Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Kya sa fie intr-un ceas bun, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti linistea si confortul de care aveti nevoie.....si poate sa vina si Victoras acum ,daca tot aveti casa noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

kya, felicitari, sa fie intr-un ceas bun

nico, oau...acum ma gandesc in cativa anisori asta ma astepata si pe mine -caiete, pregateli de scoala

zoze , ce mai face Maria? e bine? tu cum te mai simti?

Olga, tare sofia...

naty, luny, bubu vacanta placuta, sa reveniti cu multe poze si amintiri placute

se pare ca a inceput o saptamana nebuna si urata, nu era suficient ca Daci e asa...a sunat tati la gradi sa anunte ca nu o duc...si s-a suparat patronu' lu peste prajit..ca vai vezi doamne: in ultimele 6 luni nu a stat la gradi o luna intreaga bine, da' sunt eu devina ca copilu' se mai si imbolnaveste? ca a trebuit si operat?...maine plec in cautare de locuri la gradi de stat...desi nu-mi convine, mai bine asa decat cu comentarii de genul asta. asta pe langa faptul ca am avut-o inscrisa din septembrie anul trecut pana in decembrie, cand am retras-o din cauza imbolnavirilor si apoi am reinscris-o in februarie...desi in septembrie si februarie am platit taxa de rechizite...acum vrea iar aceeasi taxa...ca pe el nu-l intereseaza...ca el a cumparat ascutitori cu baterii( la ce le-o fi trebuid frate ) si caiete speciale ( pentru grupa mica?ma indoiesc ca ar fi caiete speciale la grupa mica!...asa ca is plina de si imi vine sa ma duc la el sa cu tot cu la inaintare...adica eu ma strofoc sa o dau in fiecare zi la gradi...si el

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+24 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou crengutza!

Claudia, sanatate fetei, bine ca n-a mai vomitat! si noi am patit-o cu Stef, nici nu vreau sa ma gandesc...o zi doar uscaturi, banana, multe lichide, de-a doua zilaptic fara lactoza si regim. sanatate multa, ai grija de burtica!

Olgutza, multumesc si sanatate multa lui Sof

Mimo, hai maaa, ca anul asta am fost la Disney cu Vlad in primavara si acum la mare cu amandoi. Trebuie sa ne facem si noi vacanta noastra

Ma duc sa termin curatenia, sa calc rufe si pe seara impachetez. Acum ma doare nitel capu'...

Kya, felicitari pt. casuta, nu stiam pt. ce sunt felicitarile, am crezut ca pentru Victoras S-o stapaniti sanatosi si sa dea DD sa vina si Victoras repede! Pupici multi Zanei, v-am admirat in poze, tare frumosi sunteti!

Mai e vreun copilas la gradi la grupa pregatitoare?? A fost azi sotul la gradi, incep lunea viitoare si din doua grupe s-a format una singura, program 8-12, fara mese de dimineata si de pranz, nu platim nimic, vor avea ca la scoala un corn si lapte Eu nu am mai auzit, gradi e de stat...asa o fi la toate???

Burticoasele sa aveti grija de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salutare!
Olgule cand ai rezultatele de la urocultura? Noi de 2 luni tragem cu infectie urinara, 2 uroculturi cu E.Coli si a treia cu Proteus, am incercat pe varianta homeopata dar m-am saturat sa ma tot uit cum se chinuie si mi-e frica sa nu urce la rinichi, asa ca vineri m-am dus cu ea la Pediatrie si i-am facut si analize de sange care nu-s tocmai roz si urocultura care o ridic maine si i-a facut si eco, a zis ca totul e ok. Noi n-am facut deloc febra, doar urlete la pisu, inca acuma de vreo 2 sapt nu mai plange, doar sta crispata, saracuta.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut
suntem intregi si nevatamatiprima zi a fost usoara pentru ca am stat cu el ,am discutat cu doamna si a zis ca daca pot sa raman cu el si daca vreau pot sa-l tin pana la ora 12 ,si sa-l iau acasa sa faca nani..apoi de maine usor -usor il las singurel,si vedem cum se comporta...daca se comporta bine ramane si la somnic daca nu il iau acasa...vedem..in mare s-a purtat frumos,nu asculta de doamna,nu prea a fost atras de ea..azi am aflat ca-s doua doamne educatoare ,una dimineata si alta dupa amiaza..o sa fie cam greutz pt ca deabia se obisnuieste cu una ca vina cealalta...de dimineata nu a vrut sa manance dar a baut lapte acasa asa ca l-am lasat in pace ..la pranz s-a asezat la masuta cu ceilalti copii ,a mancat ciorbita dar nu cat sa ma multumeasca si felul doi aproape tot(l-au nimerit , mancare de cartofi cu ficatei)..s-a mirat doamna cand a vazut cum mananca singur...dar vroia musai sa stea mami in spatele lui,cum ma pierdea din ochi cum incepea sa se agite ...sigur o sa planga,o sa faca urat...am cateva nemultumiri(dar ,deh, nu-i ca acasa ,in special la mancare,am ramas un pic nemultumita,de ligurile f mari,de felul in care s-a servit..in sensul ca mi s-a parut ca i-a cam zorit ca sa zic asa...hai ,hai mancati -mancati...cine manca bine ..cine nu asta e...sau poate mi-am facut eu o impresie gresita si sufletul meu imi face feste..faptul ca nu au terminat felul 2 ca au si venit cu desertul)..dar Andru a mancat ,nu ar muri de foamne ..repet nu cum mananca cu mine ,dar a mancat..plus o turta dulce ca desert...off ce greu e sa fii mama

gradinita arata bine,duc lipsa de jucarii,de carti...ma asteptam la altceva..off..am zis ca o sa fac un pic de ordine printre jucariile lui Andrei si o sa le dau ...o sa-l las si cu cartile lui preferate la gradi,o vazu pe doamna cu o carte de povesti si a vrut si el una dar nu a mai avut sa-i dea..asa este curat,proaspat renovat ..nu stiu sunt ff dezorientata...
plus ca sunt vreo 30 in grupa-e grupa mica-mijlocie...si o singura doamna educatoare..nu stiu cum o sa faca fata pt ca zi au fost maxim 15 si deabia ne-am descurcat amandoua..doamne mi s-a rupt sufletul de o fetita ce a mai plans...offf sper sa trec si de faza asta ...
imi pare rau ca ma vaiet atat dar am sufletul facut vraiste..ma simt o mama rea...oare e bine ca-l duc?nici nu stiu ce sa fac??? ma gandesc ca poate ma angajez si pana atunci se obisnuieste...

naty unde mergeti ?la slanic prahova?va doresc sa aveti o minivacanta placuta

kya sa fie cu noroc si multa multa liniste si armonie si cat de curand micul Victoras
olga,claudia sanatate piticelor

nu prea mai am cuvinte...doresc scolareilor un inceput de an cat mai frumos si pe sufletul lor
bubu o croaziera minunata si multe poze ca sa ma delectez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, joi dimi, cica dureaza trei zile sa creasca culturile alea. Mi-a confirmat si Tuchi lucrul asta, precum si faptul ca daca este sa fie ceva in neregula acolo, se vede de maine daca incepe sa creasca ceva, deci cumva infectia s-ar confirma. Dar complet, cu antibiograma, termenul primit de mine de la laborator, de trei zile lucratoare ar fi corect. Sumarul de urina iese mai repede, si de acolo poti vedea daca e sau nu infectie, dar nu stii cu ce si nu stii la ce antibiotic raspunde.

Imi pare rau sa aud de Diana . Ma tot gandesc ca de la scutecul la care nu e gata sa renunte peste noapte...incerc sa ma prind care ar fi cauza...Mi-a zis soacra-mea ca nu ar da vreun semn de deranj la pishu, dar a mancat putin rau si a vrut in brate la drumul de intoarcere spre casa, desi erau cu trici afara...Acum orice mi se pare suspect

Sanatate multa multa! Sa ne auzim cu vesti bune!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vara asta am avut tentativa s-o scap de scutec, dar s-a pricopsit cu infectia asta si degeaba am lasat-o cu chilotei ca facea des si putin, n-avea sens sa mai insist. Si eu m-am gandit ca poate de la scutec, poate alte cauze, naiba stie...vreau numa sa vad ca iese urina sterila fara alti crocodili.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ramo ca ai trecut deja de prima zi, gata!
Despre statul cu tine acolo nu stiu ce sa spun. Poate fi si bun si rau. Nicoleta imi povestea si sistemul lor si suna interesant. Doar ca depinde foarte mult de copil si despre ce functioneaza cel mai bine la el.
Andru cred ca nu a ascultat de doamna, pentru ca fiind tu acolo, ea nu mai reprezenta nici un fel de autoritate, asa ca...
Ii va fi mai greu, intr-adevar cu 2 educatoare, dar se va obisnui si cu asta.
Acum cu mancarea a mancat CEVA, asa ca lasa-l in pace cu cantitatea de ciorba Cu zoritul eu sunt cumva de acord. La fel se intampla si la Sanziana. Nu sunt grabiti cu biciul de la spate, dar masa e masa, si se mananca nu se joaca, nu se lalaie. Inchipuie-ti ca si ei termina in 10 minute (pe ceas) de mancat 3 feluri de mancare. Cine mananca bine, cine nu... asta e! Eu zic ca e un stil bun. Nu-si bate nimeni joc de ei sa-i lase nemancati, dar ... nu stiu, e un soi de calire care mie imi suna bine. Sa vezi ca o sa-i prinda foarte bine.
Ceea ce nu-mi suna bine este ca sunt 30 de copii si o singura educatoare. Mult prea multi, dar la stat cam asa e din pacate... La Sanziana sunt 10 copii la 2 adulti.
De plans o sa planga cand o sa-l lasi acolo, dar e nevoie sa fii tu hotarata ca asta este ceea ce-i trebuie. Adica sa nu te razgandesti maine si sa nu-l mai duci, ca apoi sa-l duci din nou. Ai intrat in hora, joaca! Altfel il zapacesti mai rau si nu mai intelege bietul pui nimic. Reprosurile pe care ti le faci chiar nu-si au rostul. Esti o mama foarte buna, cea mai buna mama pe care ar fi putut-o Andru avea. Gradinita e doar o etapa fireasca in viata lor, nu e ca si cum l-ai arunca in groapa cu lei.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mai vin si eu asa cate putin, citesc insa timp nu prea am, pana nu terminam cu totul instalarea. Incepe sa se vada, dar mai avem...
Si la noi a fost azi prima zi de gradi...David desi era curat si zi si noapte, de vreo saptamana face noaptea, nu se mai cere, nu mai zice, iar ziua pt. KK nu mai zice doar se mataie.
Prin urmare azi la gradia facut cadou doamnei un kk in chilotel.
O fii normal sa regreseze? sau poate am crezut eu prea repede ca e baiat mare? repet, era totul ok pana acum o saptamana. Pt. pipi nu sunt probleme, vine si zice, ziua, noaptea nu mai zice!Face

M-am plans si eu, na! Voi ati avut astfel de regresii?

Sanatate bolnaviorilor si vacanta placuta celor care pleaca !Trei 'neneaca!

am pus ceva pozici cu prima zi
http://www.facebook.com/album.php?aid=2053326&id=1257517204&l=544feb1e09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

raluoff..ai dreptate..cu doamna si eu am gandit la fel ca asta-i motivul,fiind eu cu el normal ca nu-i mai trebuia nimic...faptul ca sunt 30 de copii in grupa nici mie nu-mi place dar n-am alta varianta,este una dintre cele mai bune gradi din oras..restul sunt din alea cum erau pe vremea mea,la parterul unui bloc,fara renovari ,care nu mi-au inspirat prea multa incredere...gradi particulara nu avem din pacate,ca poate as fi optat pentru asa ceva...dai un ban dar macar se ofera si servicii bune...aici dai si nu prea se ofera mare lucru..in fine..cred ca-s eu prea pretentioasa pentru ca e vorba de copilul meu...trebuie sa ma gandesc ca intr-o buna zi tot va face pasul asta si ca-i va prinde bine..deh ,uite cu masa am gandit din postura de mama-eu n-as fi facut asa..nu stiu cum sa zic..de exemplu, au fost copii care nu prea s-au atins de ciorbita si nici o educatoare nu a incercat sa-i faca sa manance...plus ca lingurile alea erau asa de mari,unele groase si mari ,chiar ma uitam si ma intrebam de unde naiba le-or fi cumparat..e gradinita nu e spital sau altceva..cand achizitionezi ceva te gandesti ca le folosesc copii nu oameni mari...poate exagerez,i-am zis si lui Catalin dar greu imi este sa-l las pe Andru pe mainile altcuiva..off...trebuie sa ma obisnuiesc si sa uit aceste amanunte...in fine...vedem ce se intampla in urmatoarele zile...de dimineata am zis ca-l las si plec dar doamna mi-a zis sa raman daca pot si vreau..si eu eram de parere ca e mai bine sa-l las din prima la program lung si fara mine..daca erau probleme ma sunau si interveneam

Mergi la inceput