Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 20
simonia spune:
mi-a raspuns dr. uscatescu la mail si mi-a spus sa caut medyn sau femibion. as vrea sa comand medyn, dar nu stiu cum se prezinta, cate tablete sunt in cutie, cate se iau pe zi/cat imi ajunge o cutie,
daca tot costa atat transportul, macar sa iau sa-mi ajunga ceva timp-3 luni.
voi ce stiti? 
[green ][size=1 ]LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit[ /size=1][ /green]
p@ulici spune:
Anna imi pare foarte rau, multa putere si speranta.
Aristica ma bucur pt embrioni, sa ai parte de bebelusul dorit, sau de ce nu de mai multi bebelusi.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
anna_leah27 spune:
Fetelor, va mutumesc mult ca sunteti alaturi de mine, nici nu va imaginati ce mult conteaza, azi , ca de fiecare data am intrat aici pe forum ca sa imi reincarc resursele de energie pozitiva.
Sunt trista si mi se pare ca un cosmar , dar o sa treaca, candva in viitor o sa mai uit durerea, o sa se mai atenueze si o sa treaca.
Acum vreau sa imi revin putin , sa ma adun si o sa ma documentez sa vad ce analize sa mai fac, dupa ce mi s-a intamplat; acum sunt convinsa ca mai e ceva nedescoperit.Am decis sa merg si in ungaria , sa vad ce spun mediici de acolo despre problema mea, poate ei stiu mai multe , ca vad ca medici de aici isi dau cu parerea si presupun..., dar eu vreau certitudini, nu mai vreau sa mai risc , ma gandesc ca puteam sa am doi copii si nu am niciunul, nu am nici un pui mic de strans in brate
, e extrem de dureros, dar o sa trec cumva si peste asta.
Pupici cu mult drag
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
samira33 spune:
anna,imi pare rau
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
p@ulici spune:
Anna ma bucur ca te simt puternica. Cat despre investigatii bine faci. Mai vreau sa iti spun doar ca eu voi lua Clexane inca inaite de sarcina, din perioada de preconceptie, tocmai pt a evita sa se opreasca in evolutie inca inainte de a sti de sarcina. Am inteles ca in America asa se da si merg pe mana lor, chiar daca in mod sigur nu prea va fi de acord dna dr Uscatescu.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
floaredemac spune:
Paula, ai dreptate. Si eu am vrut sa ii sugerez acelasi lucru Annei pe viitor, si cred ca d-na U va fi de acord, in conditiile date, cu istoricul vostru trist. Dumnezeu sa ne dea putere tuturor sa trecem peste aceste obstacole si sa credem in planul Sau.
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
denisa220972 spune:
simonia in legatura semnatura sterge spatiile libere dintre parantezele patrate.
In legatura cu Femibion 1 are 30 de drajeuri, cu procurarea ramai tu insarciata ca iti aduc eu femibion
.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
mrnscmnc spune:
Fetelor am intrat abia acum sa va citesc si sa va salut pt ca de joi de la vizita la Uscatescu am zacut.Era o nebunie acolo si nu am reusit sa vb cu U ci cu asistenta care nu mi-a trecut toate analizele ca pana acum si m-am enervat, mi-a spus ca sunt bine si ca ramanem pe acelasi tratament.Ma rog am acceptat si am plecat acasa, dar nervii mei tropaiau si nici nu am ajuns pana acasa ca m-a luat durerea de cap!!Grav pt ca ultima criza am facut-o cu doar 6 zile in urma.Am ajuns acasa, am dormit, am luat nospa vreo 2 pastile dar nimic.Mi-a facut sotul si nospa injectabil, dar si-a facut efectul abia la 2 noaptea.Am zis ca mor in noaptea aia. Dimineata am plecat la spital, am vomitat pe drum dar am ajuns, am asteptat vreo ora si jumatate ca doctora mea era in cezariana.....dar macar a neritat ca am sta o ora de vb cu ea dupa.Mi-a dat trimitere la neuro, dar e loc abia miercuri......Oricum spera si ea sa am informatii noi de la Fundeni ca vroia sa marim doza de Clexanea, dar.....mai asteptam.
Fetelor va ziceam eu ca la eco morfo fetala doctora aia era cam nepasatoare si a zis ca sunt bine!!!Ginecoloaga zicea ca e scurta si succinta dar multi vad putini cunosc!! Am o problema placenta mea e la limita inferioara, adica e fix acolo unde daca se deschide colul o pierd!!!Simteam eu ca e ceva in neregula.Mi-a dat program de munca 6 ore pe zi ca asa e mai nou reglementat de lege.In ianuarie mi-a dat doar 4 ore pe zi dar guvernantii nostrii au schimbat legea!!Dragii de ei ce m-as mai ruga sa treaca ei prin ce trecem noi! Si cica si cu medicalele e o probleme, incercam sa ajungem macar la 5 luni, ca s-a scimbat treaba si cu comisia, cica chiar daca ai problele ei zic ca nu ai si ....nu-mi vine sa cred.
Vestea buna e ca la analizele de urina adisparut streptococul agalactiae, dar cica scurgerile alea le am de la clamidia si uite asa iau oral utrogestan, ca am altceva de pus vaginal
.
Ana imi pare nespus de rau pt pierderea suferita si din experienta stiu ca nici un cuvant nu compenseaza pierderea.Dar te rog sa nu abandonezi lupta, eu am trecut de doua ori prin experienta asta si acum am ajuns la 13 sapt.
Fetelor va multumesc pt mesaje, va
pe toate si vreau sa citesc numai vesti bune.
denisa220972 spune:
anna_leah27
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
floaredemac spune:
Daca tot sunt pe baricade la ora asta, am facut un capitol nou pe care mi-as dori sa il umplem doar cu vesti bune si speranta: Cap.35 
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!