Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 6
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv sorina, eu nu stiu cat zici ca ai, dar daca poza de la profil e recenta, chiar arati de 18 wowWill you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
eii, nu-i chiar recenta! e de anul trecut! acum am parul lung!
AlinaBu spune:
bunica mea mereu zice : "Pot sa am si 100 de ani zbarcita urata , dar daca sufletul meu ramane ca al unui copil atunci ma simt tanara"
The life is too short,to have time for sadness too!
sorinake spune:
Alina, eu citesc seara, minunile Sf Nectarie si ma minunez! Poate o face si pentru mine o minune cu ochi!
AlinaBu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinake
eii, nu-i chiar recenta! e de anul trecut! acum am parul lung! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
de anu trecut si arati atat de bine ? pai nici eu nu cred ca arat ca tine la ani mei :))
gabyv spune:
exact Alina, eu nu eram asa, nici acum 6 ani, dar acum... nici nu mai vb ![]()
Sper sa vina totusi minunea si la voi cat mai repede.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui sorinake Alina, eu citesc seara, minunile Sf Nectarie si ma minunez! Poate o face si pentru mine o minune cu ochi! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
eu ii citesc acatistul pentru ca are si audio si zici ca sunt in biserica cu 2 -3 icoane in fata mea ma simt ca in biserica! Noi avem cartea Sf. Nectarie - Mare facator de minuni unde sunt scrise toate minunile lui, dar nu am citit-o niciodata. Eu nu prea sunt credincioasa de fel - in sensul ca nu ma duc la biserica - dar imi place sa ascult si sa citesc despre DD

AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui gabyv exact Alina, eu nu eram asa, nici acum 6 ani, dar acum... nici nu mai vb Sper sa vina totusi minunea si la voi cat mai repede. ![]() Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Multam la fel! La tine mai repejor ca esti mai veche pe aici
Ce mi-ash dori sa plecati toate la odisee si eu sa va urmez 
Ingerash_Mic spune:
eu am 24 si 2 luni (azi) ![]()
si eu am citit acatistul.. si il citesc cand si cand.. cand nu-l citesc ma rog cu cuvintele mele la Sf. Nectarie ![]()
eu ies la o plimbare prin oras 
cos_minutza spune:
Buna dragutzelor!!!!
Va citesc mereu,insa ma simt "invechita",lumea care activa candva mai toate sunt cu bebe,gravidutze sau pur si simplu au disparut...Nu-mi gasesc cuvinte,sper sa-mi revin in curand ca am mai avut perioade
tuturor si multa bafta la liniutze!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Buna dragutzelor!!!! Va citesc mereu,insa ma simt "invechita",lumea care activa candva mai toate sunt cu bebe,gravidutze sau pur si simplu au disparut...Nu-mi gasesc cuvinte,sper sa-mi revin in curand ca am mai avut perioade ![]() tuturor si multa bafta la liniutze!!!!![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Invechita? de ce ? nu suntem aici sa ne sustinem ? optimiste alea alea ? hai vin-o si spune-ne si tu ce mai faci cum o mai duci ce ai mai facut ! poate aflam si noi ceva nou

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/