Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 7
remaliss spune:
Doua zile de Valea plangerii la gradi!
"Mamiiiiiiiiii, nu peca!!!!"
Of, greu mai e!! Mai multe nu pot spune acum, revin mai tarziu...
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remaliss Doua zile de Valea plangerii la gradi! ![]() "Mamiiiiiiiiii, nu peca!!!!" ![]() Of, greu mai e!! Mai multe nu pot spune acum, revin mai tarziu... |
offf imi pare rau...sper sa se obisnuiasca cat mai repede sa te linistesti si tu_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
blankar spune:
Salutti!
ne-am intors si noi de la Budva(halleluia)
abia am asteptat sa ajung acasa
ce sa va spun ca inca o data nu ma mai duc acolo sigur
drumul a fost ingrozitor,fara autostrada,numai serpentine
800 de km am facut in 2 zile
acolo apa rece la piscina,marea la fel de rece, mizerie,miros de muciegai in camera ,mancarea nu foarte buna
intr-un cuvant ![]()
un singur lucru a fost tare fain,raftingul(vaslitul pe rau)
a fost excursie de o zi,o sa pun poze
asa peisajul foarte frumos dar na
nici randunoiul nu s-a simtit bine,tot cu febra a fost,Eric si el
carait
poate si astea au contribuit sa nu ne simtim prea bine
eu muream de dorul lui Marc ,care a facut si el un anisor ,si noi eram acolo(l-au sarbatorit cei de acasa si saptamana asta si noi)
multumesc celor care l-au felicitat
de luni merge si Eric la gradi ,la program scurt
am fost cu el ieri pe acolo si i-a placut,dar nu stie saracutul
ca va ramane singur acolo fara mami
e tare mamos
am discutat problema lui cu educatoarea si directoarea
am ajuns la o intelegere cu ei sa ii puna lui reductor pe wc
mi-e frica sa nu ia ceva de la altii si nici el sa nu ii imbolnaveasca pe ceilalti
numai ca azi dimineata mi-a picat fisa ca la gradi sunt wc uri minuscule,cum o sa se potriveasca reductorul?
cu olita nu au fost de acord pt.ca nu ii lasa sanepidul si cica le-ar face pofta si la ceilalti copii
in rest Marc e un crizat,numai ce vrea el face,se arunca pe spate daca nu ii convine ceva
de cand am venit acasa nu se dezlipeste de mine
nici la wc nu ma pot duce de el,ii e frica sa nu plec iarasi ,cred
pup pe toata lumea in special pe Simo
http://community.webshots.com/user/blanka75
bitza037 spune:
Neata, sunt si eu prin preajma........
am citit tot, dar nu pot face scrisorica ca am treaba, le urez sanatate bolnaviorilor
revin......
aaa Kya, da-ne noua coordonatele, ca sa-ti spunem noi o parere obiectiva cu privire la marimea proprietatii....hahahahahhaa![]()

mihatp spune:
abia m-am intors de la intalnirea cu Ilinca
. dupa morfofetala e bine, are de toate. si 480 de gr
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Miha, felicitari 

!!!! Sa va traiasca Ilinca, sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
delphin spune:
MIHATP felicitari

sarcina usoaara si sanatate, asa cum bine zici!
MIMO
asa zic si eu...ca am strigat "victorie" prea repede.
Merci pt. aprecierile acordate puilor...eu ma simt...stiti voi, ca cioara!
Am decis sa-i pun scutec din nou noaptea si la siesta si sa nu mai sar una doua sa-l duc sa faca pipi. Sa-l las sa ceara, prin urmare azi noapte a strigat...maman, mamamn, vien! Pt. mine e un punct castigat. Azi a plecat voios la gradi. Au un acvariu cu un pestisor rosu in clasa si tare mi-a povestit de el ieri. cica il cheama Bubule!
O zi buna si numai bine.
A!David e la program scurt, il recuperez la 12.
remaliss spune:
Miha, sarcina usoara si la termen iti doresc!
Asa, despre gradi... Ieri a plans imediat dupa ce am iesit din sala de clasa; stateam in hol si o auzeam. Doamna educatoare a incercat s-o linisteasca cu niste jucarii, iar intr-un final s-a linistit.La finele programului, fata mea avea treaba, picta o casuta expusa afara, in curte. "Mami, tai putzin sa temin!"
Azi,ziua la gradi a debutat la fel, cu plans, dar eu nu am stat atat de mult cu ea, ca ieri. Doamna mi-a recomandat sa nu stau mai mult de 5-10 minute, pentru ca nu se va linisti mai repede vazandu-ma acolo. Plange cateva minute,apoi se ia cu altceva. Mai erau cativa plangareti in zona, unul bietul era deja epuizat de atata plans, statea intr-un colt al salii si nu era chip sa-l atragi de acolo cu ceva. Era Corul Madrigal, cantand acapella.
De conditiile din gradinita sunt foarte multumita, la fel si de educatoare.M-am bucurat ieri s-o aud pe directoarea gradinitiei spunand ca sunt 13 inscrisi la grupa mica. Nu-mi doream sa fie prea multi.
Cam atat din mica noastra experienta de mers la gaganitza...