Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 19
samira33 spune:
simonia,"teoria" pe care ti-o tineam este valabila si acum...tocmai de aia m-am agitat de una singura si mi-am facut analize peste analize fara sa ma trimita cineva...eu am ales sa nu mai stau pasiva si sa astept sa ma impinga de la spate medicul...asa cum ,gresit, am procedat la primele 2 fivuri...si acum am negru pe alb cu ce sa-mi sustin punctul de vedere in fata medicului.
si tot cu PK merg mai departe in ciuda "divergentelor"
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
aristica spune:
samiruta draga cetotride am luat la primul fiv, dar atunci nu stiam de endometrioza. Acum am facut 22 injectii de diphereline de 0,1, cate una pe zi, subcutanat (cica toate tre' facute in burta, ca se absoarbe cel mai bine substanta - eu am vrut sa mai bag si-n maini, picioare dar m-am abtinut). Bafta cu protocolul scurt!
simonia stau la calc doar cat va citesc si va scriu voua, apoi repede in pat, pe balcon si putintel prin curte, la aer.
sara am scapat de temperatura si aproape complet de crampele abdominale. Mananc - sau incerc sa manac peste pe gratar - ca lighioanele din curte au daramat gratarul si al meu sot se tot chinuieste cu 3 scrumbii, iar dracusorii ii tot dau tarcoale![]()
Albastru de Voronet? O, nu, eu am inventat o noua culoare: " NEGRU DE ELEVIT" - asa arata kk dupa elevit: negru ca abanosul. Initial ma gandeam daca o fi fost de la vita aia cauciucata, apoi am citit foita de la elevit si m-am apucat sa decorez buda![]()
. Sunt o.k. si ma gandesc ca tre' sa fie bine, nu? Pai cum altfel sa fie decat bine? Mi-a fost rau, dar nu le-am spus asta copiilor, azi le-am spus doar ca mama e cu ei si i-am scos la aer.
toata gasca de la mic la mare!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_leah27 Va multumesc din suflet ca suneti alaturi de mine ![]() Sarcina mea era oprita in evolutie , asta a constatat si doctorita mea, m-a intrebat daca vreau sa mai astept cateva zile, dar mi-a explicat ca nu se vede cordul...asa ca am decis sa nu mai astept.Sarcina a fost eliminata prin aspirare si o sa iau 14 zile estrogen si dupa duphaston, ca sa se refaca totul... Eu sunt trista, dar linistita, sper ca o sa ma simt bine si ca o sa treaca si anul asta nu cred ca mai incercam , nu as mai suporta psihic sa mai pierd o sarcina. Va doresc weekend placut si toate cele bune, revin luni! ![]() Mama unui ingeras din ceruri... Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot |
anna

nu-mi vine sa cred!!!
iti doresc sa gasesti puterea necesara sa treci penste durerea asta mare! ai grija sa te refaci fizic, sa nu apara probleme nedorite. du-te la control dupa cele 14 zile de tratament.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Ruxandrada spune:
Anna, 
am scris si am sters de cateva ori pana acum, fiindca pur si simplu nu-mi gasesc cuvintele... o sa-ti spun ceea ce mi-a zis mie o colega dupa ce am pierdut a doua sarcina, in decembrie ( 2009 a fost un an groaznic, pe 3 iulie a murit socrul meu, infarct, la 64 de ani, pe 6 august a murit tata, cancer la prostata, in decembrie am pierdut sarcina): "te incearca Dumnezeu teribil, dar ai sa vezi de ce rasplata o sa ai parte!". Cred cu tarie intr-un dar pe care Doamne-Doamne ti-l va face, dupa atata suferinta si te indemn sa-ti pastrezi, desi e greu, puterea si echilibrul pentru care te-am admirat de cand ai aparut pe forum!
Aristica,
ma bucur tare mult ca ti-a trecut temperatura si ca revii la moralul cu care ne-ai obisnuit si ne-ai sustinut pe toate!
