Trombofilia o cauza a infertilitatii - 34 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

'Neatza, fetelor!

Iar n-am timp sa va citesc, si, cu scuzele de rigoare si promisiunea ca revin mai incolo ( dupa ce scap de dimineata asta plina de munca), va intreb si eu, ceva:
Aseara am fost la endocrinolog, si mi-a dat mai multe analize de facut , spunand ca, oricum, daca-s gratuite, si avand pierderi de sarcina, de ce sa nu le fac? Printre ele, era si progesteronul, pe care tb. sa il fac abia in 21 Sept. ( Z24 de ciclu). Asta inseamna o luna moarta dpdv al incercarilor pt. bb. Eu acuma, nu stiu ce sa fac.... sa incerc, totusi, sau sa mai aman cu o luna, luand in considerare riscul de a avea si ceva probleme hormonale, care ar necesita tratament inainte de sarcina?
Voi cum ati procedat?

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Sara,
eu zic sa faci toate analizele posibile si dupa ce ai rezultatele vezi ce iti spun medicii si abia dupa ce e totul clar incerci sa ramani insarcinata.E mai bine sa iti iei toate precautiile si sa ai un bebe sanatos, fii sigura ca o sa fie bine in final, dar e mult mai bine sa stii toate problemele pe care le ai ca sa le poti infrunta si mai ales trata.O sa vina si bebe curand.
Inainte de a ramane insarcinata cineva mi-a spus ca un copil trebuie programat , nu poti chiar asa sa ramai insarcinata de capul tau, acum , dupa ce am trecut prin clipe grele inteleg ce a vrut sa spuna si as fi in stare sa imi fac toate analizele numai sa stiu ca totul va fi bine.
Si recunosc, venirea pe lume a unui copil trebuie programata, trenuie sa iti iei toate masurile necesare si pentru tine si pentru bebe , pentru ca totul sa fie bine.Gata cu povestile ca m-am lungit.
Sara, sa nu fii trista , gandeste-te ca faci toate astea pentru sanatatea lui bebe si bineinteles a ta, deci chiar daca mai astepti putin, o sa fie totul bine .

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sara, tie ti-a dat sa faci progesteronul la 7 zile de la ovulatie. Ar fi bine ca luna in care il faci, sa iti cumperi teste de ovulatie sau sa te monitorizezi echografic sa vezi exact cand se sparge folicolul in asa fel incat sa fie cele 7 zile intre ovu si masurarea progesteronului.
Nu e problema daca esti graviduta atunci cand faci analiza, important este sa se incadreze in limitele laboratorului pentru faza luteala, ca sa sustina o eventuala sarcina.

Anna ma bucur ca te-ai mai linistit si au incetat scurgerile! Probabil ca bebe s-a cuibarit bine in burtica ta. Cat progesteron iei?

Felix 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Felix-motanel nu trebuia sa mergi la Dr.U ieri? sau am inteles eu gresit
Ma uitai eu ieri in viteza calului dupa ceva priviri mai insistente, nu am vazut niciuna.
Ma duc la vecini sa vad cum stau
Fetelor ieri o faza , era o graviduta acolo cu sarcina obtinuta prin FIV. si vb. cu dna. viorica, una dintre fetele care era linga mine a inteles DE HIV, a inceput cu doamne fereste, eu foarte contrariata de ce doamne fereste?pai saraca este tanara si insarcinata si..... nu intelegeam de ce o compatimeste asa tare. Dupa am intrebat-o ce a intele FIV SAU HIV( m-am luminat, intelesese HIV) i-am explicat ca este o alta mancare de peste.

P.S. daca ati vedea cum scriu.......

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sara - progesteronul se calculeaza asa: ziua ovulatiei+7 zile. Cum, de obicei, ziua 14 se considera ziua ovulatiei, la care adaugi 7 zile, iti da 21....

Fetelor nu stiu nimic espre embrioni si, sincer, sper sa ma sune mai tarziu, ca sa ma pot odihni, ca azi-noapte am fost efectiv paralizata de durerea de dupa punctie, am deja 2 nopti nedormite, am niste crampe crunte si sunt droghi de la pastile.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Te vor suna dupa ora 13

Mergi la inceput

Denisu, pe 17 merg la Uschi, fac in asa fel incat sa "potrivesc" intalnirea cu Uschi odata cu intalnirea cu Haiduc, ginecologul. Imi convine vinerea pentru ca dupa o zi in capitala ma apuca o oboseala crancena... Mda, stii vb aia, baba nu aude da le potriveste. Pei ce sa caute fata aia cu HIV la Uschi??? Eu am avut o intamplare "frumoasa" cu medica de familie care habar n-avea cum se scrie FIV, a trebuit sa-i dictez pe litere.

Aristica sa dea DD sa fie cele mai bune vesti. Nu-ti zise Albu ce sa pui daca ai dureri? Da-i un telefon si intreaba-l, nu e bine sa stai asa cu burtica incordata. Sa bei apa, muuuulta apa, da? Sa urmaresti sa o faci si pi... Poti sa bei pana la 3 l pe zi si e ok, te fereste de hiperstimulare care, fie ea cat de usurica, tot te face sa te umfli ca un balon si sa simti ca pleznesc toate in tine. Sper ca stai cuminte in pat si nu te zbantui cine stie pe unde cu durerile astea dupa tine!

Fetele, io iar am o foame in mine de inebunesc. De azi dimineata mananc continuu, noroc ca sunt baricadata cu fructe ca altfel m-as da la batonul de cioco din geanta .

Pup burticile si viitoarele burtici,

Felix 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,daca se ia Clexane din prima zi de stimulare,cresc sansele de a ramane insarcinata??

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramo, sunt anumite protocoale care au clexane chiar din prima zi. Stiu ca austriecii sunt cei care le folosesc des. Ma gandesc ca tie, care ai "frumusetile" alea, ti-ar recomanda sa iei inca din prima zi de stimulare. Poate ca ar fi bine sa mergi la subiectul FIV Europa si sa intrebi acolo, sigur iti vor raspunde fetele.

Unde faci FIV?

Felix 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Ramo, sunt anumite protocoale care au clexane chiar din prima zi. Stiu ca austriecii sunt cei care le folosesc des. Ma gandesc ca tie, care ai "frumusetile" alea, ti-ar recomanda sa iei inca din prima zi de stimulare. Poate ca ar fi bine sa mergi la subiectul FIV Europa si sa intrebi acolo, sigur iti vor raspunde fetele.

Unde faci FIV?

Felix 17+

mutatie A1298C homozigota
tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Aaa,nu,intrebam pentru cumnata mea care va face FIV in Ungaria.Azi i-a spus doctorul ca va face Clexane din prima zi de stimulare.Ea are PAI1 hetero si mutatia factorului XIII.Si vroiam sa vad daca sunt sanse mai mari sa se prinda embrionasii.
Cat despre mine,eu raman usor,cel putin pana acuma intotdeauna am ramas din a 2-a luna de incercari.Acuma sa vedem,sa speram ca in urma chiuretajului raman tot la fel de usor.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput