Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Alina, eu m-am chinuit o gramada sa vad pozele, dar n-am reusit! Ba-mi apar ca niste pagini cu un shir de coduri, ba zice ca e format nustiucum...cred ca n-am eu ceva programel sau pur si simplu nu ma pricep! Si eu chiar tineam foarte mult sa le vad!
Eu sunt pasionata de poze, nu ratez nimic!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Am sa intru sa sterg pozele de pe mailul comun ,caci vad ca nu sunt de prea mare interes.Cu exceptia Gianinei nu a vrut nimeni sa le vada

eu nu am reusit sa le vad

dragastoasa de Dragos
http://family.webshots.com/album/578487042vddfgT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, fete!
LA MULTI ANI de onomastica!
Am o intrebare rapida, ca imediat se trezeste Razvan si adio net
Mi-au sarit toti in cap (sot, cumnata, socrii! - parintii mei nu, ca ma cunosc) ca trebuie sa-i dau copilului lapte de vaca, de-ajuns cat am bagat chimicale in el (eu acum ii dau HUmana Junior). Am vazut ce-a scris Ilinca mai devreme, si chiar am dileme, ce sa fac?? sa caut o vaca eco, desi nu vad eu cu ochii mei in ce conditii se mulge laptele ala, sau sa ma ghidez dupa feeling-ul meu care zice sa continuu cu Humana?
Multumesc pentru raspunsuri (sper ca vor fi cateva macar)
Cum e cu ticurile la ai vostri?- nu mi-ati zis
Ps. Pisik, ma bucur tare mult ca v-ati revenit!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Fetelor, am si eu o intrebare. As vrea sa ii dau Mirunicai sirop de Echinaceea cu Propolis ca sa-i intaresc sistemul imunitar...asta si pentru ca vad ca e si foarte predispusa la raceli. Voi ce parere aveti?Ati folosit acest sirop sau ati auzit pe cineva sa-l foloseasca la copilasii de varsta asa mica?

POVESTEA MIRUNEI

Eu folosesc IMUNOGRIP, cu ECHINACEE, de la PLANT EXTRACT. E foasrte bun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Voi ce ati folosit pt nasuc curgator?

aspirator, ser si/sau olinth ha 0.05%

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Referitor la cereale si la laptele de vaca - si pentru mine intra la categoria "Nu". Eu inca ii dau lapte praf lui Andrei si nu am de gand sa-l trec pe lapte de vaca prea curand, desi multe dintre cunostintele mele si "expertele de parc" ma judeca din aceasta cauza.Cereale eu i-am dat foarte putine, cum spunea Ilinca, cu ceva iaurt si fructe, cand eram in pana de idei sau foarte grabita. La un moment dat ii puneam o masura sau doua in lapte sa nu se mai trezeasca noaptea, dar am renuntat si la metoda asta. E drept ca si Andrei mananca destul de multa paine, si la noi este alimentul de nerefuzat, dar am inceput sa iau masuri si in directia asta, si, mai nou, am mereu legume fierte, cand are chef de rontaiala ii dau broccoli sau morcov etc. si vad ca le mananca cu placere. El legume crude nu prea vrea: rosia e cah!, mai roade cate o bucatica de ardei sau gogosar, dar sub supravegherea mea, ca mi-e frica sa nu se inece.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Hello, fete!
LA MULTI ANI de onomastica!
Am o intrebare rapida, ca imediat se trezeste Razvan si adio net
Mi-au sarit toti in cap (sot, cumnata, socrii! - parintii mei nu, ca ma cunosc) ca trebuie sa-i dau copilului lapte de vaca, de-ajuns cat am bagat chimicale in el (eu acum ii dau HUmana Junior). Am vazut ce-a scris Ilinca mai devreme, si chiar am dileme, ce sa fac?? sa caut o vaca eco, desi nu vad eu cu ochii mei in ce conditii se mulge laptele ala, sau sa ma ghidez dupa feeling-ul meu care zice sa continuu cu Humana?
Multumesc pentru raspunsuri (sper ca vor fi cateva macar)
Cum e cu ticurile la ai vostri?- nu mi-ati zis
Ps. Pisik, ma bucur tare mult ca v-ati revenit!

POZE NAZDRAVAN

Eu cam de 3 - 4 ori pe saptamana, ii dau lui Bris lapte de vaca. Folosesc BIO, de la DORNA. Habar n-am cat de BIO e, ma iau dupa ce scrie pe cutie, si e ok. Cand ii dau, nu depasesc 150 - 180 ml. Deci, cam de maxim 4 ori/sapt... fa o socoteala, ca nu ma pricep.

Cu ticurile... nu, n-am observat. Ei isi gasesc tot felul de gesturi de confort. Sau, imita gesturi care ii alina... Ai observat sa ii placa cand ii pui tu mana pe urechi?

Anyway, lasa-l in pace. Nu inseamna nimic asta, ci doar ca ii ofera un confort gestul respectiv. Cu varsta, va renunta la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Unde se gaseste?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Fetelor, am si eu o intrebare. As vrea sa ii dau Mirunicai sirop de Echinaceea cu Propolis ca sa-i intaresc sistemul imunitar...asta si pentru ca vad ca e si foarte predispusa la raceli. Voi ce parere aveti?Ati folosit acest sirop sau ati auzit pe cineva sa-l foloseasca la copilasii de varsta asa mica?

POVESTEA MIRUNEI

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

si eu il folosesc cu succes la toti cei 3 iezi+Noni

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

mie imi zicea cineva de protovit, ati auzit de acest sirop?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput