Aspirante optimiste > 20 ani (566)
Raspunsuri - Pagina 13
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana_r seara buna, fetele! eu m-am simtit rau de dimineata, nu am prea putut sa rdorm, tot atipeam, si au venit francezii, cam putini dar cu dureri destul de mari, deci declar z1 ![]() ![]() la fix 28 de zle de la UM. asta e, mai incercam si luna viitoare. ultima din anul de incercari, desi sincer au fost vreo 3-4 luni cand nu am prestat ca au fost difersi factori perturbatori... si daca luna asta nu se prinde, merem la dr. ca asa a ordonat nenea dr. sa vin la incep de toamna. asa ca is supi, si ma bag la un film ceva. va pup pe toate, sper sa fie II liniute saptamana asta la ceteva dintre voi! ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB ovulation ticker |
pffffff capu sus
luna viitoare poate e luna ta 

The life is too short,to have time for sadness too!
andr@ spune:
lorena imi pare extrem de rau sa aud asta; chiar nu sunt in masura sa te consolez, si eu am trecut prin ce ai trecut tu si nu vreau sa mai rascolesc acele momente; iti ofer insa o imbratisare stransa si capul sus, candva ne vom strange si noi bebeii la brat 
luiza77 spune:
Mersi Ralu pentru raspuns....noi ne-am gandit sa le luam o lenjerie de pat si o pilota....nici eu nu am nevoie de niciun cadou...
Dana 

dana_r spune:
multumesc, alina
asta va doresc si voua, tutturor, sincer, ca toate ne dorim bebei...
cat de suparata sunt, am si uitat sa urez bun venit fetelor noi si sa stea cat mai putin pe aici! hai fuga la odisee cu voi

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui andr@ soro la mine nu apare samnatura ![]() |
soro e de la tine uite" Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria"The life is too short,to have time for sadness too!
andr@ spune:
luiza nasa mare, a? sa-ti traiasca finii si la cati mai multi
; deasemenea si tie bebelu
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui sorinake eu va urez nb si o saptamana usoara! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
nb sorina

The life is too short,to have time for sadness too!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/