Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Alina eu imi fac veacul pe aici de mai bine de un an ![]() Sorina ![]() ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cos_minutza spune:
Nu Sorina,nu am fact nici HSG,stii cum sunt medici dupa ce trece anul te ia la "puricat" mai bine
Gaby o sa-mi treaca,doar sunt intr-o perioada mai depresiva,candva sunt sigura ca o sa-mi revina optimismul
tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui sorinake eu mi-am pus un pahar cu vin si ma cam ia de cap! e dulceeeee ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
vreau si eu

doar daca e dulceThe life is too short,to have time for sadness too!
cora79 spune:
Fetelor,speranta moare ultima,asa ca....un pic de optimism nu strica
, lasati depresia ca nu aduce nimic bun si fiti multumite ca sunteti sanatoase,vor veni ei si bebeii

bebelu86 spune:
mai dar vorbarete mai sunteti.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sorinake spune:
e dulceeeeee rau, Alina! si bun! ![]()
Cosmi, asta o sa fie anul tau! Pana la Mos Craciun, esti gravida!
cora79 spune:
Cos minutza,esti tanaraaaaaaaaaaa

,ai tot timpul din lume sa schimbi si scutece
,eu la varsta ta abia ma casatoream,nici nu ma gandeam la bebe![]()
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui sorinake e dulceeeeee rau, Alina! si bun! Cosmi, asta o sa fie anul tau! Pana la Mos Craciun, esti gravida! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Ce vin e ? sau nu ai voie sa ii divulgi numele?
Cosmi aprob ce a zis sorina !
The life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 mai dar vorbarete mai sunteti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
mai stam si noi la un
la o
sa mai treaca timpul! Tu ce faci ? ce face bebe ?The life is too short,to have time for sadness too!
cos_minutza spune:
Sorina asa sa fie
Sa dea Domnul sa fie si anul tau,si anul tuturor fetelor de aici
Va pup fara exceptii!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/