Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
spor la 
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ramo_b spune:
buna fetelor! eu am fost iesita putin, dar am recuperat cu cititul. inca ceva: am uitat sa va anunt data nasterii sa o puneti la listuta: 13 mai 1983, deci 27 de ani si 4 luni.
am o curiozitate: mi-a zis azi o prietena ca poti sa ramai insarcinata si inainte de cm. e adevarat? sau doar daca ovulezi mai tarziu. eu stiu ca un ovul traieste numai 24h. ei? cum e? deja sunt in ceata. in 8 sept astept rusii, dar sper sa ma ocoleasca pt 9 luni desi testul de azi a fost negativ. o prietena a facut un test in prima zi de intarziere a cm si a iesit negativ, testul s-a pozitivat abia dupa o sapt de intarziere. asa ca, inca mai sper...
somnic usor celor care ati plecat la
. eu mai sunt pe aici ca maine nu apuc sa intru numai seara. (ne renovam casa si am mesteri, pana atunci suntem la socri) 

la toate
bebelu86 spune:
ramo..adic sa ai ovulatie tarzie??da se poate.
tu ai facut vreo analiza, monitorizare ceva??? sti sigur cand ovulezi???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_b buna fetelor! eu am fost iesita putin, dar am recuperat cu cititul. inca ceva: am uitat sa va anunt data nasterii sa o puneti la listuta: 13 mai 1983, deci 27 de ani si 4 luni. somnic usor celor care ati plecat la . eu mai sunt pe aici ca maine nu apuc sa intru numai seara. (ne renovam casa si am mesteri, pana atunci suntem la socri) ![]() ![]() ![]() la toate |
poate te aude DD
si iti intarzie 9 luni cum vrei tu 
The life is too short,to have time for sadness too!
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 spor la ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Ms ms dar in seara asta nu am cum

a venit tarziu de la munca i-am dat sa manance si s-a culcat inainte ca eu sa ajung in pat si nu il mai scol 

Ingerash_Mic spune:
cos_minutza 
andra, luiza 
lorena, felicitari pentru decizia luata, si anume de a nu mai lua dufaston 
bebe imi place numele printesei 
dana
nu mai fii suparata.. lasa k vine bebe o sa vezi 
Alina
fetelor haideti capul sus, ne luam de mana toate
si reusim noi.. trebuie!
mie azi mi-a fost rau tare... adica dureri de burta (pe care le-am calmat cu no-spa forte) si de mijloc... imi venea sa urlu de durere
dar mi-a trecut cat de cat... trebuia sa fac ceva ca in seara asta avem reprezentatie

va pupic de noapte buna si eu! somn usor tuturor! 
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui Ingerash_Mic cos_minutza ![]() andra, luiza ![]() lorena, felicitari pentru decizia luata, si anume de a nu mai lua dufaston ![]() bebe imi place numele printesei ![]() dana nu mai fii suparata.. lasa k vine bebe o sa vezi ![]() Alina fetelor haideti capul sus, ne luam de mana toate si reusim noi.. trebuie!mie azi mi-a fost rau tare... adica dureri de burta (pe care le-am calmat cu no-spa forte) si de mijloc... imi venea sa urlu de durere ![]() va pupic de noapte buna si eu! somn usor tuturor! ![]() |
Spor la
si sa ne zici maine cum ai TB ca ai zis ca iti faci test ?! sau nu am intes eu bine ?

Si eu m-am bagat la somica nb

ramo_b spune:
eu abia in august m-am apucat sa incerc sa raman. nu am facut decat un control de rutina la dr si mi-a zis ca totul e ok. am zis ca prima luna vreau sa incerc natural si la noroc. nici macar nu stiu cand ovulez, spre rusinea mea.
vom vedea ce va fi...
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui ramo_b eu abia in august m-am apucat sa incerc sa raman. nu am facut decat un control de rutina la dr si mi-a zis ca totul e ok. am zis ca prima luna vreau sa incerc natural si la noroc. nici macar nu stiu cand ovulez, spre rusinea mea. |
da ce crezi ca eu stiu ?

ramo_b spune:
nu dormeai inca? ma gandeam eu ca mai e vreo pasare de noapte, asa ca mine ![]()
![]()
![]()
multumesc de urare si spor si tie! ma gandeam ca eu sunt singura desteapta in ceea ce priveste propriul organism