Aspirante optimiste > 20 ani (566)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

si apropo: la mine e Z29 ( din 31)

sper sa fie cat mai multe zile pana la 9 luni sa nu iti mai vina poate poate vine

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

m-as bucura tare sa vina dar si testul meu de ieri a iesit negativ.
dar cm tau s-a dereglat de la ceva, nu se poate asa din senin. sa iti povestesc ceva: o prietena a incercat cativa ani buni si medicii i-au spus sa mearga la endocrinologie. inainte de asta a hotarat sa mearga la un alt dr din ungaria (eu sunt din oradea). acela nu a pomenit nimic de endocrinologie si i-a spus ca are ovare polichistice. cm avea cam de 3 ori pe an. dupa un tratament de 2 luni a ramas insarcinata. acum are 6 luni. ei? ce zici? astia sunt medicii...

Mergi la inceput

Citat:

m-as bucura tare sa vina dar si testul meu de ieri a iesit negativ.
dar cm tau s-a dereglat de la ceva, nu se poate asa din senin. sa iti povestesc ceva: o prietena a incercat cativa ani buni si medicii i-au spus sa mearga la endocrinologie. inainte de asta a hotarat sa mearga la un alt dr din ungaria (eu sunt din oradea). acela nu a pomenit nimic de endocrinologie si i-a spus ca are ovare polichistice. cm avea cam de 3 ori pe an. dupa un tratament de 2 luni a ramas insarcinata. acum are 6 luni. ei? ce zici? astia sunt medicii...

psss: in 9 luni de sarcina sunt 280 zile tu ai zis ca esti in z29 deci iti doresc inca 251 de zile fara CM si cu dupa terminarea lor

da am uitat sa mentionez ca am ovare micropolichistice de mult timp dinainte sa raman insarcinata
Sunt si medici buni in romania , ca si tine cand ceva iti place nu conteaza banu , asa si medicii nostri numai ca pe unii i-a prostit banu mai mult decat ar trebui

Mergi la inceput

pacat dar cam asa se intampla. prietena mea nu a gasit pe nimeni care sa isi faca meseria cu drag ca si dr care a ajutat-o sa devina mamica. dar pt ovarele tale iei tratament. ai mai fost la control sa vezi cum mai e cu chisturile, s-au micit sau au disparut? cum e?

Mergi la inceput

Citat:

pacat dar cam asa se intampla. prietena mea nu a gasit pe nimeni care sa isi faca meseria cu drag ca si dr care a ajutat-o sa devina mamica. dar pt ovarele tale iei tratament. ai mai fost la control sa vezi cum mai e cu chisturile, s-au micit sau au disparut? cum e?

Nu nu am mai fost la control, dar imi aduc aminte prin clasa a 7a parca m-am invinetit din senin si am lesinat si ma durea burta rau, mama fiind asistenta la o policlinica detinuta tot de noi, nu dau nume sa nu fac reclama sau sa ma "laud", a venit imediat cu salvarea si m-a dus la spital akolo mi-au facut un eco abdominal si dupa cate imi aduc aminte mi-au zis ceva de un folicul spart ? Dumnezeu stie ca am si uitat acu mi-am adus aminte . Deci ovarele micropolichistice au fost intodeuna o problema la mine

Mergi la inceput

pai bine dar eu stiu ca treaba asta se trateaza. la tine e mai degraba ceva cronic. si sarcina oprita din evoutie din ce cauza s-a intamplat? scuza-ma ca te tot interoghez, dar mai rar un caz ca tine.

Mergi la inceput

Citat:

pai bine dar eu stiu ca treaba asta se trateaza. la tine e mai degraba ceva cronic. si sarcina oprita din evoutie din ce cauza s-a intamplat? scuza-ma ca te tot interoghez, dar mai rar un caz ca tine.

nimeni nu mi-a dat un raspuns, singurele cuvinte care le-am auzit de la cei 3 medici au fost " se mai intampla,esti tanara viata merge inainte". Caz rar?! de ce sunt asa rar ? mie nu mi se pare nimic rar

Mergi la inceput

eu cate pers am auzit ca au avut ovare micropolichistice stiu ca s-au si tratat. de aceea mi se pare ciudat. dar lasa ca daca se lasa asteptat atat al tau va fi cel mai frumos si destept si cumine.

Mergi la inceput

Citat:

eu cate pers am auzit ca au avut ovare micropolichistice stiu ca s-au si tratat. de aceea mi se pare ciudat. dar lasa ca daca se lasa asteptat atat al tau va fi cel mai frumos si destept si cumine.

GRESIT ! Toti sunt frumosi, destepti si mai putin cuminti! Pe 13 am zis ca ma duc la medicul meu de familie care ma are in evidenta cu toate bolile posibile si imposibile sa imi dea trimitere la o eco pentru ca acum 1 luna ma durea in jurul buricului si m-a suspectat de hernie ombilicala si mi-a dat trimitere la chirugie , am fost si surpriza nu am si mi-a zis chirurgul sa imi fac un eco abdominal general poate am altceva si mi-a facut cu ochiu [:-))] si de atunci tot zic ca ajung ca ajung si n-am mai ajuns si acum cand am vrut sa ma duc e in concediu pana pe 13 deci cand vine sunt prima la ea la cabinet

Mergi la inceput

asa imi place de tine. noi ar trebui sa avem primele grija de noi. astept cu nerabdare sa imi spui ce a zis dr. si chiar daca nu sunt prea cuminti tot sunt niste minuni.

Mergi la inceput