Aspirante optimiste > 20 ani (566)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

spor la

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! eu am fost iesita putin, dar am recuperat cu cititul. inca ceva: am uitat sa va anunt data nasterii sa o puneti la listuta: 13 mai 1983, deci 27 de ani si 4 luni. am o curiozitate: mi-a zis azi o prietena ca poti sa ramai insarcinata si inainte de cm. e adevarat? sau doar daca ovulezi mai tarziu. eu stiu ca un ovul traieste numai 24h. ei? cum e? deja sunt in ceata. in 8 sept astept rusii, dar sper sa ma ocoleasca pt 9 luni desi testul de azi a fost negativ. o prietena a facut un test in prima zi de intarziere a cm si a iesit negativ, testul s-a pozitivat abia dupa o sapt de intarziere. asa ca, inca mai sper...
somnic usor celor care ati plecat la . eu mai sunt pe aici ca maine nu apuc sa intru numai seara. (ne renovam casa si am mesteri, pana atunci suntem la socri)
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ramo..adic sa ai ovulatie tarzie??da se poate.
tu ai facut vreo analiza, monitorizare ceva??? sti sigur cand ovulezi???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

buna fetelor! eu am fost iesita putin, dar am recuperat cu cititul. inca ceva: am uitat sa va anunt data nasterii sa o puneti la listuta: 13 mai 1983, deci 27 de ani si 4 luni. am o curiozitate: mi-a zis azi o prietena ca poti sa ramai insarcinata si inainte de cm. e adevarat? sau doar daca ovulezi mai tarziu. eu stiu ca un ovul traieste numai 24h. ei? cum e? deja sunt in ceata. in 8 sept astept rusii, dar sper sa ma ocoleasca pt 9 luni desi testul de azi a fost negativ. o prietena a facut un test in prima zi de intarziere a cm si a iesit negativ, testul s-a pozitivat abia dupa o sapt de intarziere. asa ca, inca mai sper...
somnic usor celor care ati plecat la . eu mai sunt pe aici ca maine nu apuc sa intru numai seara. (ne renovam casa si am mesteri, pana atunci suntem la socri)
la toate

poate te aude DD si iti intarzie 9 luni cum vrei tu

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

spor la

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Ms ms dar in seara asta nu am cum a venit tarziu de la munca i-am dat sa manance si s-a culcat inainte ca eu sa ajung in pat si nu il mai scol poate maine poimaine cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

cos_minutza

andra, luiza

lorena, felicitari pentru decizia luata, si anume de a nu mai lua dufaston

bebe imi place numele printesei

dana nu mai fii suparata.. lasa k vine bebe o sa vezi

Alina fetelor haideti capul sus, ne luam de mana toate si reusim noi.. trebuie!

mie azi mi-a fost rau tare... adica dureri de burta (pe care le-am calmat cu no-spa forte) si de mijloc... imi venea sa urlu de durere dar mi-a trecut cat de cat... trebuia sa fac ceva ca in seara asta avem reprezentatie

va pupic de noapte buna si eu! somn usor tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

cos_minutza

andra, luiza

lorena, felicitari pentru decizia luata, si anume de a nu mai lua dufaston

bebe imi place numele printesei

dana nu mai fii suparata.. lasa k vine bebe o sa vezi

Alina fetelor haideti capul sus, ne luam de mana toate si reusim noi.. trebuie!

mie azi mi-a fost rau tare... adica dureri de burta (pe care le-am calmat cu no-spa forte) si de mijloc... imi venea sa urlu de durere dar mi-a trecut cat de cat... trebuia sa fac ceva ca in seara asta avem reprezentatie

va pupic de noapte buna si eu! somn usor tuturor!

Spor la si sa ne zici maine cum ai TB ca ai zis ca iti faci test ?! sau nu am intes eu bine ?

Si eu m-am bagat la somica nb

Mergi la inceput

eu abia in august m-am apucat sa incerc sa raman. nu am facut decat un control de rutina la dr si mi-a zis ca totul e ok. am zis ca prima luna vreau sa incerc natural si la noroc. nici macar nu stiu cand ovulez, spre rusinea mea. vom vedea ce va fi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

eu abia in august m-am apucat sa incerc sa raman. nu am facut decat un control de rutina la dr si mi-a zis ca totul e ok. am zis ca prima luna vreau sa incerc natural si la noroc. nici macar nu stiu cand ovulez, spre rusinea mea. vom vedea ce va fi...

da ce crezi ca eu stiu ? nici eu nu stiu si nu am fost nici la control de 4 luni poate mai mult chiar 5 si nu am fost la ginecolog ci la endoclinolog deci spor la

Mergi la inceput

nu dormeai inca? ma gandeam eu ca mai e vreo pasare de noapte, asa ca mine
multumesc de urare si spor si tie! ma gandeam ca eu sunt singura desteapta in ceea ce priveste propriul organism

Mergi la inceput