Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 14
floaredemac spune:
Multumesc, Felix! Din pacate dr ala la care am anulat programarea e super solicitat, ca dovada abia pe 22 m-au putut reprograma.
Dar il voi suna personal pe cel de aici si o sa insist. Cu asta imi permit unele lucruri, are unele obligatii morale fata de familia mea. Aseara am luat 2 arefam oral, de cate 200, acum iau 2 duphaston si apoi mai iau inca 2. Deseara iau iarasi 2 arefam oral si unul vaginal, ca nu am curaj sa iau ziua oral, sunt zombie. Partea buna e ca daca il iau seara oral dorm neintoarsa.... desi aseara stresul a invins arefamul.
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
brotacel83 spune:
stiu ca ti-e greu insa te rog sa te linistesti si sa gandesti pozitiv. mergi si fa o eco cat mai curand asa vei sti exact care e situatia. te inteleg ca si eu acum mai putin de o sapt am ajuns la urgenta la camera de garda si credeam ca e totul pierdut dupa ce au inceput scurgerile, insa dr m-a linistit ca exista f multe cazuri si nu trebuie sa gandim radical. asa sa faci si tu nu te gandi la ce e mai rau, stai linistita, roaga-te la Dzeu si spera.suntem alatri de tine cu tot sufletul!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
felix76 spune:
Pune-le vaginal, nu le mai lua pe gura! Se absorb mult mai bine vaginal!!!! Stai o ora in pat si apoi poti sa te ridici. Si pune de 200mg nu de 100! Pe prospect la duphaston scrie ca in iminenta de avort poti sa iei 40 mg odata apoi 10 mg pana dispar simptomele. La avort habitual poti sa iei 10 mg de doua ori pe zi pana in sapt 20.
Insista sa te duci azi, trebuie sa te primeasca mai ales ca e urgenta!!!
Felix
17+
kitzy spune:
Si eu am avut sangerari in sapt 5, am trecut de ele, apoi in sapt 20, am trecut si de ele si uite ca bb e ok, incearca sa gandesti pozitiv si cum zic si fetele, ia progesteronul intravaginal, se absoarbe cel mai bine si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune! 
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
22+ cu 
felix76 spune:
Floricica, ia uite ce scrie aici:
http://repro-med.net/repro-med-site2/index.php?option=com_content&view=article&id=25&Itemid=12
Felix
17+
brotacel83 spune:
felix f interesant articolul, vezi doar ca synevo da valorile in alta unitate de masura iar aici sunt in ng/ml, deci trebuie transformat.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
RAMONELLA spune:
Floricica Doamne ajuta sa fie bine!Eu zic sa insisti pe Clexane...iar ma bag cu Clexanu...dar vreau sa fie bine,mai ales ca tu ai mutatie urata...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
anna_leah27 spune:
Floaredemac,
sper sa fie totul bine la tine, mergi la o eco si o sa elucidezi dilema, sunt convinsa ca o sa vezi ca bebe e ok, doar acum iei tratament bun, asa ca nu are ce sa se intample, gandeste pozitiv
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
SARA_HS spune:
Intru sa ma plang la voi, si ce gasesc?? Panica si tristete!
Nu ziceam ca veniti doar cu vesti bune?
Ie-te, Aristica are 6 embrioni!! Bravo! 
Floaredemac, asculta fetele ca stiu ele ce zic, mai ales cele trecute prin fazele astea urate!! Si sa nu iti mai anulezi niciodata o programare!
Ramonella, mutatia lui Floaredemac nu-i chiar asa urata! C677T heterozigot e nimic pe langa homozigot, cum il am eu.
De fapt, dna. U., aseara, mi-a spus ceva ce nu stiu cum sa interpretez: "oricat de mica ar fi sansa ta sa ai un copil, noi vom face totul ca a nu pierzi si urmatoarea sarcina". Pam-pam!!Si-apoi m-a avertizat ca, la primul semn de sarcina, sa fiu la dansa, ca ma baga imediat pe heparina! Deci... e... cumva! Eu ce sa fac acum, sa ma impusc?
In plus, a vazut-o pe mama, cum e alba ca peretele, cu hemograma varza, fara B12, fara feritina in sange...si mi-a spus ca dansa se teme tare ca acel cancer al mamei,sa nu fi recidivat. Ba mi-a spus ca eu trebuie sa fac cel putin doua testari HPV pe an, fiind clar ca o mostenesc pe mama genetic.
Felix, Brotacel, Anna, voi sunteti bine, nu?
Denissa e la unguri azi, sa-i tinem pumnii!
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...