Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delphin Mai vin si eu asa cate putin, citesc insa timp nu prea am, pana nu terminam cu totul instalarea. Incepe sa se vada, dar mai avem... Si la noi a fost azi prima zi de gradi...David desi era curat si zi si noapte, de vreo saptamana face noaptea, nu se mai cere, nu mai zice, iar ziua pt. KK nu mai zice doar se mataie. Prin urmare azi la gradia facut cadou doamnei un kk in chilotel. O fii normal sa regreseze? sau poate am crezut eu prea repede ca e baiat mare? repet, era totul ok pana acum o saptamana. Pt. pipi nu sunt probleme, vine si zice, ziua, noaptea nu mai zice!Face ![]() M-am plans si eu, na! Voi ati avut astfel de regresii? Sanatate bolnaviorilor si vacanta placuta celor care pleaca !Trei 'neneaca! am pus ceva pozici cu prima zi http://www.facebook.com/album.php?aid=2053326&id=1257517204&l=544feb1e09 |
Kya spune:
| citat din mesajul lui ramo_cata puiul meu nu s-a mai trezit se pare ca l-a obosit prima zi de gradi |
Pai sa stii ca psihic ii oboseste foarte tare gradinita. Si fii-mea doarme mult dupa gradi.
Despre masa - la Sanziana la gradi totul in sala de mese este pentru pitici mobilier si tacamuri. Asa ca se descurca usor cu ele. In plus, la o masuta sunt doar 6 copii si roiesc multe educatoare si ingrijitoare pe langa ei. Daca nu termina tot singurei, se ocupa ele si le dau in gurita. Deci pana la urma papa.
Din pacate, asa cum spuneai si tu, la stat nu poti sa ceri asta.
Delphin ce baieti frumosi ai!!!!
Aia cu ei sus pe dulap e tare haioasa Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
In discutiile despre gradi,nu ma bag ca nu stiu cu ce se papa.Noi am fost anul trecut,in iarna(parca
),cu Mihai sa vizitam o gradi particulara si pustiul a fost mega incantat-nu ar mai fi plecat de-acolo..Nu stiu cum ar sta treaba acum,insa nu cred ca ar fi mare diferenta.Daca sunt copii,nu-i mai trebuie nici mama,nici tata.
Nico,am incurcat borcanele
Dar lasa ca e valabil si pt maine,tot ceea ce ti-am zis!
Alice,la voi cum merge gradi??Parca Thea incepea mai devreme..
Ralu,sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti cu dragoste si ras cristalin de copii!!
kitzy,sanatate muulta,printesei!
Oana,have fun!
luny a plecat?
delph,nu am patit,nush ce sa zic..Mihai inca doarme cu scutec,iar kk face pe el,numai daca il apuca atunci cand are scutecul
Azi a facut in scutec,imediat ce s-a trezit si ma striga ca din gura de sarpe ca a facut kk pe el..
De cateva zile se vaita ca o mironosita,la orice lovitura-Aaauu,puciu meeu!!(au,piciorul meu) Aaauu,muna meeu!(au mana..meu
)
Si ieri,m-a vazut ca beau o berica mica,fara alcool(cu gust de piersica
) si ii spunea lui Dan ca "Bea,mama,beie.Bebe-e sete!"
Iar cand mi-a sarit ulei incins pe mana si ma vaicaream toata,imi zicea sa pun apa rece
Pe-aia cu Maia,baba,v-am zis-o? Il intrebam acum ceva timp,daca Maia(bunica-mea) e baba.Si-mi raspundea-nuuu,e Maaaiee!!
Sa nu va mai povestesc cum striga in gura mare cand vede batrani pe strada-mama,poshu,baba!
Deh,el e invatat cu batranii mei de la serviciu,ca ei numai asa il chemau-Vino la baba,vino la mosu..![]()
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
ramo_cata spune:
hai ca s-a trezit ,acum vorbeste cu cartile lui preferate...
ralu pai ,asa da..au si ei masuta si scaunele pentru pitici ..e o masa mare ,in sala de mese,cu scaune pe langa ea(ceva de genu'masa de n- persoane inconjurata de scaune) ...masa joasa si scaunele mici...vesela de inox,de la castroane,farfurii tot numai de inox sau ce naiba o fi...in fine..hai ca v-am facut capul calendar..patuturile arata bine,lenjeria am vazut ca era curata,asa in mare e ok dar ca peste tot: nu-i padure fara uscaturi...eu trebuie sa ma linistesc si sa gandesc ca o sa fie bine...
ma duc maine si-i zic educatoarei daca pot sa-i aduc o lingura de acasa ca cele pe care le-am vazut eu sunt prea mari
..sa ma ierte D-zeu dar nici eu nu mananc cu asa lingura..
gata ma duc la ale mele...va
si 
daca par exagerata,enervanta..etccc...etccc....
mihutza11 spune:
hello randunime!
in primul rand La multi ani sarbatoritilor pe care i-am sarit!

