Aspirante optimiste > 20 ani (566)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

de fapt eu nici nu prea le am cu testele ca nu imi plac. sa tot imi iau temperatura, sa fac teste de ovulatie... nu e pentru mine treaba asta. nu as rezista cu psihicul. eu sunt o fire asa mai agitata, nu stau locului un minut. trebuie mereu sa fiu ocupata cu ceva. sunt profa iar vacantele sunt binevenite la inceput, apoi sunt un chin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

nu dormeai inca? ma gandeam eu ca mai e vreo pasare de noapte, asa ca mine
multumesc de urare si spor si tie! ma gandeam ca eu sunt singura desteapta in ceea ce priveste propriul organism

:))) defapt asta e programul meu. Daca nu m-a luat somnu pana in 12:30 nu mai dorm pana la 3 -4 dimineata apoi ma scol la 1-2 si ma intreb in fiecare dimineata de ce ma doare capu ?!

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Citat:

de fapt eu nici nu prea le am cu testele ca nu imi plac. sa tot imi iau temperatura, sa fac teste de ovulatie... nu e pentru mine treaba asta. nu as rezista cu psihicul. eu sunt o fire asa mai agitata, nu stau locului un minut. trebuie mereu sa fiu ocupata cu ceva. sunt profa iar vacantele sunt binevenite la inceput, apoi sunt un chin...

profa de?! daca imi zici de romana nu mai vorbesc cu tine

nici mie nu imi sta in fire sa fac teste si "prosti" deastea sa stau cu gandu mereu aualeu mi-a scazut TB sau crescut, cedez psihic ca tine .. de exemplu am tb 5 zile mare cand trebuia sa imi vina cm de 2 zile si brusc scade pai cred ca ajung cu nervii la pamant nu altceva

Mergi la inceput

dar daca iti dau un mai vb cu mine? da, de romana
cam pe la aceeasi ora ma pun si eu la somn . deci, mai putem povesti. asta daca vrei sa mai vb cu mine

Mergi la inceput

Citat:

dar daca iti dau un mai vb cu mine? da, de romana
cam pe la aceeasi ora ma pun si eu la somn . deci, mai putem povesti. asta daca vrei sa mai vb cu mine

vai nu mi-a placut romana niciodata si nu cred ca imi v-a place vrodata

Sigur ca stam la povesti !!! incepe tu ca eu nu am inspiratie doar esti profa de romana

Mergi la inceput

romana e viata mea de cand ma stiu... asta am visat sa fac toata viata si crede-ma e placut sa iti faci meseria cu pasiune si nu pt bani. oricat de suparata ai fi sau oricate probleme ai avea, copii te fac sa uiti de tot. ei te pot iubi neconditionat si au un dar deosebit de a-si arata simpatia fata de un prof. cu ei trebuie doar sa te pui un pic in mintea lor... la asta eu sunt prima
dar tu nu ar trebui sa faci niste vizite la dr. in a cata zi esti?

Mergi la inceput

Citat:

romana e viata mea de cand ma stiu... asta am visat sa fac toata viata si crede-ma e placut sa iti faci meseria cu pasiune si nu pt bani. oricat de suparata ai fi sau oricate probleme ai avea, copii te fac sa uiti de tot. ei te pot iubi neconditionat si au un dar deosebit de a-si arata simpatia fata de un prof. cu ei trebuie doar sa te pui un pic in mintea lor... la asta eu sunt prima
dar tu nu ar trebui sa faci niste vizite la dr. in a cata zi esti?

dupa cate zici tu aici esti profa de 5-8 ca daca ai fi la liceu n-ai mai vorbi asa frumos de "copii". Eu aveam o diriginta tanara in generala de matematica, poate daca era de romana si avea acelas caracter si acelas talent de a explica poate acum imi place si mie romana, dar am avut "un pinguin"- ca femininul de la pinguin nu il stiu sau nu exista- care din 5 si 6 nu ma scotea, dar eu stiam mai mult ca un copil de 10 ( ulterior am inteles ca imi dadea notele astea ca era matusimea si nu vroia sa se afle ). In liceu am avut 5 profesoare in 4 ani.. deci da-ti si tu seama cam ce am inteles eu din romana in 4 ani de liceu. Am luat cea mai mica nota la bac la romana 6.75, matematica 8,95, biologie 9,78, psihologie 7.85, engleza oral 10 si romana oral 9 trage conculzile cat de mult mi-a placut lb. romana

Sunt z43 azi ca e trecut de ora 12

Mergi la inceput

da, eu predau la 5-8 cele mai multe ore dar am avut si clase de liceu si sa stii ca a fost la fel. si mi-au spus un lucu pe care nu il voi uita niciodata: pe dvs va iubim cel mai mult pt ca sunteti singura care nu ati uitat ca ati fost candva eleva. nu sunteti ca altii care vin si dau cu catalogul de catedra si se cred centrul universului. cu ei trebuie sa stii sa mai si glumesti, ca doar sunt copii. si inca ceva: noi, cand suntem in banci (adica la sedintele cu directorul scolii) ne purtam exact ca si ei.
altceva: ceva simptome la tine? mereu ti-a intarziat atat?

Mergi la inceput

si apropo: la mine e Z29 ( din 31)

Mergi la inceput

Citat:

da, eu predau la 5-8 cele mai multe ore dar am avut si clase de liceu si sa stii ca a fost la fel. si mi-au spus un lucu pe care nu il voi uita niciodata: pe dvs va iubim cel mai mult pt ca sunteti singura care nu ati uitat ca ati fost candva eleva. nu sunteti ca altii care vin si dau cu catalogul de catedra si se cred centrul universului. cu ei trebuie sa stii sa mai si glumesti, ca doar sunt copii. si inca ceva: noi, cand suntem in banci (adica la sedintele cu directorul scolii) ne purtam exact ca si ei.
altceva: ceva simptome la tine? mereu ti-a intarziat atat?

pai eu de la ultima sarcina pierduta ( oprita in evolutie la 7 sapt / si a fost necesar chiuretaj ) nu am mai avut cm regulat. am fost la medic dupa 2 -3 luni nu mai tin minte exact la ginecolog si mi-a spus sa ma duc la endoclinolog ca din punctul lui de vedere nu am nici o problema sunt perfect sanatoasa. M-am dus la endoclinolog unde mi-am facut N analize si mi-a dat anticonceptionale 3 luni fara intrerupere ( decat alea 7 zile ),siofor ( pentru diabet ca il aveam la limita 97 si maxim e 110 ) si am terminat cu ele pe 19 iunie pe 25 mi-a venit cm si de atunci lipsa.
spimptome ? Inafara de somn dimineata ca parca as dormi pana cand se intuneca ( dar pun asta pe baza programului meu de a ma culca tarziu ) si pofta de dulce, care eu n-am mai poftit/mancat nimic dulce de ceva luni bune nu am ( asa o inghetata, o prajitura o data la nu stiu cat mancam ), dar acum fara 1 ciocolata o bomboana macar nu stau . Test am facut pe 4.09 adica luna asta dar a iesit negativ

Mergi la inceput