Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 13
anna_leah27 spune:
Ce mai faceti fetelor? Ma bucur ca e toata lumea bine , la mine totul ok , desi parca am usoare greturi, oare nu e prea devreme?Aaa si anumite mancaruri nu le mai suport , nici sa le miros![]()
Dar nu ma plang , ma bucur de fiecare stare caracteristica sarcinei si parca inca am clipe in care nu imi vine sa cred ca am o mica minune in mine care creste, sper sa fie bine bine bine pana la capat!
In alta ordine de idei:
aristica felicitari si iti doresc sa fie totul bine !
Ruxi
Brotacel , sa stii ca am memorat ce ti-a zis tie dr U si ma gandeam si eu sa intrerup Thromboass daca scurgerile devin mai urate, ma bucur ca tu esti bine
Pupiciei tuturor
si mai vorbim maine, ca seara ma ia somnul cam devreme mai nou![]()
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
aristica spune:
felicitari pentru greturi, ana!
samirooo tu incepi cumva in vreo 2-3 saptamani? Faci protocol scurt, nu?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
felix76 spune:
Neata!
Aristicule ce vesti bune! Sa dea DD sa creasca mari nazdravanii tai de embrionasi! Pui 3 odata? Pup fata curajoasa! Cum mai stai cu durerile de burta?
Anna, ma bucur ca esti bine! Pentru greturi poate gasesti ceva care sa le atenueze, poate castraveti la otet sau inghitituri mici de covrigi tari. Si ghimbirul, o lingurita dat pe razatoare, pus in juma de litru de apa si baut cu inghitituri mici face miracole. Vezi ca e un pic picant dar miroase a brad
Samira sa dea DD sa te gravideasca si pe tine ungureanul! E super ca e de acord cu clexanul, s-o mai fi dat si el pe brazda!
Simonia, pe 17 o fi Uschi??? Ca eu atunci ma duc la Haiduc si trec si pe la ea... Pt semnatura pui la inceputul ei, intre paranteze patrate green si la sfarsit /green tot intre paranteze patrate.
Ruxi, e super ca ai scapat de drumurile la Parhon! Acu ti-a mai ramas doar drumul la Uschi 
Floricica, ma bucur ca nu ai mai facut dimerii, erau banuti cheltuiti degeaba. E bine ca-l lasi pe bebe in pace, si eu m-am gandit sa-l las dar s-a nimerit sa trebuiasca sa ma duc... O sa fac echo si saptamana viitoare pentru ca sigur va vrea Haiduc sa il vada pe el si mai ales ovarele care la echo de la 12 sapt erau hiperstimulate inca. Lui bebe nu-i place la poza, ba sta cu spatele, ba se agita tare desi eu il vad calm initial...
Brotacela
va fi bine, mie mi-au trecut durerile alea nasoale dar am ramas cu unele de articulatii si de os pubian. Probabil ca e normal, creste bebe.
Pup gasca de mutante,
Felix
17+
anna_leah27 spune:
Buna dimineata,
Azi sunt vesela, ma simt bine, scurgeri minime si decolorate, fara greturi si dureri, cred ca ma obisnuiesc cu sarcina si ea cu mine![]()
Pupici fetelor si o zi frumoasa cu soare!
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Revin si eu cu rezultatele de la Dna. Uscatescu.
Am un nivel mai mare de homocisteina si mi-a prescis femibion sau Medyn forte dar care nu se gasesc in tara. Mai este cineva in situatia asta, stie cineva de unde se pot procura si cam cat costa?
Pupici si multa sanatate!
floaredemac spune:
Neata, tuturor! Sunt foarte suparata, deja am vazut rezultatul la progesteron si este foarte mic, sub limita minima. Aseara am verificat pe site-ul synevo si de-atunci ma tot framant, nu stiu ce sa mai cred. Oare iarasi s-a oprit in evolutie? Oare iarasi se va repeta nenorocirea? Imi pare rau ca mi-am anulat programarea de azi, acum ma gandesc la 'n' variante ca sa ajung la un dr si nu prea am cum. Imi vine sa urlu de necaz! Ii urasc pe toti medicii astia incompetenti care nu sunt in stare sa iti recomande niste analize, un tratament, trebuie sa faci totul de capul tau si sa te framanti ca daca nu a fost bine ce ai facut. Of , sunt asa de suparata, ca nici nu ma pot aduna, nici nu mai gandesc limpede.
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
brotacel83 spune:
neata, floarede mac cat ai progesteronul? ai facut si hcg? hai linisteste-te ca stresul poate face mai rau. suntem aici langa tine :)si te incurajam
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
kitzy spune:
Floaredemac de ce nu-ti faci un bhcg? Eu zic ca totul e ok si te stresezi degeaba. 
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
22+ cu 
floaredemac spune:
A iesit 21,42 nmol/L. Foarte mic din ce am vazut eu.
Cealalta analiza oricum nu am unde sa o fac, in orasul meu de 2 lei nu se face si oricum nu stiu cat de relevanta ar fi, de exemplu mie mi-a iesit testul de sarcina pozitiv chiar si cu o zi inainte de chiuretaj, placenta inca genera hormonul respectiv sau ce e. Ma rog, stiu ca se pot face unele calcule cu analiza asta, dar oricum nu o pot face fiindca nu mai pot merge iarasi la Brasov. Daca imi trecea prin cap sa o fac de ieri era altceva. Pe la 11 o sa sun iarasi la synevo sa discut cu dr-ul lor, fiindca in buletinul de analize erau trecute doar valorile pt femeile neinsarcinate, eu am vazut pe itnernet care ar fi valorile de referinta in cazul celor insarcinate.
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
felix76 spune:
Floricica
cat e progesteronul??? Care e limita laboratorului? Suna din nou la echo si reprogrameaza-te ca doar nu au programat asa rapid pe cineva. Pana nu vezi cu certitudine care e treaba, nu te agita prea tare, te rooooog! Pune progesteron 600 mg pe zi plus duphaston pe gura, cel putin 3 pe zi.
Sa stii un lucru, progesteronul pe care il iei tu intravaginal se absoarbe local si nu trece in sange deci nu poate fi masurat, ca sa zic asa. E posibil ca bebe sa fie bine mersi si tu sa faci cu nervii degeaba!
PS: nu e foarte mic, eu stiu ca ce e peste 10 poate sustine o sarcina!
Felix
17+