am citit si eu din urma.. si am vazut o groaza de poze.. si neaparat trebuie sa o felicit pe Roxana - arati foarte bine!

ca sa nu mai spun de Zana, care mi-a dat emotii!
si in rest am vazut tot
..
noi suntem bine.. dar ne termina fata asta cu vorbaria ei.. mai, nu-i tace gurita 2 secunde.. ne oboseste si ne inneuneste de cap pe amandoi..
plus in ultima vreme parca nu mai am timp de nimic.. ca sa nu mai spun de chef.. si uite asa trec zilele fara nimic deosebit..
va invidiez pe toate care ati fost/plecati in vacante.. la noi nu se arata nimic la orizont
..
succes copilasilor care au inceput gradi/scoli! si curaj mamicilor!
Felicitari Kya pt reusita!
sanatate copilasilor bolnaviori!
O imbratisare calda pt Simo si Siluan!
Doamne ajuta in continuare!
in rest nu am nimic sa va spun.. de aia nici nu imi vine sa intru ca nu am ce povesti..
pupici la everybody!
sunt in zona..
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
daciana.t spune:
ramo, sunt de acord cu Kya. in plus nicaieri in toata viata lui nu o sa fie asa cum a fost acasa, nimeni nu o sa aiba grija de puiuti nostri asa cum facem noi, pentru ca noi suntem mame si fara suparare subiective. e bine ca a mancat acolo indiferent cat a mancat.
sti cand mi-a dat eu seama ca Daci s-a obisnuit cu gradi? ca a facut kk la gradi...pentru ca ea cu greu face kk in alta parte, atunci am devenit relaxata. si la noi sunt 2 educatoare, de obicei una este preferata cealalta nu prea...cat de ascultatul educatoarei, daca erai si tu acolo normal ca nu a ascultat.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
delphin e posibil sa apara regresii. i-ati povestit de curand ca v-a merge la gradi/cresa? poate ca se simte neglijat ca e lasat acolo...asta pana se obisnuieste cu faptul ca mergeti mereu dupa el...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
daciana.t spune:
ramo din proprie experienta iti spun ca e mai bine sa nu incerci copilul sa il convingi sa manance...daca vrea bine, daca nu sa ii fie de bine! insistatul parintelui ii da copilului senzatia ca a manca este o forma de a atrage atentia parintilor asupra lui. cat despre linguri...stai linistita sa obisnuiesc sa manance cu orice ![]()
_
Claudia
+24 si mami de
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Kya Daca nu termina tot singurei, se ocupa ele si le dau in gurita. Deci pana la urma papa. Din pacate, asa cum spuneai si tu, la stat nu poti sa ceri asta. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
kya am ajuns la concluzia ca mai bine nu s-ar ocupa

uite asa se invata copii ca de, trebuie hraniti. eu ma lupt acum cu asemenea mofturi la Daci...cand ti-e lumea mai draga ca sa ii dau eu sa manance...nu de alta dar cand o sa il am pe ce mic in brate cum o sa ma descurc sa ii dau si ei sa manance?...

_
Claudia
+24 si mami de