Aspirante optimiste > 20 ani (570)
Raspunsuri - Pagina 16
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Cosmi te zmotocesc de iti vor merge fulgii , am nevoie de fete curajoase![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

Incerc Cora,incerc...chiar de aia nici nu prea am scris sa nu trag si pe altele dupa mine
Voi fiti optimiste in continuare ca o sa-mi revin eu curand

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cora79 spune:
Cosmi
asa te vreau![]()
Alina,IA=inseminare artificiala
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
draguta spune:
nu stiu cora , chiar sunt in ceata, aseara am incercat sa ma abtin sa nu plang pana ies din cabinet dar nu am putut
nici nu am idee de procedeurile astea, a cazut cerul pe mine desi trebuia sa ma astept
deeva73 spune:
Doamne fetelor, ce bine ma simt printre voi!
alina... eu ani de zile am baut, dar ce zic eu am baut... chiar m-am scaldat in BUTOI. Acuma stau deoparte, vaicareala nu aduce prunci... ii ca in bancul ala cu Bula
Bula la 20 de ani se ruga la Dumnezau sa castige la loto. Bula la 30 de ani se ruga sa castige la loto.... Bula la 80 de ani se ruga sa castige la loto... Cand deogata se aude o voce din cer: DAR JOACA BULA ODATA!
Apoi daca numa ne vaicarim suntem si noi ca Bula... tra sa muncim ca sa iasa cu ochisori. Pai nu-i asa?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cos_minutza spune:
Of Draguta,sa de Domnul ssa fi cu burtica deja de sarbatori
ALina,Deeva,Didi,Angie ,Gabi si tuturor multi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta nu stiu cora , chiar sunt in ceata, aseara am incercat sa ma abtin sa nu plang pana ies din cabinet dar nu am putut nici nu am idee de procedeurile astea, a cazut cerul pe mine desi trebuia sa ma astept |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
didi32 spune:
Eu chiar incerc sa nu ma mai stresez, nu mai numar zilele, etc... Dar si cand citesc pe la topicurile de FIV mi se zbarleste parul...
Cosmi, ti-o cauti! N-ai voie la butoi si sa nu te mai prind pe-acolo
in devenire
didi32 spune:
S-a animat forumul

, ce bine e sa impartasim ideile astea, sa stim ca nu trecem singure prin asta...
in devenire