Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 6
daciana.t spune:
delphin nu am putut sa iti vad pozele...imi da facebook-ul eroare 
noapte buna crenguta. miha pup vorbarita, lasa ca e bine daca vorbeste. si a mea e la fel, ma zapaceste de cap cu tot felul de intrebari, dar cand interactioneaza cu un adult este super incantata sa ii vorbeasca, sa ii arate, sa ii explice 

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mihatp spune:
mai frate, am copt-o rau! febra, frisoane, transpiratii...
naspa rau. am fost la med de fam, m-a ascultat la plamani, sunt bine, dar tusesc ca ...
am bagat sirop de brad si cate un paracetamol pe zi, cand simteam ca-mi creste febra. pana acum am controlat-o.
se simte epuizarea fizica, m-a doborat un amarat de curent. am stat intre geam si usa (deschise) o zi intreaga ce-i drept, dar pana acum de la asta n-am mai patit niciodata nimic.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
daciana.t spune:
mihatp, multa sanatate. e bine ca nu si nimic la plamani! dai cu sirop, daca suporti poti face de ceapa e foarte bun pentru curatirea secretiilor si baga foarte multe lichide. ti-a dat antibiotic?
multa sanatate
sa te faci repede bine!
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
mimonix spune:
Cafea cu dragoste si dor, va rog! 

Miha,multa sanatate!
Mihu, vine ea si vremea ta, sunt absolut convinsa! Pupa vorbareata!
Daciana, v-ati facut bine?
Ramo bafta in continuare la gradi...hai ca se poate 
Zoze, 17 ani face mandra, corect!
Cand au trecut?
Aveti grija , luati aminte
Vineri prima party in afara casei, la club/cafenea , cu pritenii...inghit in sec, o Doamne!
Acusi fuse ca Mihai cu mosu-baba 
Olgu, ma gandesc ca radem noi radem, dar uite aa au luat nastere conjurarile verbelor
Ca cineva tot aceeasi nevoie ca Sof a simtit-o 
Kya, casa de piatra si casa de caramida, amandoua in acelasi timp , wow! 
La mai multe (de caramida) si mai mari! Binili invinge, vezi?
Delphin, poate nu era schimbarea gata, poate nu e un regres...poate e doar parte din proces, las' sa mai treaca o vreme. N-amvazut poze nici eu, mai pune o data linkul...aoleo, sau era pe mail?
Nico, da! zana maseluta are fabrica de bani
nu e chitra ca tine
Ia de vorbeste cu ea sa-i aduca baietului ce-si doreste 
Gata, am mai fost eu la servici dar mai fom ca trebuie 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
zozela spune:
Mimo,iau o cafea-merci! O storc de cofeina mai intai,da?!
Eh,prima aniversare inafara casei..Uof,creste fata lu' mama
Miha(tp),sanatate multa!Ai mare grija de tine,te rog!
Cine stie ce carcaias a zburat intre usa si fereastra aia deschisa..ca altfel..Of!
Nico
Miha,cea de peste ocean-
Eeeee,asa scrisoare,demult nu mai facui

V-am pupat!
mstela spune:
Neata..peste noi a dat virusachele

Tea a vomat duminik dimineata tot laptele baut pe noi in pat,seara a vomat in masina,in timp ce conducea ma-sa si m-am gandit ca a fost rau de masina,iar ieri iarasi de 2 ori,2 jeturi adanci:((..
...am incercat cu lapte HN,cu saruri,dar nu a fost chip,numai apa a baut ieri.Nu am fugit la dr,nefacand nici diaree,nici febra...
Dar de ieri mi-e rau mie,iar acum,cine naiba m-o fi pus sa ma tarasc pana la job asa?mi-e rau de crap..nu mai m-am simtit asa din sarcina,cand credeam ca se sfarseste lumea...

CE NAIBA O FI??
Miha,sanatate si tie,ofof..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Inca nu, inca nu... La 10 trebuie sa fim acolo... mai e ceva timp... era foarte mandru cand il intreba tati daca merge la copii azi!
Este de acord cu tot ce-i spun ca se va intampla... zambeste... cine stie ce va mai fi... Bine ca pot ramana cu el saptamana asta!
Mimo, pentru dinti nu avem buget nelimitat, ma! Sa-ti traiasca domnisoara care merge la petrecere in afara casei(lor). Trebuia sa se intample si asta, nu??
Miha, sanatate multa, ai grija de tine! 
Zoze
!
Miha, fruntea sus, vor veni si vremurile asteptate!
Stiti ce ma mai enerveaza? Ca e urat afara! Si ca ieri erau cozi imense!! la libraria din mallul de langa noi! Uf! A, si mi-am dat seama ca nu am destule haine pentru copilul mic in scopul mersului la gradi, asa ca maine e zi de shopping cica. Astept insa bonurile cu reducere de la serviciu!
Ma duc sa imi fac o cafea, decof, ca altfel nu am. Va pup si va doresc o zi fain! 
PS Ma intreba Adrian ce voi face daca Matei nu va vrea sa plece de la gradi... Ha, ha!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:
stela, off si voi
imi pare rau ca si voi ati trecut prin asemenea experiente. sper sa fiti pe drumul cel bun.
si pe mine ma doare capul, parca mi se infunda nasul...mmm iar umbla ceva visuri pe aici 
mimo, Daci si-a revenit miraculos, a doua zi era fresh, doar ca masa o mai tine si azi acasa
...oau 17 ani, multi inainte cu tot ce va doriti...ufff da trec repede ani astia.
nico sa sti ca Daci face asa uneori: cand ma duc sa o i-au ca nu vrea, ca se mai joaca, ca sa o las acolo
_
Claudia
+24 si mami de
Olgutzika spune:
'Neata!
Semnez condica, urez sanatate Mihaelei, Teei, Stelei si oricui mai are nevoie de ea zilele astea, succes gradinarilor Andru si Matei si ma intorc la treaba. Ca ziua mea a inceput de mult, am dus si masina in service sa ne puna parbriz nou, ca am luat in freza un pietroi pe autostrada cand am plecat la mare ( si tatal duce copilul la bunici, vedeti ce diviziune a muncii avem
? ).
Diseara ma duc cu Sku la medicul de familie, sa vedem ce zice si ea de toata istoria asta a bolilor Sofiei din ultimele doua luni.

!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
'Neata, hai sa traiti!
Am fost ieri la propritate si... sunt ciufuta rau... mi se pare prea mica acum
In fine, eu si piticii mei suciti. Astept sa vad cum e cand va fi goala si renovata.
Cica incetam sa evoluam in momentul in care nu ne mai dorim nimic altceva. Ei bine, eu evoluez rau de tot
mamicile si piticii bolnaviori. Sa va faceti bine repede de tot.
Stela daca ti-e la FEL de rau, nu cumva...? ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!