Aspirante optimiste > 20 ani (570)
Raspunsuri - Pagina 15
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeva73 angie844 eu am 1000 de motive... ti-as enumera cateva: - in primul rand cei 37 de ani ai mei si o spermograma dezastruoasa a barbatului meu. - 3 IA ratate - 2 ani de tratamente in care am ajuns de la 68 kg si 178 cm inaltime (eram fotomodel)... la 96 kg (acum am vreo 85) - 1 an de tratamente in care spermograma nu da semne de imbunatatire - si nu in ultimul rand ... suntem "pe culmile disperarii" cum zicea marele Emil Cioran. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
Of, imi pare rau ca a tb sa treci prin toate astea... E groaznic la cate ne supunem pt un copil. Nu mai zic nimic de femeile care nu tin niciun regim si nu vor copii si raman gravi oricum. Cand stiu ca nu beau, nu fumez, am renuntat si la cafea, iau vit prenatale de 1 an in fiecare zi...si tot nu iese.
Eu inca nu mi-am facut analize (si nici sotul) dar suntem pe cale...
Sa stii ca nu e rau ca ai mai pus ceva kg, e mai rau cand esti prea slaba (asa ca mine de 49kg
)pt ca devii mai putin fertila. Asa mi-a zis dr...Oricum, bafta mare la FIV, nu e doar un efort financiar dar si psihic, pt ca inevitabil iti pui multe sperante.

Mamica de Sarah-Aimée
cora79 spune:
Didi,la noi pe langa spermograma sotului care este praf,mai am si eu o rezerva ovariana redusa(FSH-15)
,tusea si cu junghiul
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Angie844 spune:
Didi, multa bafta atunci. Sending baby dust your way!!! Vrei gemeni
? Ar fi super sa vii cu asa o veste in curand.
Mamica de Sarah-Aimée
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Deeva,Didisor multa multa bafta la FIV,poate totusi se intampla minunea si nu va mai fi nevoie
Didi si eu citesc pe la odisee si nu ma pot imagina facand parte din vreuna
Asta e,cu D-zeu inainte ...
Cu toate ca sunt sigura ca o sa am minunea mea odata mi s-a cam evaporat optimismul,prea multe dezamagiri...Da,o sa-mi spuneti ca sunt tanara si am vreme,cum multa lume o zice insa asta nu ma consoleaza cu nimic...
Va
pe toate fara exceptii!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
Fetelor iar dati tarcoale la butoi ? 

Hai fuguta capu sus si fiti optimiste . Cine s-a programat pentru FIV sa vina cu gemenei :D sau cu 2 liniute gemene
. Stresul lasati-l doamne iarta-ma ca deaia nu ramanem insarcinate, tot ne stresam si calculam si facem tot felu de analize si alti nu mai fac nimic si le dau Dumnezeu cu caru.
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cora79 spune:
Cosmi te zmotocesc de iti vor merge fulgii![]()
![]()
, vreau sa fii optimista si cu un alt tonus
,altfel cad si eu in butoi
, am nevoie de fete curajoase
draguta spune:
buna seara fetele!
vad ca sunteti cam pesimiste asta seara
sa va mai zic si eu ca doctorul mi-a dat ragaz pana de sarbatori si sa incercam o IA?
cora79 spune:
Draguta la ce dr mergi? WEu i-am incercat pe toti,mi-a mai ramas dr Albu![]()
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta buna seara fetele! vad ca sunteti cam pesimiste asta seara ![]() sa va mai zic si eu ca doctorul mi-a dat ragaz pana de sarbatori si sa incercam o IA? ![]() |
IA? iar termeni necunoscuti pt mine. Orice ar fi ea sper ca pana de sarbatori sa vi cu 2 liniute

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!