Aspirante optimiste > 20 ani (570)
Raspunsuri - Pagina 14
deeva73 spune:
didi da la Sibiu la Ispasoiu. Joi pe 16 septembrie avem prima consultatie. Nu mai stau un minut... uita-te la ID-ul meu si vei intelege de ce. Iar FIV vom face cat mai curand... daca se poate ieri.
As fi vrut sa fie mai simplu, mi-am dorit din suflet sa nu ajungem aici.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
didi32 spune:
Stiu Deeva, sunt aceeasi situatie, doar ca am 34. Tot FIV ne asteapta si pe noi pana la sfarsitul anului. Ispasoiu e ff ok, am fost si noi la o consultatie si am stat aproape o ora. Mi-a facut si eco desi aveam facute recent, a stat si ne-a povestim si ne-a desenat toata procedura. Dar pt noi presupunea cam multe drumuri la Sibiu, asa ca ramanem la Buc. Dar ne-a placut de el si sper sa va placa si voua pt ca e f important sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Eu iti urez de-acum multa, multa bafta!
in devenire
Angie844 spune:
Deeva, si fetele care vor sa faca FIV. Pot sa intreb ce v-a determinat sa luati decizia asta? V-a fost indicat de medic sau e o decizie personala? Incep sa ma gandesc ca poate ar tb sa iau si eu in considerare optiunea asta...
Noi acusi avem un an de incercari cu o sarcina pierduta acum 2 luni si parca nici eu n-as vrea sa mai las timpul sa treaca asa.
Mamica de Sarah-Aimée
deeva73 spune:
didi iti multumesc pentru gand bun. Am intrat pe toate forumurile ce le-am gasit pe net... se pare ca Polisano are cea mai mare rata de reusita dintre clinicile din romania. Eu is la 120 de km de ei si la vreo 200 km de szeged. In fine, ceva ma indeamna sa merg la sibiu. Si cand ma gandesc ca ma aflu la doar 120 km de primul nostru copil imi vine sa plec pe jos pana acolo.
Tu unde te-ai hotarat la FIV? la ce clinica? Iti fac galerie sa reusesti de prima data.
deeva73 spune:
angie844 eu am 1000 de motive... ti-as enumera cateva:
- in primul rand cei 37 de ani ai mei si o spermograma dezastruoasa a barbatului meu.
- 3 IA ratate
- 2 ani de tratamente in care am ajuns de la 68 kg si 178 cm inaltime (eram fotomodel)... la 96 kg (acum am vreo 85)
- 1 an de tratamente in care spermograma nu da semne de imbunatatire
- si nu in ultimul rand ... suntem "pe culmile disperarii" cum zicea marele Emil Cioran.
cora79 spune:
Deeva,din pacate pentru noi cele cu sotii cu oligoastenoteratospermie severa doar FIV ne mai da o sansa,sau inseminarea cu donator
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
didi32 spune:
Angie, eu una am enodmetrioza grava si mi-a zis dr ca n-am sanse natural. Si am fost la inca 2 sa-mi confirme, nu l-am crezut din prima. Asta este, e doar problema de bani, timp nu mai avem prea mult din pacate.
Deeva, nu ma pronunt cu privire la rata de succes, am auzit ca si biogenesis ar avea rata cea mai mare. Nu stiu cine face statisticile astea si cat e de obiectiv. Noi mergem la Medlife la dr. Albu ca si de el ne-a placut si are multa rabdare. Multumim de galerie, eu chiar sper sa fac minim 2
. Acu' daca tot dau banii nu ma multumesc cu unu singur, mai am si pretentii![]()
in devenire
didi32 spune:
Of fetelor prin cate treceti si voi... noi macar avem toate analizele bune, ca la carte, eu ciclu regulat la 28 de zile si ovulatie lunara monitorizata ecografic si ne impiedica nenorocita de endometrioza
. E fff frustrant...
in devenire
cora79 spune:
Didi fii optimista si incearca sa te stresezi cat mai putin posibil in perioada Fiv-ului
,eu din pacate am fost un pachet de nervi anul trecut cand am facut FIV
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"