Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 7
sorinake spune:
Cosmina, dar eu ce sunt aici? sau Draguta? Capul sus!
Fetele, rosesc!
Ii spun si sotului! ![]()
cos_minutza spune:
Alina eu imi fac veacul pe aici de mai bine de un an 
Sorina 

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Alina eu imi fac veacul pe aici de mai bine de un an ![]() Sorina ![]() ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
nu are nimic eu sunt noua cine stie cat imi fac si eu veacu pe aici pana atunci va terorizez pe voi pana plecati de pe capu meu la odisee

The life is too short,to have time for sadness too!
cos_minutza spune:
Nu inca Sorina,urmeaza.O sa vedem ce zice medicul,pe la jum ciclului merg sa vedem cum stau cu ovulatia si hotaram atunci
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
sorinake spune:
Nu iti va parea rau. Cel putin iti spune exact cum stau lucrurile pe acolo! Dupa aceea, vine si bb! HSG ai facut, parca, nu?
gabyv spune:
Alina, tu zici ca eu am stat destul, dar eu deabia m-am apucat... acum din septembrie, aspiranta eram eu de mult, dar asta e, nimic nu e cum prevezi ...
acum cosminutza, nu te intrista, ca o sa vina si randul tau
eu de cand stau pe aici ma tot panichez ca nu o imi iasa chiar repede, dar ... eu inca sper...
(incerc sa ma gandesc ca daca era ceva -gaseau ei la analize, desi nu am facut prea multe la ginecolog si acum cand imi reamintesc ce mi-a zis in iunie, parca ma panichez si mai mult)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake eu mi-am pus un pahar cu vin si ma cam ia de cap! e dulceeeee ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |

pot sa trag si eu o dusca"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/