Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cerealele, inclusiv "bio" mi se par absolut inutile, daca vreti sa va dau amanunte, spuneti (ca nu vreau sa credeti ca iar vreau sa va bag ideile mele-n cap, ca si cele legate de laptele de vaca)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Nici eu nu sunt impacata cu cerealele. Si tot felul de chestii la care am feeling ca nu sunt bune, nu ii prea dau. Eu zic cereale si la Corn Flakes. Alea pentru copiii. Dar, cereale adevarate Bris mananca orz, orez brun, linte, etc... Dar astea sunt luate de la Plafar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ana, ca om al muncii o duc bine pana la ziua de salariu cand ma apuca depresia
Ca volum de munc a e total diferit fata de cand am plecat. Deci acum m a sim tbine la serviciu daca pot spun e asa...doar ca nu am acces la tot de pe net ca altfel chiar nu mai plecam acasa de la serviciu.

In rest, INCA nu am primit nici un raspun sin privinta transferului. Nici eu nici colega. Aia de la Directie is batuti rau in cap. Au trecut 60 de zile nu 30 si tot nu ne/au raspun s macar puteau sa dea un raspuns in termen.

Sa stiti ca si Rares a inceput sa faca figuri la masa. Adica mananca bine (daca pot spun ebine) dimineata. Adica, biscuiti cu lapte, sau branza cu rosie, sau gem cu unt paine si lapte. Apoi o lalaie la masa...Cu chiu cu vai mai mananca ciorba la pranz...Seara ...si mai greu ii bag ceva in gura. Insa ma dispera cu apa (lichid) Bea apa intr/o disperare mai ales de cum se lasa seara. E musai cand se culca sa bea apa si se mai trezeste pe la 5 dimineata si mai rade pe nerasuflate un paharel de apa. Cand se trezeste de tot dimineata iar mai rade un paharel (paharelul are cam 100 ml). Ai vostri cum stau cu bautura?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Buna dimineata si poftiti la cafea!
...si la tort, face fiica-mea cinste, ca e si ziua ei:))

LA MULTI ANI DE SF. MARIA!
CU SANATATE, BUCURII SI NOROC MULT!!!!

pupam toate mariile, marianele, marianii, marinii, mariusii (nu stiu daca intra in categoria drivatelor), marilenele, ana-mariile etc, etc....:)))

Ilinca, eu nu i-am dat cereale decat vreo 2 luni, pe la varsta de 6-7 luni, dupa care i le-am scos ca a zis dr ca n-are nevoie, e destul de dezvoltata (ca sa nu zica grasa:))).
mie poti sa-mi spui despre cereale, eu sunt curioasa, mai ales ca impartasim aceeasi parere despre laptele de vaca :)))

cu somnul: avem si noi probleme..ohoho!!
meda doarme dupa pranz vreo 2 ore, o culca bona si nu protesteaza deloc...o pune in patut, se mai freaca vreo 5 minute si adoarme singura...nu stiu ce-i face, ce-i zice dar mi-a zis sotz ca a vazut el ca e ok cu ea (nu o bruscheaza sau chestii de genul asta)...pur si simplu o asculta si se conformeaza.
seara e alta poveste...adoarme mai greu, chiar daca e rupta de oboseala, nu vrea sa se culce, vrea sa petreaca mai mult timp cu noi (cred) si nu-i vine sa piarda vremea cu culcatul.
cu rabdare o dovedim, o mai mangai, o mai iau in brate (nu agreez ideea dar cateodata doar asa reusesc)...ma mai enervez, o mai las sa planga vreo 5 minute (maxim, ca nu rezist eu mai mult, mi-e mila)....si tot asa vreo juma de ora- o ora...

