Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -
Raspunsuri - Pagina 12
felix76 spune:
Eu am facut incepand imediat dupa punctie si s-a prins. Probabil ca depinde de fiecare caz in parte. Bafta multa cumnatei tale!
Felix
17+
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felix76 Eu am facut incepand imediat dupa punctie si s-a prins. Probabil ca depinde de fiecare caz in parte. Bafta multa cumnatei tale! Felix 17+mutatie A1298C homozigota tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi If you smile,through your fear and sorrow Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile... That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying? You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile |
Multumesc
Doamne ajuta sa se prinda.Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
floaredemac spune:
Dragutelor, sunt si intepata si cu banii luati, 360 de lei m-au costat analizele.
Felix, D-dimerii am zis eu sa ii fac, ca am tot auzit de ei
, dar nu i-am mai facut, in urma discutiei cu o d-na dr de la synevo. Pana pe 17 imi mananc unghiile de nerabdare. Maine trebuia sa merg la inca o eco, dar am hotarat sa il la pe bietul bebe in pace si il ecografiez abia pe 22. Sper ca va fi totul bine pana atunci.
Va pup!
9+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
brotacel83 spune:
va pup, ieri am fost numai pe drumuri dar am revenit. am fost ieri la dr Uschi si mi-a zis ca analizele mi-au iesit bine si pt ca am avut scurgerile alea urate mi-a intrerupt aspenterul acum il iau numai marti si joi, si iau nospa 2 pe zi,magenziu 400 mg (fata de 200 mg).
in rest si pe mine m-au luat niste dureri ca la CM inca de aseara dar stau in pat si iau no spa.
anna vezi ce mi-a raspuns mie dr Uschi cand i-am scris despre scurgeri. se poate sa fie de la aspenter sau poate fi ceva normal pana la 12 sapt (asa mi-a zis dr Uschi).Oricum linisteste-te ca pot sa nu insemne nimic grav.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
Ruxandrada spune:
Hello, dragele mele mutante!

Mi-a fost taaaare dor de voi1
Aristica, vad eu bine , sau cifra aia e chiar 6? Pai asta e foarte bine, nu? Bravo, fata, iti tinem pumnii maine!
, asta o sa scrie pe tine, in curand!
Noi am avut azi un "tur" de Bucuresti: Fundeni la 6 jumate, Parhon la 8 jumate, inapoi la Fundeni la 1 si acum acasa. E zi mare, cu adevarat: am scapat de drumurile la PArhon. Dr. Neamtu s-a uitat pe toate analizele si mi-a zis ca ne mai vedem...la 2-3 luni dupa nastere! Cred ca e cea mai lunga pauza , de 17 ani, de cand bat Parhonul, pana acum! O sa-mi repet TSH-ul in saptamanile 22 si 30 , dar m-a asigurat ca ce era greu pentru bebe a trecut. Doamna Uscatescu m-a trecut pe Clexane de 0,4 in fiecare zi ( stiti ca eu faceam alternativ 0,4 cu 0,2), mi-a dat scrisoare medicala, si m-a mai chemat dupa morfo de trimestrul al II-lea. Si m-a linistit cu amniocenteza: " Albu e prea bun ca sa greseasca la masuratori! ".
Cam astea sunt vestile noastre. Va pup pe toate si va doresc o seara minunata!

Ah! Era sa uit! SARA, cel mai bine e , asa cum ti-a zis si Felix, sa-ti monitorizezi ovulatia; mie endocrinologul mi-a spus in repetate randuri ca administrarea de progesteron trebuie facuta cam la 72 de ore de la peak-ul de LH. De-aia cred ca z24 e cam tarziu...

R.
15+
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
simonia spune:
felicitari aristica

mi-a raspuns dr. uscatesu, ca nu va fi in bucuresti pe 16 cand am eu consultatie la dr. albu, si eu nu gasesc loc de consultatie la dr. albu pe 14 .
si sa vorbesc cu dna. viorica
deci pana joia viitoare tot nu stiu nimic
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit.
simonia spune:
cum sa fac sa schimb fontul la semnatura?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit.
aristica spune:
Da - 6 e numarul de embrioni. Maine la 12 avem et. Sper sa punem 3 - sa fie! ![]()
Simonia - fetele ziceau ca-i aproape imposibil sa gasesti ceva la Albu, dar tu suna la receptie sa intrebi daca nu cumva se elibereaza ceva (o data, sotul meu a prins un loc "la geam" pentru spermograma
)
Ruxi - macar acum sti una si buna : ii dai cu 0,4 inainte, bebe e bine - poate-i creste si putulica de la clexane si nu va mai tine in suspans.
floricica - vad ca esti bine si tu si bebe, multumeste-te si tu cu asta, acuma mai vrei si tatele mari? 
brotacel - bine ca sunteti bine
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
fetelor,am vorbit si eu cu doftorashul meu cu ochi albastri si mi-a zis ca e de acord cu Clexanul din preconceptie...si ca schimbam schema de tratament din cauza mutatiei Leiden-primul pas,facem Fiv fara anticonceptionale...cica nu se pupa cu Leiden.
va pup
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS