Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
LA MULTI ANI MARIILOR!!!!!

dau si eu o sampanie azi 

ca implinim 3 ani de la nunta![]()
; sper ca stie si sotul meu, ca ar fi maximul pe care l-as suporta sa nu-si aminteasca

aditapop si mutzu are acelasi tic cu urechile; adica se trage de ele cand suge, cand e suparat, chiar si noaptea prin somn cand se fataie sta si mestereste la ele![]()
; eu rad de el, ii tot zic ca ajunge ca elefantelul dumbo![]()
... dar de fapt nu si le lungeste, mai mult se joaca cu ele, si-i place sa le tina acoperite

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
Anaan spune:
Floric, bine macar ca a scazut volumul de munca, tot e ceva, iar cu depresia "salariala"
, imi cam inchipui, o s-o experimentez si eu din februarie
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
claudela spune:
Eu am siropul de echinaceea de la tis. Deci si voi il folositi...Am sa incep si eu sa ii dau Mirunicai.Sper sa functioneze treaba asta, pentru ca este naturista...![]()
POVESTEA MIRUNEI
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 aditapop si mutzu are acelasi tic cu urechile; adica se trage de ele cand suge, cand e suparat, chiar si noaptea prin somn cand se fataie sta si mestereste la ele |
poate ca il doare urechea, cel putin asa am citit eu ca isi manifeste ei durerea de urechi, dragos asa facea inainte de a avea otita sau daca il jeneaza ceva acolo.
dragastoasa de Dragos 
http://family.webshots.com/album/578487042vddfgT
dyana27 spune:
eu dupa o saptamana si ceva de dureri de cap astazi m-am trezit cu o minunata migrena ca la carte

; mi-am pus ochelari de soare, o sapca cu cozoroc imens sa ma feresc cat mai mult de lumina. l-am luat pe mutzu pe sus si am fugit la prima farmacie sa-mi iau drogurile date de neurolog ca altfel nu functionez absolut deloc; am luat direct in farmacie pastila... problema e ca ma moleseste (bine, asta e si scopul ei) si ma ameteste de tot

; noroc ca mutzu a halit o portie de nurofen ca facuse febra de la canin si e si el linistit si-si vede de joaca singurel prin sufragerie
; si in curand o sa si adoarma, ca oricum a depasit ora lui normala de somnic... asa ca e perfect sa ma mai dezmeticesc si eu putin;
sincer, nu doresc migrene nici la dusmani; eu am avut mai intai un sindrom migrenoid, care cu timpul s-a transformat in migrene adevarate.... groazniiiiiiic e; acum sper doar sa nu ma tina o saptamana ca de obicei, poate scap in 3-4 zile 
... ca saracu' mutzu nu are cum sa inteleaga ca sunt complet defecta de nu suport nici macar lumina

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 sa-mi iau drogurile date de neurolog ca altfel nu functionez absolut deloc; am luat direct in farmacie pastila... |
ce pastile ei?
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
buna ziua,
in primul rand vin cu o tura de cafea, ca tot nu a dat nimeni pana acum
si azi avem nevoie sa fim proaspete ca niste floricele toata ziua (+noaptea, unii
) ca avem de sarbatorit
pupacim toti sarbatoritii de astazi (inclusiv domnul injiner pentru frumoasa varsta
)
pisik - te astept maine cu tortul -datorie
, ca astazi mancam de la mariile si marianii nostri
georgiana - noi la gradi avem in meniu dimineata doua chestii pe paine - pasta de ou cu nu-stiu-ce si branza frecata cu nu-stiu-ce - toate prestate de ei acolo , nu almette sau altele de genul, si la astea alterneaza painea cu unt si dulceata de cirese/visine/capsuni/fr padure... si ceai/lapte cu cereale
alina - se pare ca ati intrat si voi in clubul gutunareilor
pentru nasuc folosim vibrocil de 2 ori pe zi si noaptea 1 data, ophtamezone printre de 1-2 ori, la culcare olinth de 0.05% (ca cica avem voie desi scrie ca-i de la 2 ani) sau colargol; toate astea dupa fasait cu apa de mare si aspirat
dimineata si seara facem aerosoli cu ser fiziologic si adrenalina
asta-noapte a respirat in sfarsit pe nasuc
astazi insa vad ca tot pe gurita respira.... dar insistam
olishka - cu dormitul - pot sa-ti spun cuvantul magic - gradi - sa vezi ce muuuult se va schimba la capitolul asta (in eventualitatea in care te hotarasti sa incepeti); altfel, nu-mi vine nimic in cap in plus fata de ce ti-au spus fetele
pisik - tare draga mi-e ana
; nu stiu ce sa-ti spun sa mai incerci. Singurul lucru care-mi vine in minte este tot experienta "gradi". Trebuie sa mai ai un pic de rabdare/putere ca se vor rezolva toate daca nu pana atunci, sa fii sigura ca la inceperea gradinitei.
ilinca - si noi tot nevorbitori suntem; doar mama, tata , acum ceva timp spunea cotcodac(acum nu), duminica m-a uimit cu un o-pa! cu intonatie ca s-a impiedecat de un scaun si era sa cada
... in rest ne intelegem perfect prin limbajul non-verbal![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
adrisimo28 spune:
voi mai dati FIER la ghiocei? fierul se asimileaza cu vit c. dar nu date impreuna, inainte si dupa administrare fier nu se bea lapte si cand trebuie dat calciu 10 zile/luna se intrerupe fierul. zic bine?
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Carrefour, Cora. Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
georgiana - la ce raion sa caut? se potrivesc la orice tip de pat? este ca cea la care ne-a pus ayla poza?
te-am innebunit cu intrebarile
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui claudela Fetelor, am si eu o intrebare. As vrea sa ii dau Mirunicai sirop de Echinaceea cu Propolis ca sa-i intaresc sistemul imunitar...asta si pentru ca vad ca e si foarte predispusa la raceli. Voi ce parere aveti?Ati folosit acest sirop sau ati auzit pe cineva sa-l foloseasca la copilasii de varsta asa mica? POVESTEA MIRUNEI |
noi suntem cu IMUNOREZISTAN JUNIOR 7 zile administrare+7 pauza si tot asa