cat am fost fara sotz, o saptamana, parca ma descurcam mai bine...la 9.30 o puneam in patut, vorbeam bland cu ea, o mangaiam, imi mai faceam de lucru pe langa ea si adormea in 15 minute...dar cand suntem amandoi face fitze

aseara am facut ritualul asta cu pus in patut si mangaiat si bibilit...ea nu vroia sa adoarma...ei, am iesit din camera, m-am dus pe balcon la o pipa ca nu mai puteam si am avut taria sa o las sa planga 5 minute, cat a durat tzigara....sotz cu mine pe balcon, am zis ca nu mergem nici unul la ea...ce credeti: plangea din ce in ce mai tare, cu raguseala, urlete...dupa alea 5 minute mergem la ea...alerga in patut dintr-o parte in alta, haotic, cu suzeta cu tot, parca ne cauta sau cauta o scapare, era speriata (probabil ca nu mai eram noi in preajma)....mi-a fost o mila de ea, am luat-o in brate imediat, am pus-o pe burta lui sotz, s-a calmat instantaneu si in 2 minute a adormit, printre suspine.
am zis ca nu vreau sa o rasfat prea tare cu tinut in brate, alea-alea, dar nici nu vreau sa o mai las sa ajunga sa planga asa speriata...

acum as vrea sa scot si eu o laterala de gratii a patutului, dar nu stiu de unde sa cumpar aparatoare (in bucuresti)...daca aveti idee unde pot gasi va rog sa-mi spuneti si mie...merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

acum as vrea sa scot si eu o laterala de gratii a patutului, dar nu stiu de unde sa cumpar aparatoare (in bucuresti)...daca aveti idee unde pot gasi va rog sa-mi spuneti si mie...merci

Medeea

Carrefour, Cora.

Mergi la inceput

Ilinca, sa stii ca n-am uitat rugamintea ta...sotz n-are timp sa-mi explice, iar sa scrie...nu prea le are cu tastatura...pe bune, scrie o fraza in 10 minute, nu-i place deloc comp-ul, uraste net-ul...etc...
asa ca il mai pistonez eu sa-mi dicteze si scriu io, numai sa-l prind in dispozitie :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui uali

Carrefour, Cora.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

merci Gia, poate ajung chiar azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uali, rezumat:
- cerealele(de bebe), fie ele si alea bio (milupa, humana), nu prea mai au proprietatile initiale ale plantei, sunt niste chestii super rafinate (va dati seama cum au ajuns la forma aia de prezentare!), niste prafuri la care se adauga vitamine si alti "nutrienti" DE SINTEZA, deci practic chestii de laborator (eu am vazut o emisiune pe tema asta unde era invitat Meciniiiicooopinschi ala sau cum il cheama, jur ca nu pot retine, si alti invitati chimisti, care explicau cate "minuni" se pot face in laborator: vitamine, arome "identic naturale" etc si cat de nocive sunt pentru organism!). In plus, cerealele astea sunt total lipsite de fibra, care e foarte importanta la digestie, deci mai bine o paine facuta in casa (ideal!) cu faina din cat mai multe cereale.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata la pranz..

Multumim pt urararile si SMS de La Multi Ani, uram si noi la randul nostru tuturor sarbatoritilor de azi multa sanatate si La Multi Ani!
Pisik ma bucur ca Ana este mai bine acum.

Naty mi-a racit s-a trezit azi noapte plangand foarte rau parca era ragusita defapt avea muci in gatulet cred caci am curatat-o imediat in nasuc si si-am mai revenit. Acum tuseste si are nasul "robinet curgator" asa m-am intristat...face si temperatura asa ca ii dau antitermice,eurespal pt tuse .Voi ce ati folosit pt nasuc curgator?

Am sa intru sa sterg pozele de pe mailul comun ,caci vad ca nu sunt de prea mare interes.Cu exceptia Gianinei nu a vrut nimeni sa le vada

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ba eu le-am vazut, Alina, inca de ieri, erati si sunteti doi frumosi, are Naty cu cine sa semene. Mie de tine imi place mai mult asa mai blonda cum esti acum, decat roscata cum erai atunci. Scuze pentru lipsa de reactie - eu chiar v-am admirat in poze!- dar ieri am fost tare intoarsa pe dos din cauza documentului pierdut in neant!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, am si eu o intrebare. As vrea sa ii dau Mirunicai sirop de Echinaceea cu Propolis ca sa-i intaresc sistemul imunitar...asta si pentru ca vad ca e si foarte predispusa la raceli. Voi ce parere aveti?Ati folosit acest sirop sau ati auzit pe cineva sa-l foloseasca la copilasii de varsta asa mica?

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput