Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 18
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_leah27 Vesti proaste: mi-au revenit secretiile si sunt maronii roscate, am fost de urgenta la clinica dar doctorita mea era intr-o cezariana , asa ca m-a vazut medicul de garda, mi-a zis ca sarcina e cu evolutie incerta...maine ma mai duc la doctorita mea sa vad ce spune...sunt asa de trista si imi e teama... si nici un semn de la dr U... va mai scriu daca am noutati. Mama unui ingeras din ceruri... Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot |

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
aristico,tie ti-a dat Cetrotide la stimulare???cate zile???
si da,fac Fiv-protocol scurt de data asta.
m-am cam enervat nitel dupa ce am vorbit cu doftorasul meu ca imi spunea ca din cauza Leidenului sunt interzise anticonceptionalele...pai ,bine mai dom' dr...nu era mai sanatos sa ma pui sa fac analizele de tromboo din prima si sa ma mai chinui de 2 ori degeaba,sa orbecai fara sa stiu ce-i cu mine????
nush de unde au scos-o surorilor p-asta...zici ca-s toti facuti de-o mama...cica abia dupa 3 Fivuri nereusite incep sa investigheze in amamnunt...pai,nu-i asa???pe banii mei,pe sanatatea mea,pe emotiile si sufletul meu!!!!se pot face incercari.
din punctul meu de vedere,profilul de trombo ar trebui inclus in analizele obligatorii pentru Fiv.
am de gand sa-i spun toate astea doctorului meu...cat de mult il iubesc io...da nu-l las netaxat...nush daca o sa-l doara pe undeva...da macar ma descarc eu ![]()
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
| citat din mesajul lui aristica floricica ma bucur ca esti bine. Daca ti se confirma progesteronul scazut si ti se da voie sa faci Gestone (progesteron injectabil) te rog sa ma anunti, ca eu am reusit sa-mi iau o cutie acum o luna si poate reusesc sa repet minunea. anna sper din suflet ca docotrul de garda este un bezmetic si n-a avut absolut deloc dreptate. Doamne-ajuta ca sarcina sa fie bine ![]() felix, ruxi simo am o intrebare, caci doua dintre voi sunteti gravidute, iar cealalta mi-e draga ca soarele si a fost candva graviduta: aseara am facut temperatura de 38 de grade, caci m-a lovit o viroza: Copiii mei mai sunt in viata? Domn' Doctor mi-a zis ca de la 38 de grade pot avea probleme si eu am atins acest nivel... Din 7 ovocite am avut doar 6 mature. S-a folosit ICSI, asa ca am obtinut 6 embrioni, dar sotul meu are OATS, asa ca embrionii nu sunt excelenti din punct de vedere al calitatii: dou aveau fragmentari si nu erau nici de transferat, nici de inghetat. Am ramas cu 4. Din astia unul singur era de grad unu si ceilalti trei erau de grad doi, asa ca acum am 4 embrioni la purtator, riscant, ce-i drepta, ca se facuse claca sa se ia decizia asta. Ieri trebuia sa fac albumina umana, caci am ajuns la Medlife cocosata (nu puteam sta dreapta din cauza durerilor de burta), dar am refuzat. Am pus embrionii, am venit acasa si-au inceput durerile: ba de burta, ba de ochi, ba de cap. Am stat cu tot felul de comprese pe ochi, am dormitat sau zacut toata ziua si aseara am reusit performanta de a face 38 de grade.... Azi dimineata aveam 36, 7 - asta e o temperatura naormala, dar, in sarcina, n-ar trebui sa fie mai mare cu 2-3 liniute, adica sa fie un 36.9 - 37? Mi-ar fi placut enorm sa vin cu vesti bune, credeti-ma, dar asta e ultimul nostru fiv si aseara il tineam pe consorul meu de mana si incercam sa ne facem planuri doar noi doi si eventual un alt caine (ca ne-am luat caine marti si ne-am trezit c-o catelusa mica si cracanata in curte a doua zi, catelusa ce incapea prin gard si-am zis ca asta e, o tinem si pe cracanata). Parca vad ca iar adun toate lighioanele de pe strazi! MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
fata draga!