Alla, 
noi suntem esentele ( tari!) care se tin in "sticlute mici", nu? Asta ca o consolare, in compensatia inaltimii, ca alte argumente nu avem!
Simonia, 
dr. Uscatescu poate fi gasita intre 6 jumate dimineata si 5 dupa-amiaza.
Pup toate mutantele!
R.
15+
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
denisa220972 spune:
Buna dimineata dragutelor
Hmmmm..... dar ce gasesc eu aici? Am sa citesc cand ajung acasa sa inteleg si eu ceva.
Despre mine pot sa va spun asa:ovare frumoase, uter ok,analize bune, am discutat cu doctorita(ginecolog) si mi-a explicat cateva lucruri care erau in ceata in capul meu
. Mergem pe protocol scurt si........ clexane, asa ca trebuie sa ma hotarasc cand incep.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
RAMONELLA spune:
Anna
imi pare atat de rau...
stiu prin ce treci...dar cu timpul,durerea va disparea...si vei fi din nou optimista.Offf,nici nu stiu ce sa-ti mai spun...
sa iti dea Dumnezeu multa putere sa treci mai departe si sa va ajute sa aveti cat mai repede un copilas!!!
Aristicafelicitari pentru embrionasi!
Vezi ca la mine pe strada sta tipa care are cei 4 gemeni,pe care a aratat-o la televizor!
Cat despre temperatura,inca nu cred ca e relevanta,ea creste din momentul in care se implanteaza,asa stiu.Sunt sigura ca din 4,macar 1 se prinde.![]()
Fetelor,am inceput sa iau Femibion.Pe el scrie ca are vitamina E,13 mg,ceea ce inseamna 130% din doza zilnica recomndata,si mai iau si omega 3 de la de la dopple herts,care are 12 mg,adica 100% din doza zilnica.Oare nu e prea multa vitaminaE????Ce sa fac oare???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
floaredemac spune:
Anna, sunt alaturi de tine ca toate celelalte fete, te inteleg prin ce treci si imi pare sincer rau pentru tot. Sa dea Dumnezeu sa iti revii psihic si fizic cat mai repede, copilul tau care va veni intr-o buna zi o sa aiba nevoie de o mamica puternica si curajoasa care sa aiba grija de el cand o sa aiba colici, cand o sa ii creasca dintisorii sau cand o sa aiba febra...
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Alla76 
Aristica, ma bucur ca ai moralul mai ridicat! 
Ramonella
, cauta omega 3 fara vit. E. Eu am gasit o varianta mai ieftina, de 500 mg, iau cate 2 o data seara. Daca iau in timpul zilei risc sa imi vina inapoi numai gust de peste.
O sa mai caut si din ulei de in. Si eu am luat teapa cu DoppelHerz ca nu scria mare pe cutie ca are vit E, abia cand am iesit din magazin am observat dar vanzatoarea a fost draguta si mi-a schimbat.
Apropo de progesteron, mie mi se pare un cerc vicios: ai progesteron mare - creste riscul de tromboza si poti pierde sarcina din cauze de coagulare. Nu ai progesteron mare - nu ai risc de tromboza, dar poti pierde sarcina din cauza insuficientei de progesteron.
Ca urmare o sa ii spun d-nei dr in mod special ca iau supliment de progesteron, poate o conving pro clexane.
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
simonia spune:
am mai facut o incercare cu semnatura, sa vad daca o pot aranja cum trebuie
[green ][size=1 ]LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit[size=1 ][green ]
brotacel83 spune:
anna imi pare nesous de rau pentru pierderea ta. te rog sa plangi si sa te refaci pentru a putea pleca la un nou drum, la o noua lupta. trebuie sa accepti gandul ca noi femeile care am pierdut sarcini, stim sa fim niste luptatoare, sa avem rabdare si asta ne este drumul pana la copii nostri.
Dzeu sa fie cu tine si sa te intareasca.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara