Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 9
honeybaby spune:
sensibila jumping bouncer sau bouncer saritor. Asa le-am vazut pe net.
Gasesti si mai ieftin pe la 150 ron.
daca nu te grabesti poti sa incerci la baby expo, parca pe 14 incepe
Anca - e ok , nu e, nu mai conteaza acum.
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
acum 6 luni, la ora asta eram cea mai fericita mamica...
acum 6 luni mi-a daruit Dumnezeu cel mai frumos ingeras, pe Asteropi a mea cea dulce, pe care o iubesc atat de mult incat nu am cuvinte pt a descrie.
ma simt cea mai implinita, am printesa mare, desteapta si frumoasa.
si pt ca azi e zi mare, zi in care fata mea implineste 6 LUNI si eu si sotul ne serbam ziua de nume, va invit la
si
si tot ceea ce vreti voi.
urez si eu iepurasilor care azi implinesc 6 lunite ..LA MULTE INAINTE...LA MULTI ANI!!!!
si celor care isi sarbatoresc numele, azi de SF MARIA.
va pupicim
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
elba spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 salutare!! La multi ani! iepurasilor care poarta numele Sfintei Maria! La multi ani si mamicilor lor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui! ![]() ![]() ![]() La multe lunite! iepurasilor Eliza Valentina (de CoriMami), Asteropi Ioanna (de Asteropipan), Felix Manuel (de Alice_) si Cristian Patrick (de Rmkristine) Sa creasca mari si sanatosi!!! ![]() Am vazut pozici cu Maya !! Felicitari pt micuta crestina! Oana sanatate multa lui Ericutu! Doamne ajuta sa-i iasa bine analizele! Ieri am fost si noi la control. Avem 7.300 kg . Problema noastra este constipatia. Daca nu-i dau o zi para sau pruna blenduita nu face caca, sau imi face niste cacareze la care se screme cate 5 minute . Mi-a recomandat sa-i dau debridat sa vedem daca se regleaza cumva.Vroiam sa intreb mamicile de baietei, voi cum va descurcati cu decalotatul putulicii? .Nu are nici un fel de simptom, nu s-a unmflat, nu e rosu...nu stiu ce sa mai zic...deja m-am speriat cand am azuit-o pe doctorita. de Theodor Stefan (05.03.2010)Poze noi |
Noua pediatrul ne-a recomandat sa nu-i facem decalotare,de fapt nici sa nu umblam acolo.
Acum dupa ce s-a luat dr cand a zis ca face fimoza?
mamica lui Filip(30.04.2010)
elba spune:
Andra- Ianis e un scump.ma topesc toata cand il vad.
Sa va traiasca!
mamica lui Filip(30.04.2010)
andra_s spune:
| citat din mesajul lui greenfrog Nu stiu cat de incantat o sa fie Petru de cereale, voi cu ce le mai combinati? Pediatra ne-a sugerat cereale simple cu lapte. |
Eu i le mai dau si cu iaurt, am vazut ca fetele mai pun si fructe, dar si cele cu lapte inclus sunt apreciate de Ianis, fara nimic adaugat
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

andra_s spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki Andra felicitari pentru primul caca la olita .Banuiesc ca vrei sa ii scoti pampersul in jurul varstei de 1 an.Bafta multa![]() MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
nup, nu mi-am fixat un termen, cand va fi el pregatit ...
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica

andra_s spune:
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Vad ca puneti unt in mancare, eu stiu ca mai sanatos e sa se foloseasca grasimile vegetale, uleiul de masline e foarte bun, ulei din samburi de struguri (asta are aceleasi calitati, dar are un gust neutru, pt cine nu-i place cel de masline e ideal). Aceste uleiuri vegetale contin niste grasimi foarte sanatoase, mai utile organismului decat cele din unt. Mihaela de Elena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
o sa caut ulei din samburi de strugure, pe cel de masline nu l-a acceptat cat despre olita, eu de cand eram
am spus ca o sa il pun pe olita de cand va sta in fundulet ... si aseara se scremea si s-a inrosit la fata, semn ca face kk si hop-tzop pe olita (de fapt mami a mea a fost pe faza, eu calcam rufe) si a iesit f bine si usor.Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica

oanaiacovita spune:
Offf, ca o sa albesc de tot de la atata stres. Am vorbit cu dra si transaminazele sunt ok, doar una e mai marita, dar a zis ca e ok.
Cu Ekg-ul, m-a chemat sa ii faca si o eco la inima. Am intrebat daca sunt probleme si a zis un "nu" evaziv, dar ma gandesc ca nu ma chema degeaba. I-am zis ca sotul are probleme cu inima si ca am citit ca ar fi ereditare, si a fost si mai insistenta cu eco. 

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita In ce combinatii ati facut ficateii cele care ati dat? |
Eu lui Tudor ii faceam ficateii in sos de rosii si apoi amestecam cu piureul de cartofi.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui CoriMami Intrebare: cu diversificarea asta.....cand stiu ca renunt la o masa? adica la pranz ii dau supa, si apoi o alaptez. |
Cand nu mai cere lapte dupa masa solida.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

. Problema noastra este constipatia. Daca nu-i dau o zi para sau pruna blenduita nu face caca, sau imi face niste cacareze la care se screme cate 5 minute
. Mi-a recomandat sa-i dau debridat sa vedem daca se regleaza cumva.
.Banuiesc ca vrei sa ii scoti pampersul in jurul varstei de 1 an.Bafta multa
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)