4 puiuti ai adus acasa

ai sa vezi ca are sa fie bine, si chiar asa... febra nu a fost foarte mare.
eu zic ca e cam devreme sa se vada la temperatura bazala influenta sarcinii. abia ai luat copilasii la purtatoare
temperatura de aseara in mod sigur nu a facut nici un rau copilasilor!
acuma te intreb cinstit: tu cu adoptiile de animalute, pana peste 9 luni vrei sa aduni cate 2 animalute la fiecare dintre cei 4 copilasi?
daca e asa, pana vin copilasii te pot ajuta si eu cu 4 cockerasi frumosi, ca pana atunci il dam iar la monta pe masculul-tata-de-albine-cel-mai-tare-din-parcare
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
| citat din mesajul lui samira33 aristico,tie ti-a dat Cetrotide la stimulare???cate zile??? si da,fac Fiv-protocol scurt de data asta. m-am cam enervat nitel dupa ce am vorbit cu doftorasul meu ca imi spunea ca din cauza Leidenului sunt interzise anticonceptionalele...pai ,bine mai dom' dr...nu era mai sanatos sa ma pui sa fac analizele de tromboo din prima si sa ma mai chinui de 2 ori degeaba,sa orbecai fara sa stiu ce-i cu mine???? nush de unde au scos-o surorilor p-asta...zici ca-s toti facuti de-o mama...cica abia dupa 3 Fivuri nereusite incep sa investigheze in amamnunt...pai,nu-i asa???pe banii mei,pe sanatatea mea,pe emotiile si sufletul meu!!!!se pot face incercari. din punctul meu de vedere,profilul de trombo ar trebui inclus in analizele obligatorii pentru Fiv. am de gand sa-i spun toate astea doctorului meu...cat de mult il iubesc io...da nu-l las netaxat...nush daca o sa-l doara pe undeva...da macar ma descarc eu 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
sincer...sunt perfect de acord cu tine!!!
_
simonia spune:
anna,
pentru tine si bb tau 
aristica, eu as doza progesteronul, temperatura nu creste dupa ovulatie cand incepe sa creasca progesteronul?
inca nu a inceput nidarea, si nu cred ca se poate vorbi de temperatura din sarcina. nu stiu sigur, dar asa ma gandesc eu 
pana la ce ora poate fi gasita dr. uscatescu la spital ?
nu-mi iese chestia cu semnatura
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit.
simonia spune:
asa samira, cum ramane cu teoria pe care mi-ai tinut-o asta vara?
| citat din mesajul lui samira33 aristico,tie ti-a dat Cetrotide la stimulare???cate zile??? si da,fac Fiv-protocol scurt de data asta. m-am cam enervat nitel dupa ce am vorbit cu doftorasul meu ca imi spunea ca din cauza Leidenului sunt interzise anticonceptionalele...pai ,bine mai dom' dr...nu era mai sanatos sa ma pui sa fac analizele de tromboo din prima si sa ma mai chinui de 2 ori degeaba,sa orbecai fara sa stiu ce-i cu mine???? nush de unde au scos-o surorilor p-asta...zici ca-s toti facuti de-o mama...cica abia dupa 3 Fivuri nereusite incep sa investigheze in amamnunt...pai,nu-i asa???pe banii mei,pe sanatatea mea,pe emotiile si sufletul meu!!!!se pot face incercari. din punctul meu de vedere,profilul de trombo ar trebui inclus in analizele obligatorii pentru Fiv. am de gand sa-i spun toate astea doctorului meu...cat de mult il iubesc io...da nu-l las netaxat...nush daca o sa-l doara pe undeva...da macar ma descarc eu 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit.
anna_leah27 spune:
Va multumesc din suflet ca suneti alaturi de mine
Sarcina mea era oprita in evolutie , asta a constatat si doctorita mea, m-a intrebat daca vreau sa mai astept cateva zile, dar mi-a explicat ca nu se vede cordul...asa ca am decis sa nu mai astept.Sarcina a fost eliminata prin aspirare si o sa iau 14 zile estrogen si dupa duphaston, ca sa se refaca totul...
Eu sunt trista, dar linistita, sper ca o sa ma simt bine si ca o sa treaca si anul asta nu cred ca mai incercam , nu as mai suporta psihic sa mai pierd o sarcina.
Va doresc weekend placut si toate cele bune, revin luni!
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
aristica spune:
Doamne-Dumnezeule, anna efectiv nu pot exprima in scris cat de rau imi pare.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
simonia spune:
anna, speram asa mult sa fii bine, ce pacat ca unora ni se intre-deschide o fereastra pe care sa vedem o mare usa inchisa 
SARA_HS spune:
Anna, imi pare foarte rau pentru durerea ta si ne vom ruga sa-ti revii curand, iar data viitoare sa fie bine.
Nu inteleg de ce ni se intampla noua asa ceva, cu cata grija de noi si cate tratamente facem!! Nu ne ramane decat sa ne gandim ca Dumnezeu ne va da puiutii nostri, atunci cand va fi cel mai bine pentru noi.
Insanatosire grabnica! 
Aristica, te rog mult, vino macar tu cu vesti bune! Si eu as strange animalute pe langa casa, daca as avea casa. Dar, avand doar doua camere, tinem doar o pisica mare si parca umple tot apartamentul! Mai am doua haite de catei ( una de 8buc, alta de 5buc), pe care ii hranesc cat pot de des... Sper sa avem, totusi, copiii nostri, care sa fie la fel de milosi cu animalutele.
Azi am stat de vb. cu sotzul si am luat in calcul toate posibiliatile, inclusiv cea a adoptiei. Speram sa nu fie nevoie.
Am desis sa fac intai dozarile hormonale, pt. ca, endocrinologul mi-a spus ca e posibil ca vreo afectiune tiroidiana sa necesite tratament in preconceptie, care nu ar fi tolerat in sarcina. Mi-e frica, asa ca suflu si-n iaurt.
E greu sa ai rabdare, dar... incerc cu disperare sa am.
E un weekend trist la noi pe forum...
Va pup pe toate. Aveti grija de voi!!!
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...