-a spus ca, daca nu face pasul inapoi si o ia totusi de nevasta sa stie ca in viata ei, neam de neamul ei n-o sa mai faca vreo boacana. dupa ce a cugetat o vreme, el a iertat-o. sunt de 10 ani casatoriti si le merge fff bine.
cazuri, oameni, viata, ce sa-i faci!
irinouka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hannen
Da mai ,oamenii sunt buni pacat cu religiile care`i strica ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
cand oamenii sunt ingraditi fortat si artificial unii se supun si chiar le place iar altii nu fac decat sa caute solutii de a iesi din chingi. ca sa destind un pic atmosfera, cand guvernul Boc baga o prevedere fiscala aberanta, oamenii incearca sa gaseasca solutii sa o fenteze. adica sa devina rau-platnici, sa munceasca la negru etc. sa devina contribuabili "rai". :-)
cristoiu spune:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta dar anumite derapaje sunt inevitabile intr-o relatie de durata si nu alea sunt problemele existentiale cand vine vorba de relatia de cuplu. Si aici ma refer la ambele sexe. |
Nu zau, sunt inevitabile? Poate pentru tine/
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Cat despre femei...sunt anumite lucruri care trebuie bifate in viata asta. Printre ele: sa faci sex cu mai mult de un barbat (nu in acelasi timp) si sa traiesti o atractie sexuala nebuna, d-aia de te face sa-ti pierzi mintile. Idealul e sa se intample amandoua inainte de casatorie, dar daca nu se poate... |
Pai da frate, poti sa te sexezi cu tot mapamondul, care e problema? Dar de ce pana mea te mai casatoresti daca asta iti e dorinta, sa te sexezi cu cit mai multi?
Si se presupune ca al de l-ai luat de barbat ar fi pasiunea aia sexuala nebuna. Ca daca nu e si cu pasiune sexuala, ajungi fix la solutia lui Ivon.
irinouka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristoiu
Nu zau, sunt inevitabile? Poate pentru tine/
Pai da frate, poti sa te sexezi cu tot mapamondul, care e problema? Dar de ce pana mea te mai casatoresti daca asta iti e dorinta, sa te sexezi cu cit mai multi? Si se presupune ca al de l-ai luat de barbat ar fi pasiunea aia sexuala nebuna. Ca daca nu e si cu pasiune sexuala, ajungi fix la solutia lui Ivon. |
ba sa am pardon, eu nu ma simt vizata afirmatia ta! io nu m-am maritat cu al meu pt atractia sexuala nebuna ci pt cu totul si cu totul alte aspecte. :-))))) normal ca exista si atractie dar daca asta era sa fie criteriul, m-as fi maritat cu mult inainte sa apara el si rau as fi facut. :-) pasiunea dispare prima. ce face sau desface un cuplul e ce ramane-n urma ei.
cristoiu spune:
citat din mesajul lui irinouka ba sa am pardon, eu nu ma simt vizata afirmatia ta! io nu m-am maritat cu al meu pt atractia sexuala nebuna ci pt cu totul si cu totul alte aspecte. :-))))) normal ca exista si atractie dar daca asta era sa fie criteriul, m-as fi maritat cu mult inainte sa apara el si rau as fi facut. :-) pasiunea dispare prima. ce face sau desface un cuplul e ce ramane-n urma ei. irina de bebe rares (23.01.2008) |
Am spus "SI" pasiunea. Daca nu e totul super ok dpdv sexual intre parteneri, bineinteles ca frustrarile vor aduce fel de fel de consecinte. Bineinteles ca judeci si cu capul cind te mariti si nu te mariti doar pentru ca sexeaza bine, dar e un punct al naibii de important de pus pe lista.
accept92 spune:
citat din mesajul lui irinouka
ba sa am pardon, eu nu ma simt vizata afirmatia ta! io nu m-am maritat cu al meu pt atractia sexuala nebuna ci pt cu totul si cu totul alte aspecte. :-))))) normal ca exista si atractie dar daca asta era sa fie criteriul, m-as fi maritat cu mult inainte sa apara el si rau as fi facut. :-) pasiunea dispare prima. ce face sau desface un cuplul e ce ramane-n urma ei. |
Si eu stiu ca relatiile cele mai pasionale nu sunt neaparat cele care te fac cel mai fericit si nici cele mai bune candidate pentru casnicie. Si culmea, nici cele mai bune candidate pentru cel mai bun sex. Chiar daca atractia sexuala e foarte mare si rupi hainele de pe tine asta nu garanteaza si cele mai grozave senzatii pe parcursul si la finalul actului sexual.